لکه زرد و نقطه کور
ابهام
-
ی سوال دیگه: مگه زجاجیه ماده نیس!خب پس ساختار سلولی نداه. پس اصن تغذیه هم نداره:/
اما دبیرمون اون روز گف ب طور کلی ی چنتایی سلول داره که توسط مویرگ های شبکیه تغذیه میشهدرسته!؟
و ی چیز دیگم اینک توی شکل کتاب چشم ی مویرگ هایی هست داخل زجاجیه ..اونا مال شبکیس یا نقطه کور که سرخرگ و سیاهرگش منشعب میشن؟!!!
0-0ftm اون مویرگ ها روی دیواره ی داخلی چشم هستن نه توی زجاجیه. بعد کتاب چیزی درباره ی یاخته های زجاجیه نگفته و هیچ جا سوالی ازش طرح نمیشه پس ولش کن.
-
دریا دریایی من داخل خود صفر تا صد ها دیدم گفتن غلطه و گفتن لکه زرد بالاتر از نقطه کور هستش
0-0ftm سلام....
ن دوست خوب... اینطور نیست
نقطه کور بالاتر از لکه زرد هست
((((طبق کتاب)))
علمیش اینه که کنار هم هستن.... ولی توجه نکن -
0-0ftm سلام....
ن دوست خوب... اینطور نیست
نقطه کور بالاتر از لکه زرد هست
((((طبق کتاب)))
علمیش اینه که کنار هم هستن.... ولی توجه نکن -
0-0ftm اون مویرگ ها روی دیواره ی داخلی چشم هستن نه توی زجاجیه. بعد کتاب چیزی درباره ی یاخته های زجاجیه نگفته و هیچ جا سوالی ازش طرح نمیشه پس ولش کن.
Amir Hossein Rahtalab ممنون
-
Amin Mojarradi سلام.
شکل صفحه اول برعکسه.
شکل فعالیت تشریح چشم شکل درستی هستFaMi هر منبعی نگاه کنی میبینی گفته نقطه کور بالاتر از لکه زرد هست....
شکل تشریح چشم گوشفند هم بازم فرق نداره اگر نگا کنی
میبینی باز هم نقطه کور(محل خروج اعصاب بینایی) بالاتر از لکه زرد هست -
0-0ftm توی تمام منبع های کتاب زیست و همه ازمونا همین هست:
نقطه کور بالاتر از لکه زرد هست«طبق کتاب»
و گول شکل ص ۲۵ رو نخورید...
اون از عرض چشم رو نشون داده(۹۰ درجه انگار چرخونده چشم رو) -
0-0ftm کتاب ک گفته چشم چپ از بالا دیگه
-
اون از عرض چشم رو نشون داده(۹۰ درجه انگار چرخونده چشم رو) -
نظرتون چیه استاد میرزایی رو تگ کنیم؛) mehranmirzaei
-
اون از عرض چشم رو نشون داده(۹۰ درجه انگار چرخونده چشم رو)Amin Mojarradi داری اشتباه میگی
-
ی سوال دیگه: مگه زجاجیه ماده نیس!خب پس ساختار سلولی نداه. پس اصن تغذیه هم نداره:/
اما دبیرمون اون روز گف ب طور کلی ی چنتایی سلول داره که توسط مویرگ های شبکیه تغذیه میشهدرسته!؟
و ی چیز دیگم اینک توی شکل کتاب چشم ی مویرگ هایی هست داخل زجاجیه ..اونا مال شبکیس یا نقطه کور که سرخرگ و سیاهرگش منشعب میشن؟!!!
0-0ftm سلام....
در رابط با این سوال که
این رگ های خونی که میگی جز شبکیه هست و خونرسانیشون هم شبکیه انجام میده....ولی با زجاجیه در تماس هست...تو تستا زیاد میبینی نوشته زجاجیه با عروق خونی در ارتباط هست و این جمله درسته -
Amin Mojarradi داری اشتباه میگی
M Tg تو چندیدن منبع دیدم نوشته نقطه کور بالاتره...
حالا بزار استاد بیان ببین -
M Tg تو چندیدن منبع دیدم نوشته نقطه کور بالاتره...
