برنامه ریزی سال دهم
-
نس ک تیزهوشان، نمونه هیچ فرقی نداری عزیز بجنگ واسع دانشگاه و یع رشته خوب.... خاهش:))
-
fatemeh ganjkhanloo شایدم من خیلی سخت گرفتم
️
نس ک ن شما سخت نگرفتی دانشگاه و رشته خوب سختیه زیادی میطله اما ببین درسته دهمی شما از همین الان که خوب بخونی دیگ سال دیگم. برات زیاد خوندن.و...عادی میشع و شما میتونی با یع برنامه ریز عالی هم بع تفریحت هم به کارای شخصیت هم به درست و..... برسی
-
نس ک ن شما سخت نگرفتی دانشگاه و رشته خوب سختیه زیادی میطله اما ببین درسته دهمی شما از همین الان که خوب بخونی دیگ سال دیگم. برات زیاد خوندن.و...عادی میشع و شما میتونی با یع برنامه ریز عالی هم بع تفریحت هم به کارای شخصیت هم به درست و..... برسی
-
@sadaf-a درسته
فقط یه سوال دیگ
میخوام عقب موندگی هارو جبران کنم
چیکار کنم؟ از کجا شروع کنم؟ هرروز چه ساعتی خوب مطالعه کنم؟نس ک خب برا عقب موندگیا.... ببین 5شنبه جمعه برا شما خیلی زمان خوبیع که درسا عقب موندتو جمعشون کنی دیگ.... یع 5شنبه جمعه ت فقط اختصاص بده به درسا عقب مونده و اونارو بخون سعی کن ت یع 5شنبه جمعه دیگ تمومشون کنی و 5شنبه جمعه های بعدیت باشع برا تست زدن و ت دروسی که زیاد مشکل داری برا ساعت مطالعت من نظر نمیدم چون بستگی به خودت داره که ت روزی توانت چقدره برا درس خوندن از ساعت کم شروع کن و پیوسته هر روز ساعت مطالعه ببر بالا و اینکه برا هر درسی چن ساعت بزاری بع یادگیری خودت و اون درس و مبخثش بستگی داره
-
نس ک خب برا عقب موندگیا.... ببین 5شنبه جمعه برا شما خیلی زمان خوبیع که درسا عقب موندتو جمعشون کنی دیگ.... یع 5شنبه جمعه ت فقط اختصاص بده به درسا عقب مونده و اونارو بخون سعی کن ت یع 5شنبه جمعه دیگ تمومشون کنی و 5شنبه جمعه های بعدیت باشع برا تست زدن و ت دروسی که زیاد مشکل داری برا ساعت مطالعت من نظر نمیدم چون بستگی به خودت داره که ت روزی توانت چقدره برا درس خوندن از ساعت کم شروع کن و پیوسته هر روز ساعت مطالعه ببر بالا و اینکه برا هر درسی چن ساعت بزاری بع یادگیری خودت و اون درس و مبخثش بستگی داره
-
نس ک هر چع بیشتر بهتر..... ولی هر جور خودت دوس داری میتونی از همین الان تست بزنی میتونیم از تابستون فقط ببین من خودم تابستون نتونستم دهممو بخونم و تست بزنم الان کلی حسرت میخورم و الان 11 ولی ت تست زدن ریاضی و فیزیک و... خیلی سرعت عملم کمه برا همین میگم میتونی تست بزنی چون دوس ندارم شمام مثه من بشی.....ولی اشکالی نداره از الان تست بزنی بع نفع خودته چون الان بعضیا تازه ت آزمونا شرکت میکنن...
