مرور درس ها
-
سلام بچه ها من دوازدهمم امسالم کنکور دارم امسال تازه شروع کردم مطاله رو اما تو مرورش مشکل دارم نمیدونم ی درس رو چطور مرور کنم ک برام جالب بلشه اخه میخونمش دوبارع برام خسته کنندس ممنون میشم بگین چطور مرور کنم برا همه درسا
@کنکوریا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا
انسانیا بچه-های-کنکور-تجربی-1400
مهشید غضنفرآبادی -
سلام بچه ها من دوازدهمم امسالم کنکور دارم امسال تازه شروع کردم مطاله رو اما تو مرورش مشکل دارم نمیدونم ی درس رو چطور مرور کنم ک برام جالب بلشه اخه میخونمش دوبارع برام خسته کنندس ممنون میشم بگین چطور مرور کنم برا همه درسا
@کنکوریا
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا
مهشید غضنفرآبادی@bahar-khanoom معمولا باید درس های دهم یازدهم رو مسلط باشید
تا فقط با تست زدن مرور کنید
اینجوری دوره مطالب براتون آزار دهنده نمیشه
اگه مسلط نیستید میتونید از جمع بندی مطالب یا فیلم های جمع بندی استفاده کنید -
@bahar-khanoom معمولا باید درس های دهم یازدهم رو مسلط باشید
تا فقط با تست زدن مرور کنید
اینجوری دوره مطالب براتون آزار دهنده نمیشه
اگه مسلط نیستید میتونید از جمع بندی مطالب یا فیلم های جمع بندی استفاده کنیدامیررضا فلاح نژاد ببینید من الان ی درسو میخونم بعدا ک میام مرورش کنم برام تکراریه
-
امیررضا فلاح نژاد ببینید من الان ی درسو میخونم بعدا ک میام مرورش کنم برام تکراریه
@bahar-khanoom
منم همین طوریم
سعی میکنم خیلی به تکراری بودن مطالب اهمیت ندم -
@bahar-khanoom
منم همین طوریم
سعی میکنم خیلی به تکراری بودن مطالب اهمیت ندمامیررضا فلاح نژاد ای خدا نخونیم ی دردیه بخونیم درد دیگ
-
امیررضا فلاح نژاد ای خدا نخونیم ی دردیه بخونیم درد دیگ
-
@behnaz-hajizadeh باشه توخوندن مگ تورو بزارم الگوم
-
@behnaz-hajizadeh باشه توخوندن مگ تورو بزارم الگوم
-
@کنکوریا
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا
مهشید غضنفرآبادی@bahar-khanoom قبل از مرور، از اون مبحث برید تست حل کنید و سعی کنید وقتی تست ها رو حل میکنید نکات رو برای خودتون مرور کنید اگر توانستید به تست ها جواب بدید و با داشتید خب یعنی مطلب یادتونه و مشکلی نیست و لی اگه دیدید بلد نیستید اون وقت ذهنتون هم متوجه میشه که مطلب رو بلد نیست و دیگه در برابر مرور مقاومت نمیکنه
-
اولا یه کم دیر شروع کردی. ممکنه نرسی همشو بخونی ولی بهت پیشنهاد میکنم همزمان با خوندن نکات مهم رو یادداشت برداری کن. خیلی خوبه. مثلا برای زیست
-
سلام.من خودم وقتی میخوام درس هامو مرور کنم خودمو یک دبیر فرض میکنم که میخوام که نکات مهم را به دانش اکوزانش بگه و واقعا جواب میده به نظرم یک بار امتحان کن:
-
اولا یه کم دیر شروع کردی. ممکنه نرسی همشو بخونی ولی بهت پیشنهاد میکنم همزمان با خوندن نکات مهم رو یادداشت برداری کن. خیلی خوبه. مثلا برای زیست
Amir Hossein Rahtalab در مرور درس ها گفته است:
ن چرا ممکن نباشه تموم کنه
اگ سعیش و بکنه میتونه ب بهترین نحو تموم کنه -
ن چرا ممکن نباشه تموم کنه
اگ سعیش و بکنه میتونه ب بهترین نحو تموم کنهFragile من هم گفتم ممکن. بستگی به همت خودش داره
-
Fragile من هم گفتم ممکن. بستگی به همت خودش داره
Fragile من هم گفتم ممکن. بستگی به همت خودش داره
صحیح!