Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
@dr.sobhan
خعلی مچکریم -
@dr.sobhan در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Orkide yas در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@dr.sobhan
خدا رحم کردروحانی مچکریم
بله
-
دوستان عزیز ماتریس اخرین کلیپ ریاضی هست ک قرارمیگیره . واقعن ممنونیم از الائی های عزیز که انقدددددددد زحمت کشیدن نمیخوان هندسه و مقاطع مخروطی رو ضبط کنن .جالبه واقعن
-
بطور میانگین 6 الی 7 تا تست کنکور از هندسه 1 و مقاطع مخروطی هست . خود جناب امینی گفته بودن قراره تدریس کنن اونوقت الان زدن زیرش گفتن ماتریس اخرین کلیپه .
-
پس چرا مقطع مخروطی رو استاد درس نمیدن
-
#تدریس #ریاضی_تجربی جلسه 81 - انتگرال ( قسمت4)
آقای #امینی راد
#تجربی
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/32/26/6208@alaa_sanatisharif
-
#تدریس #ریاضی_تجربی جلسه 82 - انتگرال ( قسمت5)
آقای #امینی راد
#تجربی
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/32/26/6209@alaa_sanatisharif
-
-
fatima.k28 نه اتفاقا الان دارن تدریس میکنن ماتریسو و گفتن اخرین کلیپه ماتریس . هندسه و مقاطع گفتن درس نمیدن
-
با سلام و احترام
در حین دانلود برخی از ویدیوها با این موضوع برخورد کردم که برخی از کیفیت های متفاوت، دارای لینک های یکسانی هستند. در درس ریاضی تجربی آقای مهدی امینی راد به آدرس http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/32/26/ که بنده سه موضوع دنباله، مشتق و انتگرال را دانلود کردم:
دنباله حسابی قسمت 1 / دنباله حسابی قسمت 3 / دنباله هندسی قسمت 1 / دنباله هندسی قسمت 2 / مفهوم مشتق قسمت 2 / مشتق قسمت 5 / مشتق قسمت 7 / مشتق قسمت 9 / مشتق قسمت 12 / مشتق قسمت 14 / مشتق قسمت 16 / انتگرال قسمت 1 / انتگرال قسمت 2/ انتگرال قسمت 3 / انتگرال قسمت 5
تمامی کیفیت ها دارای لینک های یکسانی می باشند. در واقع کیفیت های متفاوت موجود نمی باشند و همگی کیفیت متوسط می باشند و به احتمال قوی لینک دیگر فصل های این درس و دروس دیگر هم با مشکلاتی از این دست مواجه هستند.
لطفا پیگیری بفرمایید.
با تشکر از زحمات شما در جهت توسعه عدالت آموزشی -
Mohammad Vakili در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
با سلام و احترام
در حین دانلود برخی از ویدیوها با این موضوع برخورد کردم که برخی از کیفیت های متفاوت، دارای لینک های یکسانی هستند. در درس ریاضی تجربی آقای مهدی امینی راد به آدرس http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/32/26/ که بنده سه موضوع دنباله، مشتق و انتگرال را دانلود کردم:
دنباله حسابی قسمت 1 / دنباله حسابی قسمت 3 / دنباله هندسی قسمت 1 / دنباله هندسی قسمت 2 / مفهوم مشتق قسمت 2 / مشتق قسمت 5 / مشتق قسمت 7 / مشتق قسمت 9 / مشتق قسمت 12 / مشتق قسمت 14 / مشتق قسمت 16 / انتگرال قسمت 1 / انتگرال قسمت 2/ انتگرال قسمت 3 / انتگرال قسمت 5
تمامی کیفیت ها دارای لینک های یکسانی می باشند. در واقع کیفیت های متفاوت موجود نمی باشند و همگی کیفیت متوسط می باشند و به احتمال قوی لینک دیگر فصل های این درس و دروس دیگر هم با مشکلاتی از این دست مواجه هستند.
لطفا پیگیری بفرمایید.
با تشکر از زحمات شما در جهت توسعه عدالت آموزشیسلام متاسفانه این مشکل رو خیلی از سرویس های ارائه دهنده اینترنتی دارن و کاریش هم نمیشه کرد مگر اینکه شرکت های ارائه دهنده اینترنت رسیدگی کنند.
-
mohammadhassan در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
با سلام و احترام
لطفا پیگیری بفرمایید.
با تشکر از زحمات شما در جهت توسعه عدالت آموزشیسلام متاسفانه این مشکل رو خیلی از سرویس های ارائه دهنده اینترنتی دارن و کاریش هم نمیشه کرد مگر اینکه شرکت های ارائه دهنده اینترنت رسیدگی کنند.
