درخواست برنامه کنکوری
-
Hhh Hh برنامش شلوغه؟ منظورت اینکه حجمی ک برای دو هفته گذاشته زیاده ؟ بنظرم استاندارده و خیلی بهتر از گزینه 2 هستش و در ضمن ایستگاه جبرانیم داره ک تو ایستگاهای جبرانیشم میشه اون قسمتایی ک نتونستی بخونی و دوباره بخونی ! و اینکه این برنامه تا کنکور خیلی قشنگ و تمیز همه چیو جمع کرده
مهشید غضنفرآبادی
هرچی توش نوشته باید اجرا بشه؟(برای آزمونش میاد)
یا بعضیاش دلبخواهیه؟
منظور از پیمانه چیه؟ ک زیرشون نوشته -
Arian Jan
اصلا نیاز نیست درگیر این چیزا بشی ، اگه کتاب کار داری اگه درسو حس میکنی یاد گرفتی اصلا نمیخواد دوباره بشینی فیلمارو ببینی . ولی اگه سر کلاس نتونستی یاد بگیری اشکال نداره .
برنامه ریزی قرار نیست کلللل روزو در بر بگیری ، سعی کن وسواس برنامه ریزیتو از بین ببری چون تاثیر منفی روت میزاره . 24 ساعت روزتو در 7 ضرب کن ساعتای روزت دستت بیاد ، از 24 ساعت شبانه روز تایم کلاسای مدرسه(مثلا 4 ساعت ) با تایم خواب شبتو کم کن (مثلا 8 ساعت ) این تایمم ضربدر 7 بکن و از تایم کلی هفتت کم کن ، ببین چقد زمان واست میمونه ، بر فرض مثال تو در هفته 50 ساعت زمان داری که نه خوابی و نه کلاس داری ، این تایمو تقسیم کن به ساعتایی که میخوای درس بخونی و یه قسمتشم برای استراحت و کارای غیر درسیت کنار بزار . تایمای درس خوندنتو طولانی نکن ، هر 45 دیقه یه استراحت ده دقیقه یه ربعه داشته باش ، اگر مثل من تمرکزت خیلی بالا نیست و به اصلاح دیر مغزت گرم میشه سر درس ، تایم 45 دقیقه ای رو بکن یک ساعت و نیم بعدش بیست دقیقه الی نیم ساعت درس بخون .
زمان بندیت سر تایم مشخص نباشه که اگه احیانا تو اون تایم کارت تموم نشد اعصابت خورد نشه روزتو خراب کنی ، مثلا نگو از 16 تا 17 حتما ادبیات بخونم ، بگو تو تایمی که قراره درس بخونم مثلا یک ساعت ادبیات میخونم ، تستم برای تثبیت درسات برای بعد کلاسای مدرست استفاده کن ، مثلا اگه درس ریاضیت کلاسش تموم شد همون موقع از اون مبحث شده سه چار تا تست بزن که درس تو ذهنت تثبیت بشه .
سعی کردم همه چیزو بگم بازم اگه چیزی برات سوال بود بپرس حتما -
Hhh Hh برنامش شلوغه؟ منظورت اینکه حجمی ک برای دو هفته گذاشته زیاده ؟ بنظرم استاندارده و خیلی بهتر از گزینه 2 هستش و در ضمن ایستگاه جبرانیم داره ک تو ایستگاهای جبرانیشم میشه اون قسمتایی ک نتونستی بخونی و دوباره بخونی ! و اینکه این برنامه تا کنکور خیلی قشنگ و تمیز همه چیو جمع کرده
مهشید غضنفرآبادی
برنامه کانون رو باید از کجا دانلود کرد واسه یازدهم تجربی؟؟ -
مهشید غضنفرآبادی
برنامه کانون رو باید از کجا دانلود کرد واسه یازدهم تجربی؟؟aaa bbb سایت کانون قلم چی !
-
aaa bbb سایت کانون قلم چی !
مهشید غضنفرآبادی من نتونستم پیداش کنم از تو سایت کدوم قسمت باید برم؟
-
مهشید غضنفرآبادی من نتونستم پیداش کنم از تو سایت کدوم قسمت باید برم؟
aaa bbb بگوگل سرچ کن برنامه راهبردی قلم چی برات میاره میتونی پیداش کنی راحت
-
مهشید غضنفرآبادی باشه ممنون
-
مهشید غضنفرآبادی
برنامش همینه؟👇

-
مهشید غضنفرآبادی
برنامش همینه؟👇

aaa bbb اره
-
مهشید غضنفرآبادی
برنامش همینه؟👇

aaa bbb ببین برا دوهفته ی بودجه بندی مشخص کرده ک تو خودت باید برنامه بچینی تو این دوهفته این مباحث و بخونی و تست بزنی
-
aaa bbb ببین برا دوهفته ی بودجه بندی مشخص کرده ک تو خودت باید برنامه بچینی تو این دوهفته این مباحث و بخونی و تست بزنی
مهشید غضنفرآبادی
اها ممنون🌷
من فکر کردم خودش برنامه تایمی هم میده😅
واسه نوبت دوم از برنامش استفاده میکنم🙂چون الان برنامم بهم ریخته دارم درسای عقب مونده رو میخونم -
مهشید غضنفرآبادی
اها ممنون🌷
من فکر کردم خودش برنامه تایمی هم میده😅
واسه نوبت دوم از برنامش استفاده میکنم🙂چون الان برنامم بهم ریخته دارم درسای عقب مونده رو میخونمaaa bbb برنامه تایمی ک خوب نیست باید برا خودت برنامه روزانه حجمی بریزی /ببین این برنامه استاندارد خوندن دروس و تو هفته میگه /خواهش
-
مهشید غضنفرآبادی در درخواست برنامه کنکوری گفته است:
Arian Jan طبق برنامه راهبردی کانون پیش برو !
سلام
هرچی تو برنامش نوشته باید اجرا بشه؟چون یکم برنامش شلوغه بنظرم. و بخاطر همین از برنامه گزینه دو استفاده میکنم.ولی تعریف برنامه قلمچی رو بیشتر شنیدم. -
aaa bbb برنامه تایمی ک خوب نیست باید برا خودت برنامه روزانه حجمی بریزی /ببین این برنامه استاندارد خوندن دروس و تو هفته میگه /خواهش
مهشید غضنفرآبادی اها فهمیدم🙂⚘
-
دوستانی ک میگن حجمی خوبه تایمی اخه...
برنامه باید شامل جفتشون باشه با مرور زیاد با تست زیاد
اگه تست زده میشه باید زمان دار باشه و قبلش مرور شده باشه
کلی چیز هست ک باید رعایت ش تا اصولی برنامه ریزی ش تا اصولی درس خونده شNili من منظورم از تایمی صرفا اینکه بگن از 3تا4 زیست میخونیم !
-
Nili من منظورم از تایمی صرفا اینکه بگن از 3تا4 زیست میخونیم !
منم کلی گفتم عزیز دل
-
منم کلی گفتم عزیز دل
Nili نه میخام بدونم منظور تو دقیقا چیه از لفظ تایمی! یعنی اینکه مثلا بگیم امروزگفتار1فصل5 بعد براش زمان بگیریم ک اینو تو چند ساعت میخونیم/یانه/ منظورت اینکه بگیم از ساعت سه تا ساعت چهار زیست میخونیم ؟