-
بسته همایش امروز رسید ولی همایش شیمی که همراشه عملا غیرقابل استفادست چو نصف جلساتش نصف و نیمه ست.ببخشید اینجا گفتم ولی بهتر از این بود که یه تاپیک جدید میزدم.
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چرا همایش نیومده .لاقل کد مرسوله رو بهمون میدادید خودمون پیگیری کنیم ....... تا قبل از همایش همه پاسخگو بودند الان یه نفر هم نیست جواب ما رو بده ی پیگیری واسمون کنه..
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sonsy خوب منم جنوبم الان شش روز گذشته هیچ خبری نیس
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط mohammadaghajani انجام شده
خدمت زهرا خانوم خوزستانی که گفتن همایش چه جور بود میگم که/همایش 9 ساعته /3 ساعت اول مربوط به نور هندسی(فصل 4و5 سال اول) که من دیدم /خوب بود ولی عالی نبود/راه و روش استاد اینه که همایش رو دیدی بری تست هایی که فیلم ها دارند رو ببینی و بزنی و با دیدن فیلم رو سایت بحث و کامل کنی/نگاهتون رو به همایش عوض کنین چون معجزه نیست اصلا /راه من برای اونایی که فقط همایش میخوان ببینن /حداقلش بعد تدریس بخش مربوطه ریزه کاری هایی که تو جزوه همایش است و شامل انواع تست های دیگه میشه رو بخونن تا بحث کامل شه و بعد برین رو کتاب تست گاج و...و تست های کنکور رو بزنین/ولی توصیه من به کسانی که میخوان عالی فیزیکشون باشه اینه که اول همایش بعد درس بخش مربوطه ریزه کاری هایی که تو جزوه همایش است و شامل انواع تست های دیگه میشه رو بخونن تا بحث کامل شه و بعد فیلم ها رو که تو سایت آلا است تست های که استاد حل کرده ببینین و بعد برین رو کتاب تست گاج یا ... برین تست های کنکور رو بزنین/والسلام
-
چرا همایش نیومده .لاقل کد مرسوله رو بهمون میدادید خودمون پیگیری کنیم ....... تا قبل از همایش همه پاسخگو بودند الان یه نفر هم نیست جواب ما رو بده ی پیگیری واسمون کنه..
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammad7798 برو پست دیگه راهش نیست
-
mohammadaghajani
انقد ویرایش نکن خوب من 3 بار خوندم -
mohammadaghajani
انقد ویرایش نکن خوب من 3 بار خوندمدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsinahe در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
mohammadaghajani
انقد ویرایش نکن خوب من 3 بار خوندمفقط گاج رو ویرایش کردم/بازم ببخشین
-
sinahe در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
mohammadaghajani
mohammadaghajani در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
sinahe در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
mohammadaghajani
نه بابا
-
بسته همایش امروز رسید ولی همایش شیمی که همراشه عملا غیرقابل استفادست چو نصف جلساتش نصف و نیمه ست.ببخشید اینجا گفتم ولی بهتر از این بود که یه تاپیک جدید میزدم.
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط mohammadaghajani انجام شدهsinahe شیمی ناقص نیست /بلکه بعضی فیلم ها دقایقش کمتره
-
خدمت زهرا خانوم خوزستانی که گفتن همایش چه جور بود میگم که/همایش 9 ساعته /3 ساعت اول مربوط به نور هندسی(فصل 4و5 سال اول) که من دیدم /خوب بود ولی عالی نبود/راه و روش استاد اینه که همایش رو دیدی بری تست هایی که فیلم ها دارند رو ببینی و بزنی و با دیدن فیلم رو سایت بحث و کامل کنی/نگاهتون رو به همایش عوض کنین چون معجزه نیست اصلا /راه من برای اونایی که فقط همایش میخوان ببینن /حداقلش بعد تدریس بخش مربوطه ریزه کاری هایی که تو جزوه همایش است و شامل انواع تست های دیگه میشه رو بخونن تا بحث کامل شه و بعد برین رو کتاب تست گاج و...و تست های کنکور رو بزنین/ولی توصیه من به کسانی که میخوان عالی فیزیکشون باشه اینه که اول همایش بعد درس بخش مربوطه ریزه کاری هایی که تو جزوه همایش است و شامل انواع تست های دیگه میشه رو بخونن تا بحث کامل شه و بعد فیلم ها رو که تو سایت آلا است تست های که استاد حل کرده ببینین و بعد برین رو کتاب تست گاج یا ... برین تست های کنکور رو بزنین/والسلام
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadaghajani کمی خیالم راحت شد...چون خیلی ناراحت بودم م نتونستم شرکت کنم.. و فکر میکردم معجزه میکنه.
-
mohammadaghajani کمی خیالم راحت شد...چون خیلی ناراحت بودم م نتونستم شرکت کنم.. و فکر میکردم معجزه میکنه.
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatima.k28
منم همینطور -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۱:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadaghajani پست هم رفتم میگه تا کد مرسوله رو نداشته باشی مثل این میمونه که سوزن رو از انبار کاه پیدا کنی
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۳:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام جزوه ی بخش صوت موجود نیست
-
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۳:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهPARHAM KHALEDI در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام، چرا تو این تاپیک قرار داده شده : http://forum.alaatv.com/topic/3478/جزوات-فیزیک-دکتر-طلوعی/4
-
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۶:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
قسمت6کو؟
-
فصل دینامیک دیدنش حدود چن روز طول میکشه ؟!
-
قسمت6کو؟
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهOrkide yas در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
قسمت6کو؟
-
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان اگه کسی تا الان فیزیک نخونده باشه یعنی صفر باشه ! به نظرتون میتونه با همایش فیزیک خودشو بکشه بالا و درصد بالا بدست بیاره؟
من با ادمین دکتر طلوعی حرف زدم گفتش به درصد 40 بدبینانه نگاه کن
حالا به نظرتون تهیه کنم؟