کنکور ریاضی؟
-
امیررضا فلاح نژاد تو گوگل دروس پزشکی و سرچ کن ببین
مهشید غضنفرآبادی در کنکور ریاضی؟ گفته است:
امیررضا فلاح نژاد تو گوگل دروس پزشکی و سرچ کن ببین
همشونو سرچ کردم
-
فقط یه چیزو میخام بدونم
میتونم فیزیک بخونم یا نه
هدفی هم از فیزک خوندن ندارم فقط میخوام فیزیک بخونم
اگه توی رشته های دانشگاهی تجربی بشه توی زمینه های فیزیکی فعایت کرد مشکلی ندارم اون رشته رو اننتخاب میکنمامیررضا فلاح نژاد تو رياضي كه خيلي هست
ولي اينده شغلي فيزيك چيه
منطقيش ميشع دبيري فيزيك
به دبيري علاقه داري؟ -
امیررضا فلاح نژاد در کنکور ریاضی؟ گفته است:
امیررضا فلاح نژاد ببین اول باید بفهمی ک اینده شغلیت تو کدوم رشته تضمین میشه و احساساتی تصمیم نگیری!
همین آینده شغلی لعنتی منو وادار کرد بیام تجربی
کودوم آینده شغلی برو ببین پزشکا چه جوری نون در میارن بی برو و برگرد ۷ سال اول حتی اگه دولتی تاپ هم قبول بشی حقوقی که نداری هیچ باید هزینه هم بکنی تازه این فقط ۷ سالشه برا تخصص هم ۴ سال تمام باید ۱۰ برابر اونچه دانشگاه هزینه کردی هزینه بکنی
حقوق رزیدنت خیلی بالا بخوره ۲ تومن اونوقت یه کتاب بیوشیمی پزشکی ۵۰۰ هزار تومنه@mitra-ism-rahmani مهندسی چی اونا ساده نون در میارن مگ؟؟؟؟ شش سال باید بخونن تا برسن ب فوق حالا از این شرکت ب اون شرکت برا کار ..... همه چی سخت ب دست میاد چیزی اسون نیست هیچ چیز اسون ب دست نمیاد و حداقل باید10سال تلاش کرد
-
امیررضا فلاح نژاد تو رياضي كه خيلي هست
ولي اينده شغلي فيزيك چيه
منطقيش ميشع دبيري فيزيك
به دبيري علاقه داري؟amirh_hmyf دبیری یعنی:سرو کله زدن با کلی بچه زبون نفهم
-
ولي اينده شغلي فيزيك چيه
منطقيش ميشع دبيري فيزيك
به دبيري علاقه داري؟amirh_hmyf در کنکور ریاضی؟ گفته است:
ولي اينده شغلي فيزيك چيه
منطقيش ميشع دبيري فيزيك
به دبيري علاقه داري؟نه اصلا
-
amirh_hmyf دبیری یعنی:سرو کله زدن با کلی بچه زبون نفهم
دقیقا
-
@mitra-ism-rahmani بحث سر پول نیست
بحث سر اینه که میخوام عمرمو سر یاد گیری علمی بزارم که هم ارزششو داشته با و هم دوسش داشته باشمامیررضا فلاح نژاد دوروز ک گشنگی بکشی میفهمی بحث اصلی پوله !
-
amirh_hmyf در کنکور ریاضی؟ گفته است:
ولي اينده شغلي فيزيك چيه
منطقيش ميشع دبيري فيزيك
به دبيري علاقه داري؟نه اصلا
امیررضا فلاح نژاد پس بنظرم قيد فيزيك خواندن رو بزن
البته اينم بگم بعد يه مدت اين علاقت فروكش ميكنه
منطقي تر ميتوني پيش بري -
امیررضا فلاح نژاد دوروز ک گشنگی بکشی میفهمی بحث اصلی پوله !
همیشه پای پول وسطه....
-
مهشید غضنفرآبادی وای حرف دلموو زدیی خدایی
-
همیشه پای پول وسطه....
امیررضا فلاح نژاد اره همیشه پول مهمه !!!!
درضمن تو ی مردی و قراره ی خانواده رو از هر لحاظ تامین کنی پی عشق ب فیزیک و این حرفا کشکه باید بری ی چیزی بخونی ک 20سال دیگ زندگی خوبی داشته باشی و حسرت روزایی ک الکی تلف کردی و نخوری -
@mitra-ism-rahmani مهندسی چی اونا ساده نون در میارن مگ؟؟؟؟ شش سال باید بخونن تا برسن ب فوق حالا از این شرکت ب اون شرکت برا کار ..... همه چی سخت ب دست میاد چیزی اسون نیست هیچ چیز اسون ب دست نمیاد و حداقل باید10سال تلاش کرد
مهشید غضنفرآبادی تو هرجایی ک بریم تنهاچیزی که موجب کسب درآمدمون میشه خلاقیت خودمونه....حالاهرچقدرهم ک میخوایم درس بخونیم...حتی برای حل تستا هم باید خلاقیت به خرج بدیم تا بتونیم راحت و زود حل کنیم................
