درخواست برنامه کنکوری
-
مهشید غضنفرآبادی
اها ممنون🌷
من فکر کردم خودش برنامه تایمی هم میده😅
واسه نوبت دوم از برنامش استفاده میکنم🙂چون الان برنامم بهم ریخته دارم درسای عقب مونده رو میخونمaaa bbb برنامه تایمی ک خوب نیست باید برا خودت برنامه روزانه حجمی بریزی /ببین این برنامه استاندارد خوندن دروس و تو هفته میگه /خواهش
-
مهشید غضنفرآبادی در درخواست برنامه کنکوری گفته است:
Arian Jan طبق برنامه راهبردی کانون پیش برو !
سلام
هرچی تو برنامش نوشته باید اجرا بشه؟چون یکم برنامش شلوغه بنظرم. و بخاطر همین از برنامه گزینه دو استفاده میکنم.ولی تعریف برنامه قلمچی رو بیشتر شنیدم. -
aaa bbb برنامه تایمی ک خوب نیست باید برا خودت برنامه روزانه حجمی بریزی /ببین این برنامه استاندارد خوندن دروس و تو هفته میگه /خواهش
مهشید غضنفرآبادی اها فهمیدم🙂⚘
-
دوستانی ک میگن حجمی خوبه تایمی اخه...
برنامه باید شامل جفتشون باشه با مرور زیاد با تست زیاد
اگه تست زده میشه باید زمان دار باشه و قبلش مرور شده باشه
کلی چیز هست ک باید رعایت ش تا اصولی برنامه ریزی ش تا اصولی درس خونده شNili من منظورم از تایمی صرفا اینکه بگن از 3تا4 زیست میخونیم !
-
Nili من منظورم از تایمی صرفا اینکه بگن از 3تا4 زیست میخونیم !
منم کلی گفتم عزیز دل
-
منم کلی گفتم عزیز دل
Nili نه میخام بدونم منظور تو دقیقا چیه از لفظ تایمی! یعنی اینکه مثلا بگیم امروزگفتار1فصل5 بعد براش زمان بگیریم ک اینو تو چند ساعت میخونیم/یانه/ منظورت اینکه بگیم از ساعت سه تا ساعت چهار زیست میخونیم ؟
-
Nili نه میخام بدونم منظور تو دقیقا چیه از لفظ تایمی! یعنی اینکه مثلا بگیم امروزگفتار1فصل5 بعد براش زمان بگیریم ک اینو تو چند ساعت میخونیم/یانه/ منظورت اینکه بگیم از ساعت سه تا ساعت چهار زیست میخونیم ؟
مهشید غضنفرآبادی یکم طولانیه بخام توضیح بدم
-
مهشید غضنفرآبادی یکم طولانیه بخام توضیح بدم
Nili اگ وقت داری توضیح بدی ک ممنونتم اگرم ن ک خب هیچ!
-
مهشید غضنفرآبادی کلا هرچیزی با برنامه ریزی خوبه حتی درس خوندن برنامه ریزی هم هرجای دنیا بری ساعت توش هست ک از این ساعت تا فلان ساعت فلان کار رو میکنم
درس خوندنم اگه ساعتی باشه بهتره
میگم امروز دوساعت و نیم زیست میخونم ولی برنامه دارم ک توی این دو ساعت چیکار کنم اگه جلسه اول زیست خوانی باشه در حد توانت یه حجمی از کتاب رو مشخص میکنی و توی اون دو ساعت میخونی و نیم ساعت اخرشو میذاری واس مرور چیزایی ک تو این دو ساعت خوندی ...
این میشه برنامه حجمی تایمی😉