-
این پست پاک شده!
-
آخه چرا فيلما نمیاد ??????
-
-
الان چطور شد.همایش ریاضی و فیزیک دی وی دی شو میدن؟یا باید دانلود کنیم؟
یه چیزم هست.جزوه ریاضی من صفحه های اخرش خالیه...مال شما هم؟؟؟یا اینکه خوب دانلود نشده واسه من؟ -
یه چیزم هست.جزوه ریاضی من صفحه های اخرش خالیه...مال شما هم؟؟؟یا اینکه خوب دانلود نشده واسه من؟@javadm328 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
یه چیزم هست.جزوه ریاضی من صفحه های اخرش خالیه...مال شما هم؟؟؟یا اینکه خوب دانلود نشده واسه من؟از صفحه 62 به بعد!!!
این واسه اینه که تو کلاس چیزی میگن رو توش بنویسیم؟ -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
hasan bolbol دوست عزیز خاله بازیت گرفته هرسری میای اینجا یچیز مینویسی ؟ مشکلت چیه بگو حل کنیم . کمبود احساسات داری ؟ چه مشکلی داری ک هرسری میای اینجا خودتو میزنی جای شاگرد استاد طلوعی و..... من خودم چند روز پیش با استاد صحبت کردم ایشون گفتن اصلا شما رو نمیشناسن . لطفا ب این کارت ادامه نده
-
hasan bolbol
بلبل جان
جیک جیک مستونت هست............فکر زمستونت هست؟ -
hasan bolbol دوست عزیز میخوای شعر بگی تاپیک تو دلی هست اینجا تاپیک درسیه
-
mehdi7899 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
جریان متناوب تندریس نشده چرااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟
واقعا ؟ !
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
سلام...امیدوارم حرف من به گوش مسئولان الا برسه... من به شخصه از تمامی زحمات شبانه روزی و بی منت شما سپاسگزارم و معتقدم که نمی تونیم تمامی لطف شمارو جبران کنیم... ولی ازتون خواهشمندم که دلیل نیومدن تقریبا یک هفته ای فیلما رو در کانال اطلاع رسانی بکنین تا خیالمون راحت بشه... استرس ودغدغه کنکور کم نیست که اضطراب اضافی روهم تحمل کنیم... خیلی ها مثل من چشم انتظار اومدن فیلما
هستن...بازم ممنون -
سلام
برای جمع بندی فیزیک فصل آزمون بهتره یا موج آزمون؟
و این که به نظرتون آزمون زدن در مقابل این کتابا چقدر مهم تره؟
یا این کتابا و کنکورا برای جمع بندی کافی هستن؟
کلا ممنون میشم توضیح بدین چی بیشتر بهتون نتیجه داده و باعث شده سر جلسه کنکور حس بهتری نسبت به تستای کنکور از لحاظ شناخت داشته باشین؟
@دوازدهم @ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی