کنکور ریاضی؟
-
amirh_hmyf دبیری یعنی:سرو کله زدن با کلی بچه زبون نفهم
مهشید غضنفرآبادی وای حرف دلموو زدیی خدایی
-
مهشید غضنفرآبادی در کنکور ریاضی؟ گفته است:
امیررضا فلاح نژاد دوروز ک گشنگی بکشی میفهمی بحث اصلی پوله !
همیشه پای پول وسطه....
امیررضا فلاح نژاد اره همیشه پول مهمه !!!!
درضمن تو ی مردی و قراره ی خانواده رو از هر لحاظ تامین کنی پی عشق ب فیزیک و این حرفا کشکه باید بری ی چیزی بخونی ک 20سال دیگ زندگی خوبی داشته باشی و حسرت روزایی ک الکی تلف کردی و نخوری -
@mitra-ism-rahmani مهندسی چی اونا ساده نون در میارن مگ؟؟؟؟ شش سال باید بخونن تا برسن ب فوق حالا از این شرکت ب اون شرکت برا کار ..... همه چی سخت ب دست میاد چیزی اسون نیست هیچ چیز اسون ب دست نمیاد و حداقل باید10سال تلاش کرد
مهشید غضنفرآبادی تو هرجایی ک بریم تنهاچیزی که موجب کسب درآمدمون میشه خلاقیت خودمونه....حالاهرچقدرهم ک میخوایم درس بخونیم...حتی برای حل تستا هم باید خلاقیت به خرج بدیم تا بتونیم راحت و زود حل کنیم................
-
مهشید غضنفرآبادی وای حرف دلموو زدیی خدایی
@sadaf-a والا خب
-
مهشید غضنفرآبادی تو هرجایی ک بریم تنهاچیزی که موجب کسب درآمدمون میشه خلاقیت خودمونه....حالاهرچقدرهم ک میخوایم درس بخونیم...حتی برای حل تستا هم باید خلاقیت به خرج بدیم تا بتونیم راحت و زود حل کنیم................
zeinab dehghani خلاقیت اره ولی خب بازم خلاقیت تو رشته هایی ک پول ساز تره بیشتر جواب میده
-
@mitra-ism-rahmani مهندسی چی اونا ساده نون در میارن مگ؟؟؟؟ شش سال باید بخونن تا برسن ب فوق حالا از این شرکت ب اون شرکت برا کار ..... همه چی سخت ب دست میاد چیزی اسون نیست هیچ چیز اسون ب دست نمیاد و حداقل باید10سال تلاش کرد
هم زمان با رشته مهندسی کار کردن راحت تر از پزشکیه
به گفته دبیر فیزیک من زمانی که شریف برق میخوند طراحی مدار انجام میداد و از اون طریق خیلی سود میکرد البته منم قبول دارم هر چیزی سختی خودش را داره
ولی پزشکی باعث زدن ضربه روحی میشه و واقعا اونچیزی که از بیرون بهش نگاه میکنیم نیست خیلی خیلی سخت تره من این را از چندین دانشجو و پزشک شنیدم -
همیشه پای پول وسطه....
امیررضا فلاح نژاد در کنکور ریاضی؟ گفته است:
همیشه پای پول وسطه....
این واقعیته الان میگی عاشق فلان رشتم و میخوام عمرم را وقف علم و دانش کنم بعدش قشنگ جامعه بهت میگه باید عاشق پول باشی نه چیز دیگه
-
هم زمان با رشته مهندسی کار کردن راحت تر از پزشکیه
به گفته دبیر فیزیک من زمانی که شریف برق میخوند طراحی مدار انجام میداد و از اون طریق خیلی سود میکرد البته منم قبول دارم هر چیزی سختی خودش را داره
ولی پزشکی باعث زدن ضربه روحی میشه و واقعا اونچیزی که از بیرون بهش نگاه میکنیم نیست خیلی خیلی سخت تره من این را از چندین دانشجو و پزشک شنیدم@mitra-ism-rahmani دورتادورم پزشک و دانشجوی پزشکیه ک همشونم راضین و میگن ب سختیش می ارزه ! قبول دارن باید زحمت کشید و شش سال اول ی قرونم نداری ! وتازه تخصص و فوقم سخت تره ولی باز می ارزه !
