زبان
-
نوشتهشده در ۷ آبان ۱۳۹۹، ۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان
من زبانم خیلی ضعیفه لطفا اگه روشی رو انجام داده یا خودتون انجام دادین و نتیجه گرفتین به منم بگین ممنون میشم
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @تجربیا @انسانیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام دوستان
من زبانم خیلی ضعیفه لطفا اگه روشی رو انجام داده یا خودتون انجام دادین و نتیجه گرفتین به منم بگین ممنون میشم
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @تجربیا @انسانیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاNazanin Jamali به منم بگین ممنون میشم
-
سلام دوستان
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @تجربیا @انسانیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلانوشتهشده در ۷ آبان ۱۳۹۹، ۹:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNazanin Jamali شرمنده روشی بلد نیستم. من قبلا کلاس زبان رفتم. آشنایی پیشین خیلی کمکم کرده. همین
-
نوشتهشده در ۷ آبان ۱۳۹۹، ۹:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
منم زبانم ضعیفه
-
سلام دوستان
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @تجربیا @انسانیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلانوشتهشده در ۷ آبان ۱۳۹۹، ۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNazanin Jamali ولی میتونی از فیلم های آموزشی استفاده کنی. بد نیستن
-
سلام دوستان
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @تجربیا @انسانیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلانوشتهشده در ۷ آبان ۱۳۹۹، ۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNazanin Jamali برا کدوم مبحثش میخوای ؟
-
Nazanin Jamali برا کدوم مبحثش میخوای ؟
نوشتهشده در ۷ آبان ۱۳۹۹، ۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh ganjkhanloo ایول به منم یاد بده
-
fatemeh ganjkhanloo ایول به منم یاد بده
نوشتهشده در ۷ آبان ۱۳۹۹، ۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Hossein Rahtalab خب بگین تو کدوم قسمتش مشکل دارین
-
Amir Hossein Rahtalab خب بگین تو کدوم قسمتش مشکل دارین
نوشتهشده در ۷ آبان ۱۳۹۹، ۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh ganjkhanloo هیچ کدوم خخخخخخ اون مشکل داره
-
fatemeh ganjkhanloo هیچ کدوم خخخخخخ اون مشکل داره
نوشتهشده در ۷ آبان ۱۳۹۹، ۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Hossein Rahtalab پس برا چی میخواستین یاد بگیرین ؟
-
Amir Hossein Rahtalab پس برا چی میخواستین یاد بگیرین ؟
نوشتهشده در ۷ آبان ۱۳۹۹، ۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh ganjkhanloo تا مشکل این دوستمون برطرف بشه. فعلا
-
fatemeh ganjkhanloo تا مشکل این دوستمون برطرف بشه. فعلا
نوشتهشده در ۷ آبان ۱۳۹۹، ۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
سلام دوستان
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @تجربیا @انسانیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلانوشتهشده در ۷ آبان ۱۳۹۹، ۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNazanin Jamali برا لغت :
چون به کنکور نزدیکیم لغات مهم هر درس رو هر چن شب یه بار دوره کنید و هر هفته تقریبا کنکورای نزدیک رو جواب بدین بخش لغاتو و لغات جدیدشو علامت بزنین و بخونین -
Nazanin Jamali برا لغت :
چون به کنکور نزدیکیم لغات مهم هر درس رو هر چن شب یه بار دوره کنید و هر هفته تقریبا کنکورای نزدیک رو جواب بدین بخش لغاتو و لغات جدیدشو علامت بزنین و بخونینfatemeh ganjkhanloo به کنکور نزدیکیییم
بابا چرا اینطوری میکنین با آدم -
fatemeh ganjkhanloo به کنکور نزدیکیییم
بابا چرا اینطوری میکنین با آدمنوشتهشده در ۷ آبان ۱۳۹۹، ۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهYazdan 1 نزدیک نیستیم ؟
-
Yazdan 1 نزدیک نیستیم ؟
-
نوشتهشده در ۷ آبان ۱۳۹۹، ۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
گرامر
گرامر رو میتونین جزوه دبیر رو مطالعه کنین و تست بزنین روش خاصی نداره چون سادس -
نوشتهشده در ۷ آبان ۱۳۹۹، ۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Yazdan 1 مگه کنکور 400 هشت ماه بیشتر وقت داریم ؟کمه دیگخه
-
سلام دوستان
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @تجربیا @انسانیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلانوشتهشده در ۷ آبان ۱۳۹۹، ۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNazanin Jamali برا کلوز هم لغات ربطی و کلمات مهم رو بخونین و از ارتباط معنایی کلمات برا زدن تستا استفاده کنین
قسمت ریدینگ رو خیلی باید تمرین کنین با تستای ریدینگ کنکور هر شب یکیو حل کنین روشایی که کتاب خودش گفته مث اسکن و اسکیمینگ و ... هم خوبن -
Yazdan 1 مگه کنکور 400 هشت ماه بیشتر وقت داریم ؟کمه دیگخه
fatemeh ganjkhanloo باشه بابا
اوصیکم بتقوی الله