Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. برنامه های آلاء
  3. راه ابریشم آلاء
  4. انتقادات و پیشنهادات از راه ابریشم
آلا پولمو بالا کشید
M
پارسال راه ابریشم ۲ رو گرفتم که گفته بودن تمدید داره و چیزی قید نکرده بودن که اگه فارق التحصیل باشی نمیتونی تمدیدش کنی یهو دیدم کل فیلمایی که فقط بعضیاشونو دیده بودم از رو پنلم فوت شده رفته من موندمو ۶ میلیونی که به بدبختی جمعش کرده بودم و همش به باد رفت
راه ابریشم آلاء
شیمی پویان نظر
M
سلام بچه ها کسی پی دی اف شیمی راه ابریشم استاد پویان نظرو داره برام بفرسته؟
راه ابریشم آلاء
جزوه‌های راه ابریشم پرو
Eima AmajE
Topic thumbnail image
راه ابریشم آلاء
شیمی
M
سلام ببخشید کسی پی دی اف راه ابریشم استاد پویان نظرو داره
راه ابریشم آلاء
پرینت جزوه ها
masood khadmlooM
سلام به دوستان من خودم برای جزوه باید میفرتم مغازه و پرینت میزدن و یکبار رفتم و 120صفحه رو که میشه پشت رو 60تا و برگه ها هم از خودم بود گرفتن 60 هزارتومن و ما که جزوه باید هفته ای حداقل 100صفحه بگیریم نمیصرفه و خودم به چند تا فامیل و اشنا گفتم ولی همشون یه جور پیچوندن . منم رفتم تو گوگل سرچ کردم دیدم که سایت هایی هستن که پرینت میگیرن با تعرفه کمتر و براتون پست میکنن قیمتاشو که دیدم کرک ریخت تک رو 300 تومن دو رو 400تومن در حالی که تو شهر ما 1200 و 1500 هستن و ازونجا میخوام ک ازین به بعد پرینت بگیرم الان 140صفحه رو که 70 پشت رو میشه رو تقریبا 29000تومن میشه که هزینه پست هم تقریبا 12000میاد روش ولی باز بصرفه تر از اینجا هست گفتم ی تاپیک بزنم که به سایر دوستان اطلاع رسانی کنم که تو این فشار اقتصادی که روی خانواده ها هست میتونن صرفه جویی کنن و این که بالای 100هزارتومن رایگان میشه هزینه پستش اسم سایتش هم topcopy هست با تشکر @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
راه ابریشم آلاء
فروش کتاب های راه ابریشم
Mobina Talebi 0M
کتاب ریاضیات ریاضی و شیمی و فیزیک راه ابریشم الا رو دارم. الان دانشجو هستم.کتاب ها بسیار تمیز و قابل استفادن. با قیمت خیلی مناسب میفروشم
راه ابریشم آلاء
تست مجموعه رو نفهمیدم
puzzle btyP
Topic thumbnail image
راه ابریشم آلاء
کنکوری404
msoq sharifM
امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته .... چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم هر مشکلی که فکرش رو بکنید ... باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم زندگی همه مراحلش همینه بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان... تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست.... ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا 18 شهریمور ماه1403
راه ابریشم آلاء
راه ابریشم
HakoH
سلام ورودی یازدهمم میخاستم ببینم به نظرتون وسط سال راه ابریشم و بخرم و شروع کنم ..تقریبا صفرم یا نظر بهتری دارید نظرتونه@ریاضیا @ریاضی-فیزیک @تجربیا @تجربی @دانش-آموز-کنکوری @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم @دهم
راه ابریشم آلاء
فیزیک ابریشم2
Siavash ForghaniS
ببخشید من واسه ابریشم2 استاد کارزانیان رو انتخاب کرده بودم ولی یاری واسم اومده خواهشا کمکم کنید لطفا!!
راه ابریشم آلاء
استاد ریاضی راه ابریشم
ا
سلام بچه ها من میخوام راه ابریشمو خریداری کنم بین استادثابتی و نباخته گیر کردم کدومو انتخاب کنم نظرتونو میخوام کدوم بهتره ؟
راه ابریشم آلاء
مقایسه نقطه ذوب سلیس و الماس
maryam mirrM