ولی باید اوورم قضیه رو هم دید چرا این همه ادم از رشته های تاپ دانشگاهی ریاضی فیزک مثل مکانیک بر می گردن و پزشکی میخونن؟؟؟ قطعا خیلی های کلاسه ک بهت بگن مهندس ! وللی چرا ی سریا ترجیح میدن بیان و دوباره کنکور بدن تا پزشکی برسن؟ ! -
@mitra-ism-rahmani دورتادورم پزشک و دانشجوی پزشکیه ک همشونم راضین و میگن ب سختیش می ارزه ! قبول دارن باید زحمت کشید و شش سال اول ی قرونم نداری ! وتازه تخصص و فوقم سخت تره ولی باز می ارزه !
ولی باید اوورم قضیه رو هم دید چرا این همه ادم از رشته های تاپ دانشگاهی ریاضی فیزک مثل مکانیک بر می گردن و پزشکی میخونن؟؟؟ قطعا خیلی های کلاسه ک بهت بگن مهندس ! وللی چرا ی سریا ترجیح میدن بیان و دوباره کنکور بدن تا پزشکی برسن؟ !مهشید غضنفرآبادی در کنکور ریاضی؟ گفته است:
@mitra-ism-rahmani دورتادورم پزشک و دانشجوی پزشکیه ک همشونم راضین و میگن ب سختیش می ارزه ! قبول دارن باید زحمت کشید و شش سال اول ی قرونم نداری ! وتازه تخصص و فوقم سخت تره ولی باز می ارزه !
بله بعد از ۱۷ ۱۸ سال مزه زندگی را میفهمی بعد از اینکه جوانیت را گذاشتی
ولی بازم از نظر گردش مالی بخوای حساب کنی مهندسی خیلی خیلی بهتره البته بستگی داره چه دانشگاهی چه رشته ای و خود فرد چقدر در اون رشته مهارت داره -
یه سوال بی ربط بپرسم
شما چرا درس فیزیک رو میخونید؟ -
یه سوال بی ربط بپرسم
شما چرا درس فیزیک رو میخونید؟امیررضا فلاح نژاد من اره میخونم !
-
یه سوال بی ربط بپرسم
شما چرا درس فیزیک رو میخونید؟امیررضا فلاح نژاد در کنکور ریاضی؟ گفته است:
یه سوال بی ربط بپرسم
شما چرا درس فیزیک رو میخونید؟الان با کی هستید ؟؟؟
-
ولی بازم از نظر گردش مالی بخوای حساب کنی مهندسی خیلی خیلی بهتره البته بستگی داره چه دانشگاهی چه رشته ای و خود فرد چقدر در اون رشته مهارت داره@mitra-ism-rahmani اول باید توش خرج کنی بعد پول ب دست بیاری
-
یه سوال بی ربط بپرسم
@mitra-ism-rahmani در کنکور ریاضی؟ گفته است:
یه سوال بی ربط بپرسم
کلا گفتم
-
@mitra-ism-rahmani اول باید توش خرج کنی بعد پول ب دست بیاری
@mitra-ism-rahmani اول باید توش خرج کنی بعد پول ب دست بیاری
دقیقا همه چیز همینه
-
امیررضا فلاح نژاد من اره میخونم !
-
ولی بازم از نظر گردش مالی بخوای حساب کنی مهندسی خیلی خیلی بهتره البته بستگی داره چه دانشگاهی چه رشته ای و خود فرد چقدر در اون رشته مهارت داره@mitra-ism-rahmani تو 36 سالگی مزه زندگی و چشیدن خوبه اوج جوونیه تازه ب قول پسر عموم اوج عشق و حال
-
یه سوال بی ربط بپرسم
کلا گفتم
یه سوال بی ربط بپرسم
کلا گفتم
خب چرا نباید بخونم
اصلا متوجه سوالتون نشدم -
امیررضا فلاح نژاد من میخونمش ک تو کنکور بتونم ازش سوال حل کنم ! همین دلیل خاصی ندارم برا خوندنش جز کنکور
-
همه واسه کنکور میخوننش و دلیل خاصی ندارن
ولی من
بخاطر حال دلم فیزیک میخونم