b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
13431343 عزیزم فارغ التحصیلم بنابه مشکلاتی من پارسال نتونستم بخونم و موندم امسال . امسال با خودم گفتم ازمون شرکت نکنم و سوالات ازمونا رو هم سنجش هم گزینه 2 هم قلمچی رو دانلود میکردم میزدم ولی اشتباه کردم تو جو ازمون بودن خیلی خیلی بهتره . من سوالات ازمونهای مختلفو بودجه بندیشونو دیدم ک میگم قلمچی ثبت نام کن . قلمچی قبلا غیراستاندارد بود سوالاش ولی از امسال ب بعد خیلی خوب شده ازموناش مثل کنکور . اینک میگم تابستون نرو بخاطر اینه ک میگم تابستون بشین تا میتونی پایتو قوی کن وقتی پایه ی قوی داشته باشی درسای پیش خیلی راحت میشه برات اونوقت از اول مهرماه پایه رو با ازمونا مرور میکنی پیش دانشگاهیم میخونی . براساس تجربم گفتم و مطمئن باش هرچیزی رو ب زبون نمیارم که بگم فلان چیزخوبه . از تمام ابعاد میبینم . ازمونای تابستون قلمچی برای کسایی مناسبه که سال دومو سومو تستی هم کارکردن و پایه ی قوی دارن ولی کسیکه متوسط باشه یا خیلی خوب بنظرم 3 ماه وقت بذاره عالی کنه پایشو چون مشکل خیلی از بچه ها پایس و خیلی مهمه.
-
Orkide yas خواهش میکنم کاری نکردم.
-
iman 1 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
13431343 عزیزم فارغ التحصیلم بنابه مشکلاتی من پارسال نتونستم بخونم و موندم امسال . امسال با خودم گفتم ازمون شرکت نکنم و سوالات ازمونا رو هم سنجش هم گزینه 2 هم قلمچی رو دانلود میکردم میزدم ولی اشتباه کردم تو جو ازمون بودن خیلی خیلی بهتره . من سوالات ازمونهای مختلفو بودجه بندیشونو دیدم ک میگم قلمچی ثبت نام کن . قلمچی قبلا غیراستاندارد بود سوالاش ولی از امسال ب بعد خیلی خوب شده ازموناش مثل کنکور . اینک میگم تابستون نرو بخاطر اینه ک میگم تابستون بشین تا میتونی پایتو قوی کن وقتی پایه ی قوی داشته باشی درسای پیش خیلی راحت میشه برات اونوقت از اول مهرماه پایه رو با ازمونا مرور میکنی پیش دانشگاهیم میخونی . براساس تجربم گفتم و مطمئن باش هرچیزی رو ب زبون نمیارم که بگم فلان چیزخوبه . از تمام ابعاد میبینم . ازمونای تابستون قلمچی برای کسایی مناسبه که سال دومو سومو تستی هم کارکردن و پایه ی قوی دارن ولی کسیکه متوسط باشه یا خیلی خوب بنظرم 3 ماه وقت بذاره عالی کنه پایشو چون مشکل خیلی از بچه ها پایس و خیلی مهمه.
رتبتون پارسال چند بود!!!!؟
-
بر محمد صلوات
-
سلام...کسایی که فرمول محاسبه تعداد جفت الکترون های ناپیوندی رو میدونن پاسخ بدن که آیا اگه یه ترکیب بار داشت باید حساب شه؟؟؟؟؟؟؟
-
intllignt در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام...کسایی که فرمول محاسبه تعداد جفت الکترون های ناپیوندی رو میدونن پاسخ بدن که آیا اگه یه ترکیب بار داشت باید حساب شه؟؟؟؟؟؟؟
-
دقیقن درسته چیزایی ک منم بهش رسیدم...پایه خیلی مهمه
-
Orkide yas ازمونای قلمچی بودجه بندیش عالیه . سوالاتش هرسال بهتر از سال قبل میشه بخصوص امسال که بهترین سوالاتو داشت . جامعه اماریش بالاست . برنامش هر دوهفته یکباره و منسجمه . سوالات تک تک درساش بهترین سوالاته و...
