کسی میتونه راهنماییم کنه؟
-
Reza.Tah مچکرم دوست عزیز.
fatima.k28 حالا خواستین سوالاتتون رو هم اینجا بپرسین
-
fatima.k28 در کسی میتونه راهنماییم کنه؟ گفته است:
خوش شانس هم بودید اتفاقا استاد جوابتون رو دادن
((#مشاوره
#زبان_فارسی
#سوالات_شک_دار
سلام استاد خسته نباشید. من درصدای ادبیاتم همیشه بین 85 تا 100 هستش و غلطهام 99% زبان فارسیه! اونم سوالات شمارشی .. وابسته های وابسته و تکواژ -واژه
از نظر زمان هم مشکل ندارم و سرعتم خوبه اما سر این سوالا همیشه شک میکنم و 50-50 درست میشه جوابم
درصد 100 رو نمیخوام از دست بدم، موندم چیکار کنم، وقت هم کم دارم برای ادبیات تو این مدت باقی مونده .. مشاورم هم میگن نزنم
ممنون میشم راهنماییم کنید))
زیرش هم فایل صوتیشون هست -
fatima.k28 در کسی میتونه راهنماییم کنه؟ گفته است:
خوش شانس هم بودید اتفاقا استاد جوابتون رو دادن
((#مشاوره
#زبان_فارسی
#سوالات_شک_دار
سلام استاد خسته نباشید. من درصدای ادبیاتم همیشه بین 85 تا 100 هستش و غلطهام 99% زبان فارسیه! اونم سوالات شمارشی .. وابسته های وابسته و تکواژ -واژه
از نظر زمان هم مشکل ندارم و سرعتم خوبه اما سر این سوالا همیشه شک میکنم و 50-50 درست میشه جوابم
درصد 100 رو نمیخوام از دست بدم، موندم چیکار کنم، وقت هم کم دارم برای ادبیات تو این مدت باقی مونده .. مشاورم هم میگن نزنم
ممنون میشم راهنماییم کنید))
زیرش هم فایل صوتیشون هستReza.Tah نه این شبیه منه ولی من نیستم:)))
-
fatima.k28 حالا خواستین سوالاتتون رو هم اینجا بپرسین
Vampire_Hunter چن بار پرسیدم کسی جواب نمیده.
-
من که کمکی بیش از این از دستم بر نمیاد ولی شما میتونید کمک کنید خودم سوال دارم
تو کنکور سوال های تاریخ ادبیات بودجه بندیش چطوریه؟
2 تا از آثار میاد و یه دونه از درآمد ها یا 3 تاش هم از آثار میاد؟
پارسال که تو کنکور ریاضی 3 تاش هم از آثار اومد
ضایع نیست خب درآمد ها حجمشون اینقدر زیاده بعد 1 تست هم ممکنه ازش نیاد,نخونیم که سنگین تره خب -
ضایع نیست خب درآمد ها حجمشون اینقدر زیاده بعد 1 تست هم ممکنه ازش نیاد,نخونیم که سنگین تره خبReza.Tah مشخص نمیکنه...
یه سال فک کنم 94 بودش..تیپ شمارشی دادن بودن...اون دوره های نیما رو که تو هرکدمشون چه اتفاقی میفته -
Reza.Tah مشخص نمیکنه...
یه سال فک کنم 94 بودش..تیپ شمارشی دادن بودن...اون دوره های نیما رو که تو هرکدمشون چه اتفاقی میفتهVampire_Hunter
کلا نکته ریز نمیدن دیگه تو درآمد ها همون چیز هایی که ضایست مهمه رو بخونم خوبه؟ -
Vampire_Hunter
کلا نکته ریز نمیدن دیگه تو درآمد ها همون چیز هایی که ضایست مهمه رو بخونم خوبه؟Reza.Tah اره..مهم هاروبخون حتمن...
جم بندی واسه ادبیات کتابی جزوه ای چیزی اوکی کردی ؟ -
Reza.Tah اره..مهم هاروبخون حتمن...
جم بندی واسه ادبیات کتابی جزوه ای چیزی اوکی کردی ؟Vampire_Hunter
داشتم از قبل,کلک معلم و مهر و ماه -
Vampire_Hunter
داشتم از قبل,کلک معلم و مهر و ماهReza.Tah حالا اگه موج ازمون ادبیات رو تست میکردی بد نبود
یا مثلن همایش نشردریافت
ولی همین کتاب درسی ادبیات رو اگه درامد ابتدای هر درس رو بخون با اخر کتاب (که تقریبن میشه کلش) کافیه !
در کل مشخص نیس که از کجا تست میدن...
تست 94 اومده بود میگفت زبان فارسی به مدت ...... زبان اداری و رسمی .......... و ........... بود و در این زمان شاعرانی چون ......... و ........... ظهور کردند .
از یه جایه پراکنده -
نخواستیم حاجی همون آثار میخونم 2 تا تستمو میزنم دیگه اون وقتی رو که میخوام بذارم رو درآمد میذارم لغت و املا و زبان فارسی کار میکنم
Reza.Tah دیگ هرجور خودت میدونی دیگ من متد کار رو بهت گفتم
-
Reza.Tah دیگ هرجور خودت میدونی دیگ من متد کار رو بهت گفتم
Vampire_Hunter
منتظر روز مرگم هستم تا توی وصیت نامه از ادبیاتی که تو زندگیم به درد نخورده برای عرض ادب به طراحان و مولفانش استفاده کنم -
ضایع نیست خب درآمد ها حجمشون اینقدر زیاده بعد 1 تست هم ممکنه ازش نیاد,نخونیم که سنگین تره خبReza.Tah چیز مشخصی نیست هرسال ممکنه یه مدل بیاد... چند تیپ بیشتر نداره.