پی دی اف کتاب های درسی از کجا بیابم ..؟
-
نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام .. وقت بخیر .. کسی هست که بدونه از کجا می تونم PDF رایگان هر کتاب کمک آموزشی رو پیدا کنم ..؟ ببینید من همه ی کتابارو به صورت فیزیکی تهیه کردم و آماده دارم .. ولی ترجیح می دم برای صرفه جویی در وقت از پی دی اف برای حل تست استفاده کنم .. اگه کسی می دونه بگه ..
-
سلام .. وقت بخیر .. کسی هست که بدونه از کجا می تونم PDF رایگان هر کتاب کمک آموزشی رو پیدا کنم ..؟ ببینید من همه ی کتابارو به صورت فیزیکی تهیه کردم و آماده دارم .. ولی ترجیح می دم برای صرفه جویی در وقت از پی دی اف برای حل تست استفاده کنم .. اگه کسی می دونه بگه ..
@black-wo_olf @دانش-آموزان-آلاء
-
نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@black-wo_olf http://chap.sch.ir/
-
نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@black-wo_olf بیا پی
-
@black-wo_olf http://chap.sch.ir/
نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAlireza Yousofvand دمت گرم ..!
(خداوکیلی؟)
-
@black-wo_olf بیا پی
Nazanin Jamali در پی دی اف کتاب های درسی از کجا بیابم ..؟ گفته است:
@black-wo_olf بیا پی
اگ میشناسی ب منم بگو!
-
@black-wo_olf بیا پی
اگ میشناسی ب منم بگو!
نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFragile بیا پی
-
Fragile بیا پی
Nazanin Jamali منم بیام
-
Nazanin Jamali منم بیام
نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@نگین-وهاب-مقدم بیا
-
@نگین-وهاب-مقدم بیا
نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۸:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNazanin Jamali در پی دی اف کتاب های درسی از کجا بیابم ..؟ گفته است:
@نگین-وهاب-مقدم بیا
همه دعوت شدن به غیر از من
دلت میاد؟؟؟؟؟ -
@نگین-وهاب-مقدم بیا
Nazanin Jamali من چی؟
-
@نگین-وهاب-مقدم بیا
همه دعوت شدن به غیر از من
دلت میاد؟؟؟؟؟نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۸:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAlireza Yousofvand توام بیا خو
-
Alireza Yousofvand توام بیا خو
نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNazanin Jamali چرا با غرض گفتی؟
-
Nazanin Jamali چرا با غرض گفتی؟
نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط Alireza Yousofvand انجام شدهدانش اموزای الا رو منشن کنید پی وی رایگان گیر اومده
-
دانش اموزای الا رو منشن کنید پی وی رایگان گیر اومده
-
دانش اموزای الا رو منشن کنید پی وی رایگان گیر اومده
Alireza Yousofvand نازنین پی وی رو ببند
-
نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط Nazanin Jamali انجام شده -
Nazanin Jamali چرا با غرض گفتی؟
نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAlireza Yousofvand نه والا
-
Alireza Yousofvand نه والا
نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNazanin Jamali جدی نگیر ایموجی داشت دیه
-
نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده