کنترل استفاده از موبایل / forest
-
saba zarei جالب بود ........ولی من محوعکس پروفت شدم..عکس ثوره
zeinab dehghani :))
-
من خیلی این برنامه رو دوست دارم ، قبلا ازش استفاده میکردم ولی اتفاقا تا همین چند ساعته پیش داشتم کلنجتر میرفتم که دوباره نصبش کنم ، ولی وقتی نصب مسشد و میرفتم تو برنامه میزد برنامه متوقف شده .
خیلی ضد حال بود برام ):Romi_fr چه بد :((
این لینکی که گذاشتم اوکیه شاید مشکل از نسخه ای که نصب کردین بوده -
aaa bbb داره اون قسمت و یادم رفت بنویسم :))
saba zarei در کنترل استفاده از موبایل / forest گفته است:
عه چ خوب کدوم قسمته؟
من نصبش کردم -
Romi_fr چه بد :((
این لینکی که گذاشتم اوکیه شاید مشکل از نسخه ای که نصب کردین بوده -
saba zarei لینکش باز نشد برام ))):
Romi_fr اوپسسس !!!
-
saba zarei در کنترل استفاده از موبایل / forest گفته است:
عه چ خوب کدوم قسمته؟
من نصبش کردمaaa bbb از لینکی که من گذاشتم گرفتی؟؟
-
aaa bbb از لینکی که من گذاشتم گرفتی؟؟
saba zarei اره با فیلتر شکن برام باز شد لینک
-
-
-
-
aaa bbb خب تو این نسخه چون قدیمی تر هست اون گزینه رو نداریم گویا ://
شما یه کاری کن از برنامه بیا یرون کاراتو انجام بده بعد خواستی بری تو برنامه یه اخطار میده با این مضمون که چرا از برنامه خارج شدی و اینا دوست داری درختت خشک بشه ؟؟ یه گزینه ام داره فقط نوشته ok تو اونو نزن دکمه برگشت گوشیتو بزن درخت خشک نمیشهادامه میده به کاشت
-
Romi_fr یه مشکلی برای گوشیم به وجود اومده ، نمیتونم امنیت فیلتر شکنو تایید کنم ، تیکش برام نمیاد . در به در دنبال اینم ببینم تو تنظیمات چی جا به جا شده که تیک نمیخوره
Romi_fr ای بابا
-
Romi_fr یه مشکلی برای گوشیم به وجود اومده ، نمیتونم امنیت فیلتر شکنو تایید کنم ، تیکش برام نمیاد . در به در دنبال اینم ببینم تو تنظیمات چی جا به جا شده که تیک نمیخوره
-
شما یه کاری کن از برنامه بیا یرون کاراتو انجام بده بعد خواستی بری تو برنامه یه اخطار میده با این مضمون که چرا از برنامه خارج شدی و اینا دوست داری درختت خشک بشه ؟؟ یه گزینه ام داره فقط نوشته ok تو اونو نزن دکمه برگشت گوشیتو بزن درخت خشک نمیشهادامه میده به کاشت
saba zarei باشه ممنون
-
-
saba zarei باشه ممنون
aaa bbb خواهش
-
saba zarei میگم سایت فارسروید نسخه آنلاک این برنامه رو با آپدیتش گذاشته ، شاید به کارتون بیادا ، یه امتحان کنید شاید آپدیتش رایگان براتون فعال شد