خواب !!!!
-
سلام دوستان
واقعا دیگه نمیدونم چه کنم
من به معمول ۱۰ یا ۱۱ صبح بیدار میشم
و خب به برنامه ام هم میرسم ولی میخوره به ۱۱ یا ۱۲ شب!
تازه خدا نکنه تو اون روز کلاس داشته باشم!
یه راه حل بدید واسه بیدار شدن از ساعت ۶
من میخوام حداقل از ۷ صبح شروع کنم به درس خوندن
لطفا لطفا لطفا روش های سنتی و مرسوم مثلا آلارم گذاشتن یا به کسی سپردن برای بیدار کردنم رو نگید رو من جواب نمیده:||
یه روش تازه بگید امتحان نکرده باشم
واقعا گیر کردم تو گِل
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام دوستان
لطفا لطفا لطفا روش های سنتی و مرسوم مثلا آلارم گذاشتن یا به کسی سپردن برای بیدار کردنم رو نگید رو من جواب نمیده:||
واقعا گیر کردم تو گِل
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@infinitie-a چند وقت پیش گفته بودی 1 تا 2 شب هم بیداری تعجب کردم شب ها ساعت 11 و نیم بخواب صبح 6 و نیم بیدار شو این طور هم به کلاسات می رسی هم بهتر می خونی بازدهیش هم بهتره اولش که عادت کنی صب زود بیدار شی سخته ولی چند روزی که انجام دادی دیگه شب 11 می خوابی صب 6 و نیم بلند میشی
-
سلام دوستان
واقعا گیر کردم تو گِل
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@infinitie-a ببین ابول خو معلوم وقتی یکی بیاد با ناز بیدارت کنه بیدار نمیشی که بهشون بسپر بیان ی پارچ اب یخ بریزن روت ونوقت بیدار میشی !
-
سلام دوستان
واقعا گیر کردم تو گِل
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@infinitie-a ببین روزانه حدود ربع ساعت تا نیم ساعت از تایم کی صبح ها میخوابی کم کن مثلا ساعت ده پامیشی یک هفته نه و نیم پاشو بعد هفته بعد بکنش نه نمیتونی یهویی کمش کنی چون حداکثر بتونی ادامه بدی سر دو هفته خسته میشی مشکلت باید به مرور زمان حل بشه
-
سلام دوستان
واقعا گیر کردم تو گِل
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@infinitie-a سلام ببین ساعت خواب ۶.۳۰ تا ۷.۳۰ ساعت کافیه حالا چیکار کنی که زودتر بیدار شی:
ببین از امشب ساعت ۱۲ بخواب بعد آلارم بزار روی ۶.۳۰ صبح از خواب بیدار شدی ببین نیم ساعت بعدش که دست و صورتت رو شستی چطور حال و هوات خواب آلود درس می خونی یا نه
اگه نه که حله دیگه می تونی هر روز همون تایم بیدار شی
و اگه اره ۱۵ دقیقه به خوابت اضافه کن ۶.۴۵ بخواب ببین اون روز چطوری
اگه باز هم نه یه ربع دیگه (حالا هی یه ربع یه ربع نذاری خوابت برسه به ۹ ساعت ) دیگه نهایتش ۷.۳۰ اگه نشد ۸ .
ولی اینو امتحان کن خوبه منم خیلی خوابم می مومد صبح ها ولی الان بهتر شده وضعم -
سلام دوستان
واقعا گیر کردم تو گِل
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@infinitie-a یه برنامه هم هست به اسم Alarmy (اگه اشتباه ننوشته باشم) ساعت تنظیم می کنی بعد یه زمر میزاری یا یه بارکد برات طراحی میکنه اونو کپی میکنی میزنی یه جای دور از محل خوابت بعد تا وقتی که روی اون بارکد گوشیت رو نگری خاموش نمیشه حتی اگه بخوای گوشی رو خاموش هم کنب خاموش نمیشه
-
@infinitie-a ببین ابول خو معلوم وقتی یکی بیاد با ناز بیدارت کنه بیدار نمیشی که بهشون بسپر بیان ی پارچ اب یخ بریزن روت ونوقت بیدار میشی !
مهشید غضنفرآبادی مهشید جان خسته نباشی
-
@infinitie-a سلام ببین ساعت خواب ۶.۳۰ تا ۷.۳۰ ساعت کافیه حالا چیکار کنی که زودتر بیدار شی:
ببین از امشب ساعت ۱۲ بخواب بعد آلارم بزار روی ۶.۳۰ صبح از خواب بیدار شدی ببین نیم ساعت بعدش که دست و صورتت رو شستی چطور حال و هوات خواب آلود درس می خونی یا نه
اگه نه که حله دیگه می تونی هر روز همون تایم بیدار شی
و اگه اره ۱۵ دقیقه به خوابت اضافه کن ۶.۴۵ بخواب ببین اون روز چطوری
اگه باز هم نه یه ربع دیگه (حالا هی یه ربع یه ربع نذاری خوابت برسه به ۹ ساعت ) دیگه نهایتش ۷.۳۰ اگه نشد ۸ .
ولی اینو امتحان کن خوبه منم خیلی خوابم می مومد صبح ها ولی الان بهتر شده وضعمMahdi Tab نه این نمیشه نمیکشه باید از ساعتی که میخوابه کم کنه بیاد پایین من خودم این مشکل و داشتم الان دیگه ساعت شیش و ربع بیدار میشم شیش و نیم شروع میکنم حالا دارم کمترش میکنم که شیش شروع کنم
-
مهشید غضنفرآبادی مهشید جان خسته نباشی
fatemeh feridooni اینو باید از تختش کند / تنها روشم همونه ک جواب میده امیدوارم ادم سنگدلی مثل من تو خونشون باشه
-
سلام دوستان
واقعا گیر کردم تو گِل
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@infinitie-a راستی یهویی از ده ک نمیتونی شیش بری ! ببین دوساعت دوساعت یا یک ساعت یک ساعت یهویی نمی تونی 6پاشی مثلا هفته اول ساعت 9 بیدار شو هفته بعد8 هفته بعد7 هفته بعد6
درضمن ساعت10 و 11 و نمیگن صبح لنگه ظهره !
-
سلام اول اینکه روش اینکه زود بخواب زود بیدار شو جواب نداده تا الان چون کسی که تجربه داشته باشه میدونه کسی که ۱۰ خواب بیدارشه شب ساعت ۱۱خوابش نمیبره
ولی میشه چن روز خوابتو کم کنی طول روز دیوونه میشی ولی تحمل کن فقط یکی دو روز اول سخته
از طرفی سحر خیزی جای خودش ولی کی گفته همه آدما بدنشون یه مدلیه؟ هرکس با توجه به بدنش یه طوره
من ساعت ۸صبح بیدار میشم تا ساعت۱۲/۳٠ هم ۱۲ساعت درس میخونم
یه سری افراد ساعت شیش صبح بیدار میشن درس میخونن ولی من هرچقدر تلاش کردم دو ساعت اول چرت زدم
بازم تصمیم با خودته اما مهم ترین چیز تو زندگی انگیزست سعی کن انقدر به آینده نیازمند بشی که اگر آلارم موبایلت زنگ زد بتونی به خاطرش از خوابت بگذری -
سلام اول اینکه روش اینکه زود بخواب زود بیدار شو جواب نداده تا الان چون کسی که تجربه داشته باشه میدونه کسی که ۱۰ خواب بیدارشه شب ساعت ۱۱خوابش نمیبره
ولی میشه چن روز خوابتو کم کنی طول روز دیوونه میشی ولی تحمل کن فقط یکی دو روز اول سخته
از طرفی سحر خیزی جای خودش ولی کی گفته همه آدما بدنشون یه مدلیه؟ هرکس با توجه به بدنش یه طوره
من ساعت ۸صبح بیدار میشم تا ساعت۱۲/۳٠ هم ۱۲ساعت درس میخونم
یه سری افراد ساعت شیش صبح بیدار میشن درس میخونن ولی من هرچقدر تلاش کردم دو ساعت اول چرت زدم
بازم تصمیم با خودته اما مهم ترین چیز تو زندگی انگیزست سعی کن انقدر به آینده نیازمند بشی که اگر آلارم موبایلت زنگ زد بتونی به خاطرش از خوابت بگذریفاطمه زهرا A سحر خیز باش تا کام روا شوی !
-
سلام دوستان
واقعا گیر کردم تو گِل
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@infinitie-a
سلام
ببین اولین شبی که بخوای زود بخوابی اون روزش سعی کن کارای رو انجام بدی که خیلی خسته شی بعد شب ساعت 10 دیگه افتادی(( همین الا تا دیر نشده ورزش کن یا یه کارای انجام بده که خسته شی)).