-
سلام دوستان منم یک سوال داشتم
من دهم تجربی هستم به خاطر دلایلی (سر کار) روزای شنبه،دوشنبه،چهارشنبه، بعد از ظهرا نیستم میخواستم ببینم تو درس لتمه میزنه ؟ از هر کی هم میپرسم میگه بستگی به خودت داره منم نمیدونم لتمه میزنه یا نه
دقیقا نظر شما چیه؟
-
من دهم تجربی هستم به خاطر دلایلی (سر کار) روزای شنبه،دوشنبه،چهارشنبه، بعد از ظهرا نیستم میخواستم ببینم تو درس لتمه میزنه ؟ از هر کی هم میپرسم میگه بستگی به خودت داره منم نمیدونم لتمه میزنه یا نه
دقیقا نظر شما چیه؟
Shahab Mirzaee سلام... خب ببین عزیز قطعا بستگی بع خودت داره ببین الان که مدرسه مجازی شده شما خیلی زیادم وقت داری جوری نیست که بگی ن من هیچی وقت ندارم چرا وقت زیاد داری چون مدرسه مجازی شده اگع واقعا هدف داری براش تلاش کن و برنامه ریزی خوبی برا خودت بچین تا هم بع کارات برسی هم درسات... موفق باشی... اگع برنامه ریزی کنی بع درست لطمه نمیخورع بع هیچ عنوان....
-
نس ک هر چع بیشتر بهتر..... ولی هر جور خودت دوس داری میتونی از همین الان تست بزنی میتونیم از تابستون فقط ببین من خودم تابستون نتونستم دهممو بخونم و تست بزنم الان کلی حسرت میخورم و الان 11 ولی ت تست زدن ریاضی و فیزیک و... خیلی سرعت عملم کمه برا همین میگم میتونی تست بزنی چون دوس ندارم شمام مثه من بشی.....ولی اشکالی نداره از الان تست بزنی بع نفع خودته چون الان بعضیا تازه ت آزمونا شرکت میکنن...
-
دقیقا نظر شما چیه؟
-
نس ک خاهش:)
-
دقیقا نظر شما چیه؟
Shahab Mirzaee راستی میگم 1شنبه و 3شنبه و 5شنبه جمعه وقت داریاا...
-
Shahab Mirzaee سلام... خب ببین عزیز قطعا بستگی بع خودت داره ببین الان که مدرسه مجازی شده شما خیلی زیادم وقت داری جوری نیست که بگی ن من هیچی وقت ندارم چرا وقت زیاد داری چون مدرسه مجازی شده اگع واقعا هدف داری براش تلاش کن و برنامه ریزی خوبی برا خودت بچین تا هم بع کارات برسی هم درسات... موفق باشی... اگع برنامه ریزی کنی بع درست لطمه نمیخورع بع هیچ عنوان....
@sadaf-a بله ممنون فقط این برنامه ریزی که شما میگی مشاور میطلبه یا خودم
بچینم؟ بعد یک سوال دیگه داشتم روز ی چند ساعت باید #درس (هم درس هم مطالعه رو انجام بدم)؟
-
@sadaf-a
-
@sadaf-a
اره ولی هم فرآیند درس رو باید انجام بدم هم مطالعه چون از معلما هیچی نمیفهمم
-
@sadaf-a بله ممنون فقط این برنامه ریزی که شما میگی مشاور میطلبه یا خودم
بچینم؟ بعد یک سوال دیگه داشتم روز ی چند ساعت باید #درس (هم درس هم مطالعه رو انجام بدم)؟
Shahab Mirzaee ببین مشاور خوبع اما بع نظر من خودت مشاور خودت باش.....روزی چن ساعت بع خودت بستگی دارع
-
@sadaf-a اره ولی باید هم فرآیند درس رو ببرم جلو هم مطالعه یکم سخت شده برام
پ.ن من بلد نیستم زیاد کار کنم با انجمن -
@sadaf-a اره ولی باید هم فرآیند درس رو ببرم جلو هم مطالعه یکم سخت شده برام
پ.ن من بلد نیستم زیاد کار کنم با انجمنShahab Mirzaee با برنامه ریزی همه چی درس میشع..
-
Shahab Mirzaee نه اصلا خودتو محدود به اونا نکن
روزا که نمیتونی درس بخونی موکول کن به شبا درسته خسته ای اما باید تحمل کنی زیادم رو خودت فشار نیارنس ک صحیح
-
fatemeh ganjkhanloo شایدم من خیلی سخت گرفتم
️
نس ک ببین درسو فقط خیلی زیاد نخون ی چیز متعادل بالانس بخون که زده نشی