گزارش کار و باهم درسخوندن بچه های کنکور1400
-
بسم الله
امروز 4 ساعت خوندم و بعدش استراحت=)
شب خوش -
سلام شبتون پزاز عشق آسمونی
امروز مروری بر درس های هفته داشتم و بس
اللهم عجل الولیک الفرج
من به هدف هام قول رسیدن دادم
-
خب خب سلام دوستان
امروز جمعه بود ویکم استراحتهام بیش از حد بودن/امیدوارم هیچ جمعه ای رو دیگ مث امروز نگذرونم/
۸/۱۰+۵۰T
و خب هفته پیش رو قرارع سخت باشه
و ماهم ک قرارع بترکونیم
پس بریم ب خوابِ ارامش
تا فردا پرقدرت تر ادامه بدیم
ب امیدفردای بهتر
شبتون آروم و قشنگ -
سلام رفقا
من میخوام یه مدت از انجمن دور باشم واسه همین شاید فقط جمعه شبا بیام و گزارش هفتگی بدم و دیگه خیلی منو این اطراف پیدا نکنید ، موفق باشید همتونسر درد امونمو برید و نشد که خوب تموم کنم این هفته رو
-
-
لطفا کسایی هم ک روزانه گزارش میدن پیوستگیشونو حفظ کنن
و ی توصیه این ک انجمن خیلی خیلی مفیده اما نزارید باعث اتلاف وقتتون بشه. بستگی ب طرز استفاده شما داره ن فقد اینجا کل فضای مجازی منظورمه.
پس بیاین موقعیت هارو ب سودمون تغییر بدیم و ازشون نهایت استفاده و بهره رو ببریم.
ب امید موفقیت هممون -
Bio من چطوری تو چالش شرکت کنم؟
فاطمه راضی زاده سلام لطفا توضیحات تاپیک رو بخونید و میتونید هفتگی یا روزانه اینجا گزارش کار و تایم درس خوندنتو رو بدید و نکته حائز اهمیت اینه که باید گزارش دادنتون حالا ب هر صورت ک انتخاب کردید پیوسته باشه.
-
سلام دوستان عزیز
شب همگی خوش
تایم مطالعه 7/13
باارزوی موفقعیت برای همگی -
سلام
99.8.3
تایم مطالعم -0- -
سلام به همگی
ساعت مطالعه:4 ساعت و ۳۰ دقیقه
میزان رضایت:بسیار کم
به امید روز های بهتر
موفق باشید♡ -
سلاممممم
اول بگم که یه ابتکار جذاب میخوام بزنم، روزانه گزارش میدم ولی آخر هفته یه جمع بندی اساسی هم میکنم ازش و این میشه استفاده حداکثری از تایپک
خب خب امروز که روز خوبیبود خداروشمر فقط چون روز اول هفته اول بود تست مست کم زدم و بیشتر درسنامه خوندم و جمعا:
11:15 و 20 تا هم تست
و همچنان رو به جلو
البته یه یه چیز ناجور هم این هفته در انتظارمه و اوم آزمون المپیاده که یه بخش عظیمی چهار شنبه و پنجشنبه کو خواهد گرفت اما به مدال️یا مدال
و یا هر نوع مدالی که تهش باشه از جمله هرکدوم از
اینا می ارزه به نظرم!
-
سلام شبتون عسل
جمعا ۷ساعت مطالعه داشتم
به یه مشکلی تو زیست برخورد کردم مجبور شدم فصل ۲و۳ یازدهم رو همشو دوباره تو یه روز بخونم تا منشا مشکلو پیدا وحل کنم.
ب امید فردایی بهتر
من به هدف هام قول رسیدن دادم