-
مهشید غضنفرآبادی وای حرف دلموو زدیی خدایی
@sadaf-a والا خب
-
مهشید غضنفرآبادی تو هرجایی ک بریم تنهاچیزی که موجب کسب درآمدمون میشه خلاقیت خودمونه....حالاهرچقدرهم ک میخوایم درس بخونیم...حتی برای حل تستا هم باید خلاقیت به خرج بدیم تا بتونیم راحت و زود حل کنیم................
zeinab dehghani خلاقیت اره ولی خب بازم خلاقیت تو رشته هایی ک پول ساز تره بیشتر جواب میده
-
@mitra-ism-rahmani مهندسی چی اونا ساده نون در میارن مگ؟؟؟؟ شش سال باید بخونن تا برسن ب فوق حالا از این شرکت ب اون شرکت برا کار ..... همه چی سخت ب دست میاد چیزی اسون نیست هیچ چیز اسون ب دست نمیاد و حداقل باید10سال تلاش کرد
هم زمان با رشته مهندسی کار کردن راحت تر از پزشکیه
به گفته دبیر فیزیک من زمانی که شریف برق میخوند طراحی مدار انجام میداد و از اون طریق خیلی سود میکرد البته منم قبول دارم هر چیزی سختی خودش را داره
ولی پزشکی باعث زدن ضربه روحی میشه و واقعا اونچیزی که از بیرون بهش نگاه میکنیم نیست خیلی خیلی سخت تره من این را از چندین دانشجو و پزشک شنیدم -
همیشه پای پول وسطه....
امیررضا فلاح نژاد در کنکور ریاضی؟ گفته است:
همیشه پای پول وسطه....
این واقعیته الان میگی عاشق فلان رشتم و میخوام عمرم را وقف علم و دانش کنم بعدش قشنگ جامعه بهت میگه باید عاشق پول باشی نه چیز دیگه
-
هم زمان با رشته مهندسی کار کردن راحت تر از پزشکیه
به گفته دبیر فیزیک من زمانی که شریف برق میخوند طراحی مدار انجام میداد و از اون طریق خیلی سود میکرد البته منم قبول دارم هر چیزی سختی خودش را داره
ولی پزشکی باعث زدن ضربه روحی میشه و واقعا اونچیزی که از بیرون بهش نگاه میکنیم نیست خیلی خیلی سخت تره من این را از چندین دانشجو و پزشک شنیدم@mitra-ism-rahmani دورتادورم پزشک و دانشجوی پزشکیه ک همشونم راضین و میگن ب سختیش می ارزه ! قبول دارن باید زحمت کشید و شش سال اول ی قرونم نداری ! وتازه تخصص و فوقم سخت تره ولی باز می ارزه !
ولی باید اوورم قضیه رو هم دید چرا این همه ادم از رشته های تاپ دانشگاهی ریاضی فیزک مثل مکانیک بر می گردن و پزشکی میخونن؟؟؟ قطعا خیلی های کلاسه ک بهت بگن مهندس ! وللی چرا ی سریا ترجیح میدن بیان و دوباره کنکور بدن تا پزشکی برسن؟ ! -
@mitra-ism-rahmani دورتادورم پزشک و دانشجوی پزشکیه ک همشونم راضین و میگن ب سختیش می ارزه ! قبول دارن باید زحمت کشید و شش سال اول ی قرونم نداری ! وتازه تخصص و فوقم سخت تره ولی باز می ارزه !
ولی باید اوورم قضیه رو هم دید چرا این همه ادم از رشته های تاپ دانشگاهی ریاضی فیزک مثل مکانیک بر می گردن و پزشکی میخونن؟؟؟ قطعا خیلی های کلاسه ک بهت بگن مهندس ! وللی چرا ی سریا ترجیح میدن بیان و دوباره کنکور بدن تا پزشکی برسن؟ !مهشید غضنفرآبادی در کنکور ریاضی؟ گفته است:
@mitra-ism-rahmani دورتادورم پزشک و دانشجوی پزشکیه ک همشونم راضین و میگن ب سختیش می ارزه ! قبول دارن باید زحمت کشید و شش سال اول ی قرونم نداری ! وتازه تخصص و فوقم سخت تره ولی باز می ارزه !
بله بعد از ۱۷ ۱۸ سال مزه زندگی را میفهمی بعد از اینکه جوانیت را گذاشتی
ولی بازم از نظر گردش مالی بخوای حساب کنی مهندسی خیلی خیلی بهتره البته بستگی داره چه دانشگاهی چه رشته ای و خود فرد چقدر در اون رشته مهارت داره -
یه سوال بی ربط بپرسم
شما چرا درس فیزیک رو میخونید؟ -
یه سوال بی ربط بپرسم
شما چرا درس فیزیک رو میخونید؟امیررضا فلاح نژاد من اره میخونم !