گزارش کار و باهم درسخوندن بچه های کنکور1400
-
-
لطفا کسایی هم ک روزانه گزارش میدن پیوستگیشونو حفظ کنن
و ی توصیه این ک انجمن خیلی خیلی مفیده اما نزارید باعث اتلاف وقتتون بشه. بستگی ب طرز استفاده شما داره ن فقد اینجا کل فضای مجازی منظورمه.
پس بیاین موقعیت هارو ب سودمون تغییر بدیم و ازشون نهایت استفاده و بهره رو ببریم.
ب امید موفقیت هممون🌱 -
Bio من چطوری تو چالش شرکت کنم؟
فاطمه راضی زاده سلام لطفا توضیحات تاپیک رو بخونید و میتونید هفتگی یا روزانه اینجا گزارش کار و تایم درس خوندنتو رو بدید و نکته حائز اهمیت اینه که باید گزارش دادنتون حالا ب هر صورت ک انتخاب کردید پیوسته باشه.
-
سلام دوستان عزیز
شب همگی خوش
تایم مطالعه 7/13
باارزوی موفقعیت برای همگی:rose: -
سلام
99.8.3
تایم مطالعم -0- -
سلام به همگی
ساعت مطالعه:4 ساعت و ۳۰ دقیقه
میزان رضایت:بسیار کم
به امید روز های بهتر
موفق باشید♡ -
سلاممممم
اول بگم که یه ابتکار جذاب میخوام بزنم، روزانه گزارش میدم ولی آخر هفته یه جمع بندی اساسی هم میکنم ازش و این میشه استفاده حداکثری از تایپک😂😂
خب خب امروز که روز خوبی💪🏻💪🏻بود خداروشمر فقط چون روز اول هفته اول بود تست مست کم زدم و بیشتر درسنامه خوندم و جمعا:
11:15 و 20 تا هم تست
و همچنان رو به جلو💪🏻💪🏻
البته یه یه چیز ناجور هم این هفته در انتظارمه و اوم آزمون المپیاده که یه بخش عظیمی چهار شنبه و پنجشنبه کو خواهد گرفت اما به مدال🎖️یا مدال🏅 و یا هر نوع مدالی که تهش باشه از جمله هرکدوم از 🥇🥈🥉اینا می ارزه به نظرم! -
سلام شبتون عسل
🔵جمعا ۷ساعت مطالعه داشتم ✔
به یه مشکلی تو زیست برخورد کردم مجبور شدم فصل ۲و۳ یازدهم رو همشو دوباره تو یه روز بخونم تا منشا مشکلو پیدا وحل کنم.
🕖ب امید فردایی بهتر💪🌱من به هدف هام قول رسیدن دادم💪
-
گر دل آسوده خواهی،رنج بر باید گرفت
ورلب پرخنده خواهی،دیده گریان بایدت:))
خب دوستان سلام:))
امروز ۵/۲۰+مقداری تست آموزشی+۳ساعت هم کلاس مدرسه
البته هنوز دارم فارسی میخونم و تموم نشده
ولی دیگ گزارش میدم چون داشتم میرفتم دیگ
به امیدفردای بهتر...🙂/موفق باشید همگی
شبتون آروم 🌠🥀🌟 -
بســم الـلّــه
امروز6ساعت
80تست🌹
بعضی چیز ها گزینه ی دوم نیستند یا انتخابشون میکنی یا از دستشون میدی -
سلام بچه ها این تاپیک برا بچه های %(#00a2ff)[کنکور1400] هست🏅
این تاپیک رو میزنم تا کسایی که میخوان اعلام کنن (ورودی دوازدهمیا)و هرشب بیایم اینجا گزارش کار بدیم، درباره تایم مطالعاتیمون و بهتر شدنش هم بگیم کلا این تاپیک برا پیشرفتمونه
با کمک همدیگه💥🥀
اینجور با دیدن درس خوندن بقیه اگه انگیزه کافی نداشته باشیم انگیزه ماهم بالا میره ان شاالله😇%(#ff0000)[از ساعت 20:00(هشت شب) به بعد شما میتونید گزارش هاتون رو ارسال کنید و زمان حداکثری وجود ندارد شایان ذکر است گزارش هایی رو که میفرستید فقط مربوط به همانروز باشد.]
ی راهکار داریم واسه کسایی که به هر دلیلی هرشب نمیتونن انلاین شن و گزارش بدن.