حالا بزار استاد بیان ببینAmin Mojarradi نقطه کور از پایین خارج میشه چطور میگی بالا تره؟؟ امتداد نور رو بگیر قشنگ معلومه
-
Amin Mojarradi نقطه کور از پایین خارج میشه چطور میگی بالا تره؟؟ امتداد نور رو بگیر قشنگ معلومه
M Tg این درسته. پیارسال شکل کتاب برعکس بود ولی الان نمیدونم. در هر صورت عصب پائین تر از لکه زرده
-
0-0ftm دوست عزیز سلام
من کاری به منابع مختلف ندارم کاری هم به کتب آموزشی ندارم کاری هم آزمون های آزمایشی ندارم سطح علمم در زیست شناسی هم در حدی نیست که بخوام از دبیر شما انتقاد کنم کاری هم ندارم در مباحث و منابع علمی چی دربارش میگن ( نه اینکه علاقه نداشته باشم ) ولی یه چیزی را خب میدونم اونم اینکه ما داریم برای کنکور میخونیم که منبع اصلیش کتاب درسی هست پس هرچی کتاب بگه ما باید قبول کنیم مگر اینکه قید درصد زیستمون را بخوایم بزنیم
خب دیگه زیاد حرف زدم برم سر اصل مطلب دوستان تو شکل صفحه ۲۳ کتاب به ما یه عکس از چشم داده نگفته بالا پایین چپ یا راست ولی اومده تو خود فعالیت صفحه ۲۷ خوشگل یه چشم داده بالا و پایینش را هم ذکر کرده
خیلی ناز هم معلومه که لکه زرد بالا تر از نقطه کور هست اما اینایی که گفتم مربوط به اون دسته از تصاویری هستن که کره چشم را کامل اورده اما یه عکس از کتاب هست صفحه ۲۵ اون بالا که شبکیه چشم را از مردمک نگاه کرده میبینیم این دوتا کنار هم هستن اما نگفته بالا و پایین چشم کجا هست
شاید بگید خب معلومه دیگه خودمون باید بفهمیم دیگه نمیدونم اون موقع باید چی بگم چون من ترجیح میدم اون چیزی که کتاب خودش نشون داده را قبول کنم
ولی بهتره در این مورد استاد میرزائی نظرشون را بگن
من هر چه خودم میدونستم را گفتم نمیدونم دیگه درسته یا نه
mehranmirzaei لطفا یه نگاهی اینجا بندازید استاد میدونم خارج از مبحث امشبه -
0-0ftm دوست عزیز سلام
من کاری به منابع مختلف ندارم کاری هم به کتب آموزشی ندارم کاری هم آزمون های آزمایشی ندارم سطح علمم در زیست شناسی هم در حدی نیست که بخوام از دبیر شما انتقاد کنم کاری هم ندارم در مباحث و منابع علمی چی دربارش میگن ( نه اینکه علاقه نداشته باشم ) ولی یه چیزی را خب میدونم اونم اینکه ما داریم برای کنکور میخونیم که منبع اصلیش کتاب درسی هست پس هرچی کتاب بگه ما باید قبول کنیم مگر اینکه قید درصد زیستمون را بخوایم بزنیم
خب دیگه زیاد حرف زدم برم سر اصل مطلب دوستان تو شکل صفحه ۲۳ کتاب به ما یه عکس از چشم داده نگفته بالا پایین چپ یا راست ولی اومده تو خود فعالیت صفحه ۲۷ خوشگل یه چشم داده بالا و پایینش را هم ذکر کرده
خیلی ناز هم معلومه که لکه زرد بالا تر از نقطه کور هست اما اینایی که گفتم مربوط به اون دسته از تصاویری هستن که کره چشم را کامل اورده اما یه عکس از کتاب هست صفحه ۲۵ اون بالا که شبکیه چشم را از مردمک نگاه کرده میبینیم این دوتا کنار هم هستن اما نگفته بالا و پایین چشم کجا هست
شاید بگید خب معلومه دیگه خودمون باید بفهمیم دیگه نمیدونم اون موقع باید چی بگم چون من ترجیح میدم اون چیزی که کتاب خودش نشون داده را قبول کنم
mehranmirzaei لطفا یه نگاهی اینجا بندازید استاد میدونم خارج از مبحث امشبه@mitra-ism-rahmani در لکه زرد و نقطه کور
ابهام گفته است:
0-0ftm دوست عزیز سلام
mehranmirzaei لطفا یه نگاهی اینجا بندازید استاد میدونم خارج از مبحث امشبهسلام
چه متن طولانییی
شکل کتب در واقع برعکسه و شما باید برای کنکور عصب رو به سمت پایین در نظر بگیرید