شیمی دان ها یه لحظه بیاین
-
سلام وقتتون بخیر
ببخشید ما هی مزاحم میشیم
ولی خداییش دفعه اوله شیمی سوال دارم

تست بالا را بی زحمت ببینید . پاسخ نامه( البته تستی نه تشریحی ) گفته ۳
ولی به نظر من کلا تستش استاندارد نیست یعنی همه گزینه هاش غلطه
خب حالا گزینه ۱ و ۲ و ۴ را که بحثی توش نیست ولی بحث من گزینه ۳ هست
منتظر جواب هاتون هستم الان پایین هم استدلالم را میگم که چرا غلطه@mitra-ism-rahmani در شیمی دان ها یه لحظه بیاین گفته است:
سلام وقتتون بخیر
ببخشید ما هی مزاحم میشیم

منتظر جواب هاتون هستم الان پایین هم استدلالم را میگم که چرا غلطهسلام.اول یه نصیحت دوستانه بکنم بهت:smiling_face_with_smiling_eyes:
میدونم این جزوه ی ربیعیانه. منم تا همین چند ماه پیش با ربیعیان شیمی رو میخوندم. متاسفانه ربیعیان مشکلی که داره اینه که اصلااااا حفظیاتش خوب نیست و یه جورایی سمبل میکنه! (این موضوع بخاطر اینه که رشته ی ربیعیان در دانشگاه ریاضی بوده و خودشم توی یکی از لوح هاش میگفت از حفظیات بدش میومده که رفته رشته ریاضی)
خلاصه بهت بگم که الان شاید با ربیعیان و جوک هایی که میگه حال کنی ولی وقتی میری تست های کتب کمک درسی رو حل کنی یا توی آزمون شرکت کنی، هیچ کدوم از تست هاشو ندیدی! بخاطر اینه که ربیعیان از تست هایی استفاده میکنه که سطح دشواری شون پایینه(همون هارم سمبل میکنه:face_with_tears_of_joy: )
آهان اینم در موردش بگم که تست هایی که ربیعیان توی لوح های سال دهمش آورده، تست های کتاب میکرونقره ای گاجه(اگه یکمی به فکر آینده ات باشی، برای موفق شدن میری بجای ربیعیان، اون کتابو میخری و میخونی. چون حداقل میدونی که جواب تشریحیش کامله) و برای دوازدهم از تست های خیلی سبز استفاده کرده)
حالا بریم سراغ تحلیل تست(اگه سوالی از ربیعیان داشتی، بپرس! من از ربیعیان زخم خوردم! بهتر میتونم راهنماییت کنم):آره تستش اشتباهه(حتی گزینه 4 نباید بگه حداکثر 18 تا! با توجه به اینکه یه زنجیره هیدروکربنی در صابون، همون اسید چربه، پس باید حداقل 14 اتم کربن داشته باشه که اسید چرب بنامیمش!)
گزینه سوم هم غلط محسوب میشه. چونکه کلوئید تشکیل میشه و کلوئید ناهمگنه -
@mitra-ism-rahmani در شیمی دان ها یه لحظه بیاین گفته است:
سلام وقتتون بخیر
ببخشید ما هی مزاحم میشیم

منتظر جواب هاتون هستم الان پایین هم استدلالم را میگم که چرا غلطهسلام.اول یه نصیحت دوستانه بکنم بهت:smiling_face_with_smiling_eyes:
میدونم این جزوه ی ربیعیانه. منم تا همین چند ماه پیش با ربیعیان شیمی رو میخوندم. متاسفانه ربیعیان مشکلی که داره اینه که اصلااااا حفظیاتش خوب نیست و یه جورایی سمبل میکنه! (این موضوع بخاطر اینه که رشته ی ربیعیان در دانشگاه ریاضی بوده و خودشم توی یکی از لوح هاش میگفت از حفظیات بدش میومده که رفته رشته ریاضی)
خلاصه بهت بگم که الان شاید با ربیعیان و جوک هایی که میگه حال کنی ولی وقتی میری تست های کتب کمک درسی رو حل کنی یا توی آزمون شرکت کنی، هیچ کدوم از تست هاشو ندیدی! بخاطر اینه که ربیعیان از تست هایی استفاده میکنه که سطح دشواری شون پایینه(همون هارم سمبل میکنه:face_with_tears_of_joy: )
آهان اینم در موردش بگم که تست هایی که ربیعیان توی لوح های سال دهمش آورده، تست های کتاب میکرونقره ای گاجه(اگه یکمی به فکر آینده ات باشی، برای موفق شدن میری بجای ربیعیان، اون کتابو میخری و میخونی. چون حداقل میدونی که جواب تشریحیش کامله) و برای دوازدهم از تست های خیلی سبز استفاده کرده)
حالا بریم سراغ تحلیل تست(اگه سوالی از ربیعیان داشتی، بپرس! من از ربیعیان زخم خوردم! بهتر میتونم راهنماییت کنم):آره تستش اشتباهه(حتی گزینه 4 نباید بگه حداکثر 18 تا! با توجه به اینکه یه زنجیره هیدروکربنی در صابون، همون اسید چربه، پس باید حداقل 14 اتم کربن داشته باشه که اسید چرب بنامیمش!)
گزینه سوم هم غلط محسوب میشه. چونکه کلوئید تشکیل میشه و کلوئید ناهمگنه -
@mitra-ism-rahmani والا دقيق نميتونم بگم چيزي
ولي من تاحالا همچين چيزي نديده بودم
كتابه هم فك كنم مال نظام قديم باشه
چون همچين مباحثي خيلي خارج ار نظام جديده
باز دوستان نظر بدن خيلي خوب ميشه
Shadow Runner ايشون فك كنم بتونن كمكتون كنن
در ضمن دوستان مزاح كردن من شيميم فوق العاده نيست
معموليهamirh_hmyf ممنونم 🌷🌷
-
Amin Mojarradi @m-sina ممنونم از هردوتون
ولی اشتباه متوجه شدید منظور من اون سوال پایین ای نه اون که در تاپیک اصلی 🙂
ولی بازم ممنونم -
@m-sina Amin Mojarradi amirh_hmyf
الان من یه بار دیگه سوالم را به یه ادبیات دیگه میپرسم لطف کنید کمکم کنید آیا اتانول وقتی در آب حل بشه اسید تولید میکنه ؟؟ -
الان من یه بار دیگه سوالم را به یه ادبیات دیگه میپرسم لطف کنید کمکم کنید آیا اتانول وقتی در آب حل بشه اسید تولید میکنه ؟؟@mitra-ism-rahmani در شیمی دان ها یه لحظه بیاین گفته است:
الان من یه بار دیگه سوالم را به یه ادبیات دیگه میپرسم لطف کنید کمکم کنید آیا اتانول وقتی در آب حل بشه اسید تولید میکنه ؟؟خیر
-
@mitra-ism-rahmani در شیمی دان ها یه لحظه بیاین گفته است:
الان من یه بار دیگه سوالم را به یه ادبیات دیگه میپرسم لطف کنید کمکم کنید آیا اتانول وقتی در آب حل بشه اسید تولید میکنه ؟؟خیر
Shadow Runner ممنون 🌷🌷🌷🌷
و تشکر از همگی -
الان من یه بار دیگه سوالم را به یه ادبیات دیگه میپرسم لطف کنید کمکم کنید آیا اتانول وقتی در آب حل بشه اسید تولید میکنه ؟؟@mitra-ism-rahmani این نکته که h متصل به o اسیدیه استثنا داره یکیشم همین الکل ها هستن
ینی کلا اینا اسیدی نیستن و با حل شدن hمثبت منتقل نمیکنن -
Shadow Runner ممنون 🌷🌷🌷🌷
و تشکر از همگی@mitra-ism-rahmani خواهش
-
@mitra-ism-rahmani این نکته که h متصل به o اسیدیه استثنا داره یکیشم همین الکل ها هستن
ینی کلا اینا اسیدی نیستن و با حل شدن hمثبت منتقل نمیکننShadow Runner در شیمی دان ها یه لحظه بیاین گفته است:
@mitra-ism-rahmani این نکته که h متصل به o اسیدیه استثنا داره یکیشم همین الکل ها هستن
ینی کلا اینا اسیدی نیستن و با حل شدن hمثبت منتقل نمیکننبله متوجه شدم محبت کردید 🌸🌸🌸🌸
-
Shadow Runner در شیمی دان ها یه لحظه بیاین گفته است:
ینی کلا اینا اسیدی نیستن و با حل شدن hمثبت منتقل نمیکننبله متوجه شدم محبت کردید 🌸🌸🌸🌸
@mitra-ism-rahmani مشکل حل شد؟
:) -
به نظر منم تست استاندارد نیست کلا یه جوریه گزینه هاش میتونستن منظورو بهتر برسونن
-
به نظر منم تست استاندارد نیست کلا یه جوریه گزینه هاش میتونستن منظورو بهتر برسونن
Masih shirdel اصن غلطه ...کاش غیر استاندارد بود
-
@mitra-ism-rahmani مشکل حل شد؟
:) -
@mitra-ism-rahmani خدا ر شکر :)