گزارش کار و باهم درسخوندن بچه های کنکور1400
-
-
لطفا کسایی هم ک روزانه گزارش میدن پیوستگیشونو حفظ کنن
و ی توصیه این ک انجمن خیلی خیلی مفیده اما نزارید باعث اتلاف وقتتون بشه. بستگی ب طرز استفاده شما داره ن فقد اینجا کل فضای مجازی منظورمه.
پس بیاین موقعیت هارو ب سودمون تغییر بدیم و ازشون نهایت استفاده و بهره رو ببریم.
ب امید موفقیت هممون -
Bio من چطوری تو چالش شرکت کنم؟
فاطمه راضی زاده سلام لطفا توضیحات تاپیک رو بخونید و میتونید هفتگی یا روزانه اینجا گزارش کار و تایم درس خوندنتو رو بدید و نکته حائز اهمیت اینه که باید گزارش دادنتون حالا ب هر صورت ک انتخاب کردید پیوسته باشه.
-
سلام دوستان عزیز
شب همگی خوش
تایم مطالعه 7/13
باارزوی موفقعیت برای همگی -
سلام
99.8.3
تایم مطالعم -0- -
سلام به همگی
ساعت مطالعه:4 ساعت و ۳۰ دقیقه
میزان رضایت:بسیار کم
به امید روز های بهتر
موفق باشید♡ -
سلاممممم
اول بگم که یه ابتکار جذاب میخوام بزنم، روزانه گزارش میدم ولی آخر هفته یه جمع بندی اساسی هم میکنم ازش و این میشه استفاده حداکثری از تایپک
خب خب امروز که روز خوبیبود خداروشمر فقط چون روز اول هفته اول بود تست مست کم زدم و بیشتر درسنامه خوندم و جمعا:
11:15 و 20 تا هم تست
و همچنان رو به جلو
البته یه یه چیز ناجور هم این هفته در انتظارمه و اوم آزمون المپیاده که یه بخش عظیمی چهار شنبه و پنجشنبه کو خواهد گرفت اما به مدال️یا مدال
و یا هر نوع مدالی که تهش باشه از جمله هرکدوم از
اینا می ارزه به نظرم!
-
سلام شبتون عسل
جمعا ۷ساعت مطالعه داشتم
به یه مشکلی تو زیست برخورد کردم مجبور شدم فصل ۲و۳ یازدهم رو همشو دوباره تو یه روز بخونم تا منشا مشکلو پیدا وحل کنم.
ب امید فردایی بهتر
من به هدف هام قول رسیدن دادم
-
گر دل آسوده خواهی،رنج بر باید گرفت
ورلب پرخنده خواهی،دیده گریان بایدت:))
خب دوستان سلام:))
امروز ۵/۲۰+مقداری تست آموزشی+۳ساعت هم کلاس مدرسه
البته هنوز دارم فارسی میخونم و تموم نشده
ولی دیگ گزارش میدم چون داشتم میرفتم دیگ
به امیدفردای بهتر.../موفق باشید همگی
شبتون آروم -
بســم الـلّــه
امروز6ساعت
80تست
بعضی چیز ها گزینه ی دوم نیستند یا انتخابشون میکنی یا از دستشون میدی -
سلام بچه ها این تاپیک برا بچه های %(#00a2ff)[کنکور1400] هست
این تاپیک رو میزنم تا کسایی که میخوان اعلام کنن (ورودی دوازدهمیا)و هرشب بیایم اینجا گزارش کار بدیم، درباره تایم مطالعاتیمون و بهتر شدنش هم بگیم کلا این تاپیک برا پیشرفتمونه
با کمک همدیگه
اینجور با دیدن درس خوندن بقیه اگه انگیزه کافی نداشته باشیم انگیزه ماهم بالا میره ان شاالله%(#ff0000)[از ساعت 20:00(هشت شب) به بعد شما میتونید گزارش هاتون رو ارسال کنید و زمان حداکثری وجود ندارد شایان ذکر است گزارش هایی رو که میفرستید فقط مربوط به همانروز باشد.]
ی راهکار داریم واسه کسایی که به هر دلیلی هرشب نمیتونن انلاین شن و گزارش بدن.