چه فایده دوست عزیز؟ وقتی سوالاش رو میذارن تو چندتا سایت و کانال تلگرام ؟؟
جامعه اماریش بالاس چون چقد سیاه لشکر داره و به وضوح FULL HD میشه این موضوع رو با کمی دقت تو کارنامه ازمون دید
....
نتیجش هم که هیچی ...اصلا منصفانه و دقیق نیس. چون سوالاشو ملت پیدا میکنن.....
سوالاشم که با کنکور مقایسه نکنیم بهتره....
به نظرم به هیچ ازمونی نمیشه اعتماد کرد....نه فقط قلمچی...همه...
ولی خب اسم قلمچی بد در رفته....مخصوصا امسال....یکی از دوستان هم که کانالی که سوالات رو میذارن گذاشت من شخصا دیدم...شب قبل ازمون سوالات با جوابو میذاشت.... فک کنم هنوزم باشه تو تاپیکا...
من خیلی وقته ول کردم ازمونارو بخاطر همین مسائل...
به نظرم سنجش از همش بهتر باشه..چون سوالاش به کنکور نزدیک تره .اونم ازمون جامعش.شرکت کنیم بهتره...
بهرحال شرکت تو ازمون جهت تجربه خوبه...اما به نتیجه هیچ ازمونی نمیشه اعتماد کرد نه صرفا قلمچی....هیچ ازمونی
البته نظر شما محترمه....
من نظر خودمو گفتم و تجربه.. -
Vezra دوست عزیز مگ قراره ماهم سر خودمونو کلاه بذاریم ؟ اصلا سوالاتو داشته باشیم قبل ازمون بریم 100 بزنیم کنکور میخوایم چکارکنیم . الان همه ازمونای ازمایشی سوالاشون داخل کانالا هست قبل ازمون . سیاهی لشگر بنظرتون 580 هزارتا داوطلب تجربی همه درس خونن ؟ عمرا همشون سیاهی لشگرن خب همونا میان ازمون هم شرکت میکنن این چه حرفیه . کسیکه براش جدی باشه ازمون با برنامش پیش میره و تحلیل میکنه ازمونا رو نه که فقط دنبال ترازو رتبه و درصد باشه . بین همه ازمونها بهترین کیفیتو برنامه رو قلمچی داره منم نمیگم قلمچی هیچ نقصی نداره ولی فایده هاش خیلی بیشتره
-
Vezra دوست عزیز مگ قراره ماهم سر خودمونو کلاه بذاریم ؟ اصلا سوالاتو داشته باشیم قبل ازمون بریم 100 بزنیم کنکور میخوایم چکارکنیم . الان همه ازمونای ازمایشی سوالاشون داخل کانالا هست قبل ازمون . سیاهی لشگر بنظرتون 580 هزارتا داوطلب تجربی همه درس خونن ؟ عمرا همشون سیاهی لشگرن خب همونا میان ازمون هم شرکت میکنن این چه حرفیه . کسیکه براش جدی باشه ازمون با برنامش پیش میره و تحلیل میکنه ازمونا رو نه که فقط دنبال ترازو رتبه و درصد باشه . بین همه ازمونها بهترین کیفیتو برنامه رو قلمچی داره منم نمیگم قلمچی هیچ نقصی نداره ولی فایده هاش خیلی بیشتره
دوست عزیز دعوا نداریم با هم که چرا عصبانی میشید شما نظر دادید منم نظر دادم منم گفتم نظر شما محترمه
دوم من که نگفتم من یا شما سوالاتو پیدا میکنیم میریم سر ازمون...!!!
گفتم ملت....یعنی بقیه.....پس شما چرا عصبانی میشید اخه؟
نظر شما اینه که قلمچی بهتره...نظر منم اینه که فلمچی بدتره...حرفی نداریم دیگه -
این پست پاک شده!