-
موسسات پولی و کلاهبردار کنکوری را دارید خوشحال می کنید با این حرفا ، الا چندین ساله رایگان داره کار می کنه ، منم همایش فیزیک شرکت کردم حتما مشکلی پیش اومده ، الا هرگز در حق هیچ کسی ظلم نکرده ، (( شکایت )) اونم از الا واقعا برای بعضی ها باید تاسف خورد ، فیلم ها میرسه اخرش شرمندگی برای بعضی ها میمونه که این حرفا رو میزنند فقط کمی صبر کنیم...
-
موسسات پولی و کلاهبردار کنکوری را دارید خوشحال می کنید با این حرفا ، الا چندین ساله رایگان داره کار می کنه ، منم همایش فیزیک شرکت کردم حتما مشکلی پیش اومده ، الا هرگز در حق هیچ کسی ظلم نکرده ، (( شکایت )) اونم از الا واقعا برای بعضی ها باید تاسف خورد ، فیلم ها میرسه اخرش شرمندگی برای بعضی ها میمونه که این حرفا رو میزنند فقط کمی صبر کنیم...
-
دوستان ادمین آلا دیروز گفت فردا جزوه وفیلم همایش و برای دلجویی ازمون بخاطره بدقولیه پیش اومده یه همایش شیمی از اقایی صنیعی با پست پیشتازمیفرستن. تافردا یا نهایتش پس فردا صبرکنید دیگه...
-
fotros313 شاید بعضیا بخاطر همایش بخوان شکایت کنن البته نمیدونم دلیلشون چیه ولی هرچی هست کار درستی نیست . جمع بندی حتی اگر بخوان کنن دوستان 50 روز وقت هست بعضی دوستان چنان بد حرف میزنن که انگار هفته دیگ کنکوره و الاء براشون نمیفرسته .
iman 1 این چه حرفیه! منم همایش ثبت نام کرده بودم! اولش یکم ناراحت شدم اونم بخاطر اینکه برنامم بهم ریخته بود! بعد بهشون حق دادم بالاخره اتفاقه ممکنه پیش بیاد! فدا سرشون حالا دو سه روز اینور اونور! فردا که کنکور نیست!
-
iman 1 این چه حرفیه! منم همایش ثبت نام کرده بودم! اولش یکم ناراحت شدم اونم بخاطر اینکه برنامم بهم ریخته بود! بعد بهشون حق دادم بالاخره اتفاقه ممکنه پیش بیاد! فدا سرشون حالا دو سه روز اینور اونور! فردا که کنکور نیست!
-
faezenj دوست عزیز یبار دیگ پیام منو بخون . من چیزی نگفتم . گفتم بچه ها طوری رفتار میکنن ک انگار کنکور هفته دیگس . 50 روز دیگ کنکوره چرا عجله میکنن و......
-
دوستان ادمین آلا دیروز گفت فردا جزوه وفیلم همایش و برای دلجویی ازمون بخاطره بدقولیه پیش اومده یه همایش شیمی از اقایی صنیعی با پست پیشتازمیفرستن. تافردا یا نهایتش پس فردا صبرکنید دیگه...
-
دوستان این آقای صنیعی که شیرین خانم گفتن کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
iman 1 معذرت میخوام! من منظورم این بود که فک نکنم کسی بخاطر همایش بخواد از الا شکایت کنه!یعنی منظورم شما نبودی کلا گفتم!
-
#تدریس #فیزیک جلسه 127 ترمودینامیک (قسمت دوم)
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/26/6202
@alaa_sanatisharif
-
-
دوستان این آقای صنیعی که شیرین خانم گفتن کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
سایتk96.irهمون سایت اردو طلایی رو میگن؟
-
دمشون گرم
-
آلا رقابت نمی کند.. رقابت می آفریند
سلام
برای جمع بندی فیزیک فصل آزمون بهتره یا موج آزمون؟
و این که به نظرتون آزمون زدن در مقابل این کتابا چقدر مهم تره؟
یا این کتابا و کنکورا برای جمع بندی کافی هستن؟
کلا ممنون میشم توضیح بدین چی بیشتر بهتون نتیجه داده و باعث شده سر جلسه کنکور حس بهتری نسبت به تستای کنکور از لحاظ شناخت داشته باشین؟
@دوازدهم @ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی