شیمی دان ها یه لحظه بیاین
-
Amin Mojarradi @m-sina ممنونم از هردوتون
ولی اشتباه متوجه شدید منظور من اون سوال پایین ای نه اون که در تاپیک اصلی 🙂
ولی بازم ممنونم -
@m-sina Amin Mojarradi amirh_hmyf
الان من یه بار دیگه سوالم را به یه ادبیات دیگه میپرسم لطف کنید کمکم کنید آیا اتانول وقتی در آب حل بشه اسید تولید میکنه ؟؟ -
الان من یه بار دیگه سوالم را به یه ادبیات دیگه میپرسم لطف کنید کمکم کنید آیا اتانول وقتی در آب حل بشه اسید تولید میکنه ؟؟@mitra-ism-rahmani در شیمی دان ها یه لحظه بیاین گفته است:
الان من یه بار دیگه سوالم را به یه ادبیات دیگه میپرسم لطف کنید کمکم کنید آیا اتانول وقتی در آب حل بشه اسید تولید میکنه ؟؟خیر
-
@mitra-ism-rahmani در شیمی دان ها یه لحظه بیاین گفته است:
الان من یه بار دیگه سوالم را به یه ادبیات دیگه میپرسم لطف کنید کمکم کنید آیا اتانول وقتی در آب حل بشه اسید تولید میکنه ؟؟خیر
Shadow Runner ممنون 🌷🌷🌷🌷
و تشکر از همگی -
الان من یه بار دیگه سوالم را به یه ادبیات دیگه میپرسم لطف کنید کمکم کنید آیا اتانول وقتی در آب حل بشه اسید تولید میکنه ؟؟@mitra-ism-rahmani این نکته که h متصل به o اسیدیه استثنا داره یکیشم همین الکل ها هستن
ینی کلا اینا اسیدی نیستن و با حل شدن hمثبت منتقل نمیکنن -
Shadow Runner ممنون 🌷🌷🌷🌷
و تشکر از همگی@mitra-ism-rahmani خواهش
-
@mitra-ism-rahmani این نکته که h متصل به o اسیدیه استثنا داره یکیشم همین الکل ها هستن
ینی کلا اینا اسیدی نیستن و با حل شدن hمثبت منتقل نمیکننShadow Runner در شیمی دان ها یه لحظه بیاین گفته است:
@mitra-ism-rahmani این نکته که h متصل به o اسیدیه استثنا داره یکیشم همین الکل ها هستن
ینی کلا اینا اسیدی نیستن و با حل شدن hمثبت منتقل نمیکننبله متوجه شدم محبت کردید 🌸🌸🌸🌸
-
Shadow Runner در شیمی دان ها یه لحظه بیاین گفته است:
ینی کلا اینا اسیدی نیستن و با حل شدن hمثبت منتقل نمیکننبله متوجه شدم محبت کردید 🌸🌸🌸🌸
@mitra-ism-rahmani مشکل حل شد؟
:) -
به نظر منم تست استاندارد نیست کلا یه جوریه گزینه هاش میتونستن منظورو بهتر برسونن
-
به نظر منم تست استاندارد نیست کلا یه جوریه گزینه هاش میتونستن منظورو بهتر برسونن
Masih shirdel اصن غلطه ...کاش غیر استاندارد بود
-
@mitra-ism-rahmani مشکل حل شد؟
:) -
@mitra-ism-rahmani خدا ر شکر :)