- شما میتونید یا هرشب پیوسته گزارش بدید
اما اگ که مطمئن نیستید هرشب نمیتونید ی کار دیگ هم میتونید کنید
- هفتگی گزارش بدید ینی اخر هفته حالا پنجشنبه یا جمعه بیاید بگید توی این هفته اینقد مطالعه کردم میانگین هرروزم اینقد میشه و اینقد تست زدم.
این ی راهکار واسه دوستانی که نمیتونن هرشب گزارش بدن.
اما در نظر داشته باشید که فقط یکی از دوحالت بالا رو انتخاب کنید.
قوانین این تاپیک:
1-اول از همه بگم که لطفا اسپم ندین یعنی باهم دیگه صحبت نکنین در حد یکی دوتا پیام که بخواین ی چیزی رو بگین اشکال نداره ولی اصلا اسپم ندید.
2-قبل از هر کاری باید بیاید خودتون رو معرفی کنید و بعد از هماهنگ شدن باهم شروع به کار میکنیم. چونکه همدیگه رو بشناسیم.
3-لطفا هیچ چیز اضافی پست نکنید و ادب رو رعایت کنید.
%(#19ff2c)[برای همتون آرزوی سلامتی و موفقیت میکنم]:hand_with_fingers_splayed: :slightly_smiling_face:
سلام.امروز(که یعنی دیروز:|) حدود 5/6 ساعت + 5ساعت مدرسه که بخشی از این پنج ساعت واسم حکم مرور رو داشت(مطالبشو قبل خونده بودم)
-
سلام بچه ها این تاپیک برا بچه های %(#00a2ff)[کنکور1400] هست🏅
این تاپیک رو میزنم تا کسایی که میخوان اعلام کنن (ورودی دوازدهمیا)و هرشب بیایم اینجا گزارش کار بدیم، درباره تایم مطالعاتیمون و بهتر شدنش هم بگیم کلا این تاپیک برا پیشرفتمونه
با کمک همدیگه💥🥀
اینجور با دیدن درس خوندن بقیه اگه انگیزه کافی نداشته باشیم انگیزه ماهم بالا میره ان شاالله😇%(#ff0000)[از ساعت 20:00(هشت شب) به بعد شما میتونید گزارش هاتون رو ارسال کنید و زمان حداکثری وجود ندارد شایان ذکر است گزارش هایی رو که میفرستید فقط مربوط به همانروز باشد.]
ی راهکار داریم واسه کسایی که به هر دلیلی هرشب نمیتونن انلاین شن و گزارش بدن.
- شما میتونید یا هرشب پیوسته گزارش بدید
اما اگ که مطمئن نیستید هرشب نمیتونید ی کار دیگ هم میتونید کنید
- هفتگی گزارش بدید ینی اخر هفته حالا پنجشنبه یا جمعه بیاید بگید توی این هفته اینقد مطالعه کردم میانگین هرروزم اینقد میشه و اینقد تست زدم.
این ی راهکار واسه دوستانی که نمیتونن هرشب گزارش بدن.
اما در نظر داشته باشید که فقط یکی از دوحالت بالا رو انتخاب کنید.
قوانین این تاپیک:
1-اول از همه بگم که لطفا اسپم ندین یعنی باهم دیگه صحبت نکنین در حد یکی دوتا پیام که بخواین ی چیزی رو بگین اشکال نداره ولی اصلا اسپم ندید.
2-قبل از هر کاری باید بیاید خودتون رو معرفی کنید و بعد از هماهنگ شدن باهم شروع به کار میکنیم. چونکه همدیگه رو بشناسیم.
3-لطفا هیچ چیز اضافی پست نکنید و ادب رو رعایت کنید.
%(#19ff2c)[برای همتون آرزوی سلامتی و موفقیت میکنم]:hand_with_fingers_splayed: :slightly_smiling_face:
سلام
این چند روزی که نبودم و گزارش ندادم ساعت مطالعم میشه گفت در حد صفر بود😐
ولی اصلا بابتش ناراحت نیستم چون خیلی بهم خوش گذشت😅 درحدی که میدونم که میتونم بهتر از قبل پیش برم 🌀
راستی وسط حرف زدن با یکی از دوستان نتم خراب شد و حرفمون قطع شد که تو جمع ازش عذر خواهی میکنم امیدوارم به بزرگی خودش ببخشه 🙂
فعلا خدافظ🖐 -
@Dr-Aryan میدونم
من هر جا باشم همه خوشحالن🙆🏻😂😂
همچنین تو وات ک خیاییی خوشحالن گروه زدم😉😉😎😎😎😎