بعد فراد صبح راحت می تونی بیدار شی
ظهر هم 30 دقیقه یا نهایت 45 دقیقه بخواب
که واسه شب خود ب خود دیگه خسته ی -
سلام دوستان
واقعا گیر کردم تو گِل
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@infinitie-a ساعت ۱۱ برو بخواب اصلا گوشی هم دم دستت نباشه
صبح هم موقع نماز که بلند شدی دیگه نخواب اصلا برو چهار تا پروانه تو حیاط بزن وآب خنک به دست و صورتت بزن بعد برو سرغ درس اگه ۳ روز این روند رو پیش بگیری بعدش خودکار بدن تغییر میکنه
اون روز های اول یکم وسط روز ممکنه خوابت بیاد چون بدن عادت نکرده یه وقت نخوابیا با زور هم که شده تا ۳ روز این کارو انجام بده بعدش حله -
سلام دوستان
واقعا گیر کردم تو گِل
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@infinitie-a
هعیییی چقدر مشکلا شبیه به همه
ببین الارم بزاری نمیشه
کسی هم نمیتونه بیدارت کنه
معمولا کلاسای صبح غااااااااایب
تازه اون موقع که بیدار میشی نمیفهمی صبحه .شبه .ظهره
بعدشم همینجوری کسل
از طرفی هم یادگیریا صبحه عصرا کلافه ای و دنبال بهونه که از زیر درس در بری و خیلی عوارض دیگه شب زود بخواب مهم نیست کی حتی شده ساعت ۸ ولی زود بخواب تا زود بیدار شی کم کم نمیتونی کمش کنی بگی هفته به هفته ربع ساعت کم میکنم تا بهتر شه نه
دو سه شب میتونی سر شب بخوابی تا صبح زود بیدار شی از اون به بعد ۱۱ میخوابی ۶ بیدار میشی بعد از ۳ روز کلافگی و کسلی و دیوانه وار بودن دیگه درست میشی
تجربه کردم که میگما من تابستون ساعت ۴ صبح میخوابیدم ۳ ظهر بیدار میشدمو بقیه روز هم تو گوشی میچرخیدم انقدر اب ریختن روم انقدر جیییییغ زدن تو گوشم انقدر قلقلکم کردن هیچ کدوم فایده نداشت فقط باید تحمیل کنی به خودت تو بایدیاعت ۶ بیدار شی
-
@infinitie-a
هعیییی چقدر مشکلا شبیه به همه
ببین الارم بزاری نمیشه
کسی هم نمیتونه بیدارت کنه
معمولا کلاسای صبح غااااااااایب
تازه اون موقع که بیدار میشی نمیفهمی صبحه .شبه .ظهره
بعدشم همینجوری کسل
از طرفی هم یادگیریا صبحه عصرا کلافه ای و دنبال بهونه که از زیر درس در بری و خیلی عوارض دیگه شب زود بخواب مهم نیست کی حتی شده ساعت ۸ ولی زود بخواب تا زود بیدار شی کم کم نمیتونی کمش کنی بگی هفته به هفته ربع ساعت کم میکنم تا بهتر شه نه
دو سه شب میتونی سر شب بخوابی تا صبح زود بیدار شی از اون به بعد ۱۱ میخوابی ۶ بیدار میشی بعد از ۳ روز کلافگی و کسلی و دیوانه وار بودن دیگه درست میشی
تجربه کردم که میگما من تابستون ساعت ۴ صبح میخوابیدم ۳ ظهر بیدار میشدمو بقیه روز هم تو گوشی میچرخیدم انقدر اب ریختن روم انقدر جیییییغ زدن تو گوشم انقدر قلقلکم کردن هیچ کدوم فایده نداشت فقط باید تحمیل کنی به خودت تو بایدیاعت ۶ بیدار شی
Fateme Sh 0 ادمی دیگ یاموجود فضایی؟
-
سلام دوستان
واقعا گیر کردم تو گِل
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
Mahdi Tab نه این نمیشه نمیکشه باید از ساعتی که میخوابه کم کنه بیاد پایین من خودم این مشکل و داشتم الان دیگه ساعت شیش و ربع بیدار میشم شیش و نیم شروع میکنم حالا دارم کمترش میکنم که شیش شروع کنم
fatemeh feridooni اتفاقا اگه بخواد خوبم میشه
من خودم قبلا تا ۱۲.۴۵ بیدار بودم و صبح ها دیرتر شروع میکردم ولی مشاور گفت این کاری رو که گفتم کردم و مشکلی هم پیش نیومد
-
@infinitie-a ببین ابول خو معلوم وقتی یکی بیاد با ناز بیدارت کنه بیدار نمیشی که بهشون بسپر بیان ی پارچ اب یخ بریزن روت ونوقت بیدار میشی !
مهشید غضنفرآبادی چقدر خشن
-
@infinitie-a ببین روزانه حدود ربع ساعت تا نیم ساعت از تایم کی صبح ها میخوابی کم کن مثلا ساعت ده پامیشی یک هفته نه و نیم پاشو بعد هفته بعد بکنش نه نمیتونی یهویی کمش کنی چون حداکثر بتونی ادامه بدی سر دو هفته خسته میشی مشکلت باید به مرور زمان حل بشه
fatemeh feridooni خیلی ممنون منتهی من تو بیدار شدنه مشکل دارم
هنوز بیدار نمیشم که بخوابم نیم ساعت نیم ساعت بیارمش عقب