- شما میتونید یا هرشب پیوسته گزارش بدید
اما اگ که مطمئن نیستید هرشب نمیتونید ی کار دیگ هم میتونید کنید
- هفتگی گزارش بدید ینی اخر هفته حالا پنجشنبه یا جمعه بیاید بگید توی این هفته اینقد مطالعه کردم میانگین هرروزم اینقد میشه و اینقد تست زدم.
این ی راهکار واسه دوستانی که نمیتونن هرشب گزارش بدن.
اما در نظر داشته باشید که فقط یکی از دوحالت بالا رو انتخاب کنید.
قوانین این تاپیک:
1-اول از همه بگم که لطفا اسپم ندین یعنی باهم دیگه صحبت نکنین در حد یکی دوتا پیام که بخواین ی چیزی رو بگین اشکال نداره ولی اصلا اسپم ندید.
2-قبل از هر کاری باید بیاید خودتون رو معرفی کنید و بعد از هماهنگ شدن باهم شروع به کار میکنیم. چونکه همدیگه رو بشناسیم.
3-لطفا هیچ چیز اضافی پست نکنید و ادب رو رعایت کنید.
%(#19ff2c)[برای همتون آرزوی سلامتی و موفقیت میکنم]
سلام.امروز(که یعنی دیروز:|) حدود 5/6 ساعت + 5ساعت مدرسه که بخشی از این پنج ساعت واسم حکم مرور رو داشت(مطالبشو قبل خونده بودم)
-
سلام بچه ها این تاپیک برا بچه های %(#00a2ff)[کنکور1400] هست
این تاپیک رو میزنم تا کسایی که میخوان اعلام کنن (ورودی دوازدهمیا)و هرشب بیایم اینجا گزارش کار بدیم، درباره تایم مطالعاتیمون و بهتر شدنش هم بگیم کلا این تاپیک برا پیشرفتمونه
با کمک همدیگه
اینجور با دیدن درس خوندن بقیه اگه انگیزه کافی نداشته باشیم انگیزه ماهم بالا میره ان شاالله%(#ff0000)[از ساعت 20:00(هشت شب) به بعد شما میتونید گزارش هاتون رو ارسال کنید و زمان حداکثری وجود ندارد شایان ذکر است گزارش هایی رو که میفرستید فقط مربوط به همانروز باشد.]
ی راهکار داریم واسه کسایی که به هر دلیلی هرشب نمیتونن انلاین شن و گزارش بدن.
- شما میتونید یا هرشب پیوسته گزارش بدید
اما اگ که مطمئن نیستید هرشب نمیتونید ی کار دیگ هم میتونید کنید
- هفتگی گزارش بدید ینی اخر هفته حالا پنجشنبه یا جمعه بیاید بگید توی این هفته اینقد مطالعه کردم میانگین هرروزم اینقد میشه و اینقد تست زدم.
این ی راهکار واسه دوستانی که نمیتونن هرشب گزارش بدن.
اما در نظر داشته باشید که فقط یکی از دوحالت بالا رو انتخاب کنید.
قوانین این تاپیک:
1-اول از همه بگم که لطفا اسپم ندین یعنی باهم دیگه صحبت نکنین در حد یکی دوتا پیام که بخواین ی چیزی رو بگین اشکال نداره ولی اصلا اسپم ندید.
2-قبل از هر کاری باید بیاید خودتون رو معرفی کنید و بعد از هماهنگ شدن باهم شروع به کار میکنیم. چونکه همدیگه رو بشناسیم.
3-لطفا هیچ چیز اضافی پست نکنید و ادب رو رعایت کنید.
%(#19ff2c)[برای همتون آرزوی سلامتی و موفقیت میکنم]
سلام
این چند روزی که نبودم و گزارش ندادم ساعت مطالعم میشه گفت در حد صفر بود
ولی اصلا بابتش ناراحت نیستم چون خیلی بهم خوش گذشتدرحدی که میدونم که میتونم بهتر از قبل پیش برم
راستی وسط حرف زدن با یکی از دوستان نتم خراب شد و حرفمون قطع شد که تو جمع ازش عذر خواهی میکنم امیدوارم به بزرگی خودش ببخشه
فعلا خدافظ