لکه زرد و نقطه کور
ابهام
-
دریا دریایی من داخل خود صفر تا صد ها دیدم گفتن غلطه و گفتن لکه زرد بالاتر از نقطه کور هستش
0-0ftm در لکه زرد و نقطه کور
ابهام گفته است:
دریا دریایی من داخل خود صفر تا صد ها دیدم گفتن غلطه و گفتن لکه زرد بالاتر از نقطه کور هستش
الان بالاتر پایین تر بودن شون یادم نیست ولی یادمه که گفتن شکل کتاب غلطه
-
0-0ftm در لکه زرد و نقطه کور
ابهام گفته است:
الان بالاتر پایین تر بودن شون یادم نیست ولی یادمه که گفتن شکل کتاب غلطه
دریا دریایی بلی
-
نگاه بچه ها شکل کتاب سر و ته هست
فک کنم آقای موقاری توی کارگاه تست گفتار دوم یا تورقش میگن این موضوع رو
و میگن که شکل کتاب غلطهدریا دریایی شکل کتاب اگه هم غلط باشه ما باید قبولش کنیم. چون مبنای کنکور همین شکل و متن ها هستن. حتی با اشتباهات علمی ای که دارن
-
ی سوال دیگه: مگه زجاجیه ماده نیس!خب پس ساختار سلولی نداه. پس اصن تغذیه هم نداره:/
اما دبیرمون اون روز گف ب طور کلی ی چنتایی سلول داره که توسط مویرگ های شبکیه تغذیه میشهدرسته!؟
و ی چیز دیگم اینک توی شکل کتاب چشم ی مویرگ هایی هست داخل زجاجیه ..اونا مال شبکیس یا نقطه کور که سرخرگ و سیاهرگش منشعب میشن؟!!!
-
ی سوال دیگه: مگه زجاجیه ماده نیس!خب پس ساختار سلولی نداه. پس اصن تغذیه هم نداره:/
اما دبیرمون اون روز گف ب طور کلی ی چنتایی سلول داره که توسط مویرگ های شبکیه تغذیه میشهدرسته!؟
و ی چیز دیگم اینک توی شکل کتاب چشم ی مویرگ هایی هست داخل زجاجیه ..اونا مال شبکیس یا نقطه کور که سرخرگ و سیاهرگش منشعب میشن؟!!!
0-0ftm اون مویرگ ها روی دیواره ی داخلی چشم هستن نه توی زجاجیه. بعد کتاب چیزی درباره ی یاخته های زجاجیه نگفته و هیچ جا سوالی ازش طرح نمیشه پس ولش کن.
-
0-0ftm سلام....
ن دوست خوب... اینطور نیست
نقطه کور بالاتر از لکه زرد هست
((((طبق کتاب)))
علمیش اینه که کنار هم هستن.... ولی توجه نکن -
0-0ftm سلام....
ن دوست خوب... اینطور نیست
نقطه کور بالاتر از لکه زرد هست
((((طبق کتاب)))
علمیش اینه که کنار هم هستن.... ولی توجه نکن -
0-0ftm اون مویرگ ها روی دیواره ی داخلی چشم هستن نه توی زجاجیه. بعد کتاب چیزی درباره ی یاخته های زجاجیه نگفته و هیچ جا سوالی ازش طرح نمیشه پس ولش کن.
Amir Hossein Rahtalab ممنون
-
Amin Mojarradi سلام.
شکل صفحه اول برعکسه.
شکل فعالیت تشریح چشم شکل درستی هستFaMi هر منبعی نگاه کنی میبینی گفته نقطه کور بالاتر از لکه زرد هست....
شکل تشریح چشم گوشفند هم بازم فرق نداره اگر نگا کنی
میبینی باز هم نقطه کور(محل خروج اعصاب بینایی) بالاتر از لکه زرد هست -
0-0ftm توی تمام منبع های کتاب زیست و همه ازمونا همین هست:
نقطه کور بالاتر از لکه زرد هست«طبق کتاب»
و گول شکل ص ۲۵ رو نخورید...
اون از عرض چشم رو نشون داده(۹۰ درجه انگار چرخونده چشم رو) -
0-0ftm کتاب ک گفته چشم چپ از بالا دیگه
-
اون از عرض چشم رو نشون داده(۹۰ درجه انگار چرخونده چشم رو) -
نظرتون چیه استاد میرزایی رو تگ کنیم؛) mehranmirzaei
-
اون از عرض چشم رو نشون داده(۹۰ درجه انگار چرخونده چشم رو)Amin Mojarradi داری اشتباه میگی
-
0-0ftm سلام....
در رابط با این سوال که
این رگ های خونی که میگی جز شبکیه هست و خونرسانیشون هم شبکیه انجام میده....ولی با زجاجیه در تماس هست...تو تستا زیاد میبینی نوشته زجاجیه با عروق خونی در ارتباط هست و این جمله درسته -
Amin Mojarradi داری اشتباه میگی
M Tg تو چندیدن منبع دیدم نوشته نقطه کور بالاتره...
حالا بزار استاد بیان ببین -
M Tg تو چندیدن منبع دیدم نوشته نقطه کور بالاتره...
حالا بزار استاد بیان ببینAmin Mojarradi نقطه کور از پایین خارج میشه چطور میگی بالا تره؟؟ امتداد نور رو بگیر قشنگ معلومه