با سلام خدمت شما
متوجه نشدم دوست عزیز، اگر منظور سرویس ارائه دهنده بنده است که برخی دیگر از ویدیوهای همین درس ریاضی این مشکل را نداشته اند و اگر مقصود سرویس میزبانی است که سایت بر روی آن قرار گرفته است (هاست)، باز هم این امکان را ندارد که لینک های دانلود را تغییر دهد. بنده حدس می زنم که فیلم های آموزشی مذکور یا با کیفیت های متفاوت بر روی هاست آپلود نشده اند و یا آپلود شده اند اما لینک آن ها که باید در بخش مربوطه قرار گیرد، اشتباها لینک یک کیفیت (کیفیت متوسط) بوده است. چرا که لینک کیفیت های متفاوت هر کدام از این دروس یکسان می باشد. -
Mohammad Vakili
داداش صبا نتی؟
من صبا نت بودم این مشکل رو داشتم.الان اسیا تک کردمش.نداره این مشکل رو -
@javadm328 در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Mohammad Vakili
داداش صبا نتی؟
من صبا نت بودم این مشکل رو داشتم.الان اسیا تک کردمش.نداره این مشکل روخیر بنده به دلیل استفاده منزل از فیبر نوری از اینترنت مخابرات استفاده می کنم.
-
mohammadhassanreplied to Mohammad Vakili on آخرین ویرایش توسط mohammadhassan انجام شده
با سلام و احترام
لطفا پیگیری بفرمایید.
با سلام خدمت شما
متوجه نشدم دوست عزیز، اگر منظور سرویس ارائه دهنده بنده است که برخی دیگر از ویدیوهای همین درس ریاضی این مشکل را نداشته اند و اگر مقصود سرویس میزبانی است که سایت بر روی آن قرار گرفته است (هاست)، باز هم این امکان را ندارد که لینک های دانلود را تغییر دهد. بنده حدس می زنم که فیلم های آموزشی مذکور یا با کیفیت های متفاوت بر روی هاست آپلود نشده اند و یا آپلود شده اند اما لینک آن ها که باید در بخش مربوطه قرار گیرد، اشتباها لینک یک کیفیت (کیفیت متوسط) بوده است. چرا که لینک کیفیت های متفاوت هر کدام از این دروس یکسان می باشد.منظور من سرویس ارائه دهنده اینترنت کاربر هست (ISP). من خودم پارس آنلاین دارم این مشکل رو دارم، نه تنها من بلکه دوستان دیگه ای که پارس آنلاین یا صبا نت دارن این مشکل رو دارن. من با سرویس های دیگه مثل همراه اول تست کردم مشکلی نداره این مشکل برمیگرده به اینترنت کاربر. متاسفانه شرکت های ارائه دهنده اینترنتی هم تقصیر رو گردن نمیگیرند و توپ رو تو زمین سایت آلا میندازند.
-
Mohammad Vakili
داداش صبا نتی؟
من صبا نت بودم این مشکل رو داشتم.الان اسیا تک کردمش.نداره این مشکل روخیر بنده به دلیل استفاده منزل از فیبر نوری از اینترنت مخابرات استفاده می کنم.
سعی کنید Cashe مرورگرتون رو پاک کنید تست کنید ببینید جواب میده یا نه. در غیر این صورت یه تماسی با مخابرات بگیرید ومشکل رو در میون بزارید.
-
Mohammad Vakili
داداش صبا نتی؟
داداش اگه موزیلا فایر فاکس داری. با اون باز کن.بعد تو صفحه ای که برای دانلود یا مشاهده انلاین میاد.در سمت بالای صفحه یعنی قسمت url در قسمت سمت راستش.یه علامت شبیه صفحه کتاب هست اونو بزنی.خود درس اصلی رو میاره. و تو جریان کیفیت هم کیفیت انتخابی تو رو میاره.
-
Mohammad Vakili
داداش صبا نتی؟
سعی کنید Cashe مرورگرتون رو پاک کنید تست کنید ببینید جواب میده یا نه. در غیر این صورت یه تماسی با مخابرات بگیرید ومشکل رو در میون بزارید.
Cashe مرورگر را پاکسازی کردم و مشکل همچنان پابرجاست. ان شاالله امشب با اینترنت ایرانسل یا همراه اول بررسی می کنم و شما را در جریان قرار می دهم.
-
Mohammad Vakili
داداش صبا نتی؟
داداش اگه موزیلا فایر فاکس داری. با اون باز کن.بعد تو صفحه ای که برای دانلود یا مشاهده انلاین میاد.در سمت بالای صفحه یعنی قسمت url در قسمت سمت راستش.یه علامت شبیه صفحه کتاب هست اونو بزنی.خود درس اصلی رو میاره. و تو جریان کیفیت هم کیفیت انتخابی تو رو میاره.
متاسفانه در فایرفاکس قسمتی که شما گفتید را پیدا نکردم.