-
بچه ها ببخشید من یه مشکلی پیدا کردم مثلا قسمت 125 هرکار میکنم با کیفیت متوسط بگیریم لینک های کیفیت پایین میده ؟!! کسی این مشکل نداره؟؟
-
این پست پاک شده!
-
مرسی الا! برای من فیلم همایش رسید! خیلی هم عالی بود ممنون
-
بر محمد صلوات
-
faezenj در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
شما کجا بودی مگه اینقدر زود رسید؟؟
-
این پست پاک شده!
-
faezenj در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
شما کجا بودی مگه اینقدر زود رسید؟؟
@javadm328 کرجم
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
hasan bolbol در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
من نمیزارم به استاد کمتر از گل بگین از این به بعد دگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگت کنید که این موضوعی که گفتم خییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی مهمه
آقای نسبتاً محترم شما اگه وقت کردی یه آزمایش کاریوتیپ بده خب؟
-
farimah در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
قربونت برم عزیزم خیلی شرمنده ام منو ببخش
فدای سرت ببخشید منم عصبانی شدم
-
من نمیزارم به استاد کمتر از گل بگین از این به بعد دگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگت کنید که این موضوعی که گفتم خییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی مهمه
آقای نسبتاً محترم شما اگه وقت کردی یه آزمایش کاریوتیپ بده خب؟
-
این پست پاک شده!
hasan bolbol
خدا شفا بده :| -
_MILAD_ در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
داداش با ازمایش کاریوتیپشون به پایان علم ژنتیک میرسیم
-
این پست پاک شده!
آخرین جفنگیاتو بنویس که تا ساعاتی دیگه اخراج میشی از انجمن.