تقلب
-
تقلب کن
از هر راهی برای پیشرفت خودت استفاده کن
همه تقلب میکنن
اصلا آقای آلبرت انیشتین یه جمله معروف دارن که میگه
.......کاغذ را گذاشته اند برای نوشتن چیز هایی که فراموش میکنیم
ذهن برای فکر کردن است........
همین که شما نمیخوایید تقلب کنید نشون میده که کنکور براتون مهمه
پس اشکال نداره برای امتحانات مدرسه تقلب کنید
موفق باشید -
سلام با توجه به این شرایط و مجازی بودن امتحان ها خیلی راحت میشه تقلب کرد منم یکی از همونام
البته قبل از امتحان مطالعه دارم ولی اصلا نمی دونم چرا نمیشه تقلب نکرد هرچه میخام تقلب نکنم نمیتونم
لطفا یه روش نشونم بدین که این کارو ترک کنم.
و اینکه من هر بعد ظهر کتابایی را که روز بعدش داریم مطالعه میکنم این روش اشتباهه؟باید غیر از اون کتاب ها بقیشم مطالعه کرد؟ANA Kamali خب کتاب و گوشیتون رو بذارین تو پذیرایی کنار والدین گرامی😊
خودتونم برین ی وری امتحانو بدین
البته اگه امتحان تو سایت نباشه!ک همیشه واسه ما تو سایته!!😐 -
تقلب کن
از هر راهی برای پیشرفت خودت استفاده کن
همه تقلب میکنن
اصلا آقای آلبرت انیشتین یه جمله معروف دارن که میگه
.......کاغذ را گذاشته اند برای نوشتن چیز هایی که فراموش میکنیم
ذهن برای فکر کردن است........
همین که شما نمیخوایید تقلب کنید نشون میده که کنکور براتون مهمه
پس اشکال نداره برای امتحانات مدرسه تقلب کنید
موفق باشیدامیررضا فلاح نژاد چقددد ریلکسسسس🤦♀️🤦♀️😂
-
امیررضا فلاح نژاد چقددد ریلکسسسس🤦♀️🤦♀️😂
-
-
@sadaf-a اگ مطالعه داشته باشه ک دیگ خودش میتونه حل کنه :/
فک کنم یجوری میخونه که وقتی امتحان شروع شد ، اوپن بوک امتحان بده :/Amin Mojarradi بله میتونم حل کنم جوابایی که توی ذهنمه با جواب هایی که وقتی توی کتاب نگاه میکنم یکیه دیگه اینقدر ها هم خنگ نیستم که مطالعه نکنم و با تقلب امتحان بدم
اگه همه این درس ها روی هم انبار بشه که دیگه نمیتونم بخونم -
H_R ای جان چع قشنگ گفتی خدایی😂
-
Amin Mojarradi بله میتونم حل کنم جوابایی که توی ذهنمه با جواب هایی که وقتی توی کتاب نگاه میکنم یکیه دیگه اینقدر ها هم خنگ نیستم که مطالعه نکنم و با تقلب امتحان بدم
اگه همه این درس ها روی هم انبار بشه که دیگه نمیتونم بخونمANA Kamali بنظرم همینکار رو هم نکن و از چیزایی ک میدونی فقط استفاده کن :)
-
سلام با توجه به این شرایط و مجازی بودن امتحان ها خیلی راحت میشه تقلب کرد منم یکی از همونام
البته قبل از امتحان مطالعه دارم ولی اصلا نمی دونم چرا نمیشه تقلب نکرد هرچه میخام تقلب نکنم نمیتونم
و اینکه من هر بعد ظهر کتابایی را که روز بعدش داریم مطالعه میکنم این روش اشتباهه؟باید غیر از اون کتاب ها بقیشم مطالعه کرد؟ANA Kamali یعنی زل زدم به صفحه گوشی دارم میخندم 😂 یکم تقوا پیشه کن خب 😂
ببین تو درس هایی مثل دفاع و تاریخ که تو کنکور نمیان حالا یه تقلب ریزی هم بزنی زمین بد نیست چون خوندن اینا وقت تلف کردنه
اما تو درس های کنکوری وقتی به جای درس خوندن رو تقلب حساب میکنی خب آینده ات رو داری خراب میکنی که |: -
و اینکه من هر بعد ظهر کتابایی را که روز بعدش داریم مطالعه میکنم این روش اشتباهه؟باید غیر از اون کتاب ها بقیشم مطالعه کرد؟ANA Kamali خوب ببین اگه برا کنکور می خونی و میدونی مدرسه وقتت رو میگیره برا تقلب ایراد ندار ولی حتما سعی کن با ازمونات پیش بری و محکم بخونی