بچه ها انتالپی پیوند si-o بیشتر از c-c هست ولی توی جزوه راه ابریشم هنگام مقایسه نقطه ذوب ترکیبات کووالانسی اینطوری نوشتن سیلیسیم<سیلیس<سیلیسیم کربید<الماس این ترتیب درسته؟؟؟ @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @راه-ابریشمی-ها-شیمی
راه ابریشم آلاء
مشکل دارم توی حل تشریحی
Hosein MoharamkhniH
Topic thumbnail image
راه ابریشم آلاء
افرادی که راه ابریشم آقای طلوعی رو داشتن
Fateme SamaeiF
سلام دوستان من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
راه ابریشم آلاء
فروش جزوات راه ابریشم
Zahra Ilanlou 0Z
با سلام خدمت دوستان تمامی جزوات راه ابریشم آلا چه دروس تخصصی ریاضی و چه دروس عمومی به فروش می رسد ( کنکور دادم و دیگه احتیاج ندارم) ، جزوات تخصصی ۹۵ درصد نو و دروس عمومی ۱۰۰ درصد نو هستند ، جزوات کاملا جلد شده و جزوات تخصصی سیمی شده هستند( تمامی جزوات رنگی و از سایت چی بخونم خریداری شده بودند)
راه ابریشم آلاء
مهلت استفاده
fatemeh asadi 1F
من راه ابریشم رو برای سال 1401 داشتم. الان روی پروفایلم نیست. پاک شده یعنی؟ فقط یه سال میشه ازش استفاده کرد؟؟؟ @دانش-آموزان-آلاء
راه ابریشم آلاء
فروش جزوه‌های راه ابریشم پرو رشته ریاضی‌فیزیک
آمـاجآ
سلام دوستان، کتاب‌های آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد) شیمی استاد پویانفر 5 درصد فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد استفاده کردم. جزوه‌ها تمیزن و در حد نو و می‌تونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید ‌:‌) کتاب‌های تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم می‌دم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات چون این‌جا نشد عکس‌ها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار می‌دم.. https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072 @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-شیمی
راه ابریشم آلاء
برنامه مطالعاتی
M LOTFIM
سلام دوستان من راه ابریشم قدیمی رو دارم با کتابای عمومی و تخصصی ،اما تو برنامه مطالعاتي 1402 فقط برای درس های تخصصی برنامه نوشته شده , کسی برنامه مطالعاتی سال قبل تر که عمومی ها هم بودن رو داره؟ @مشاور-ابریشم @مدیر-محصول-ابریشم @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
راه ابریشم آلاء
روز اولتون چطور بود ^-^
F
مال خودم انگار دیروز بود که میرفتم مدرسه و انگار نه انگار سه ماه تعطیل بودم:/ در کل همیشه دیدن دوستا حال ادمو خوب میکنه..ولی کادر مدرسه عوض شده و خیلی خورد تو ذوق هممون:/ البته میدونستیم عوض شده ولی امید داشتیم بهتر باشه(امید های واهی) @ریاضیا @تجربیا @یازدهم @دهم @دوازدهم
راه ابریشم آلاء
راه ابریشم پرو ۱۴۰۲
M_ahM
سلام من راه ابریشم پرو رو پارسال خریداری کردم و علی رغم اینکه قرار بود همیشه تو پروفایلمون بمونه حذف شد و ماها تو دردسر افتادیم گفتن برای خرید راه ابریشم ۲ بهمون تخفیف تعلق میگیره آیا واقعا همچین اتفاقی افتاده؟
راه ابریشم آلاء

انتقادات و پیشنهادات از راه ابریشم

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده راه ابریشم آلاء
333 دیدگاه‌ها 66 کاربران 7.3k بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • saad mollaei 0S saad mollaei 0

Hedi yeh
    نه، پاسخنامه نداره.
    مگه نمیخواین ویدیوها رو ببینین؟🤔
    تمام سوالات جزوه رو خودشون حل میکنن.

Hedi yehH آفلاین
    Hedi yehH آفلاین
    Hedi yeh
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

saad mollaei 0 نه نمیخواستم همه فیلم ها رو ببینم

saad mollaei 0S 1 پاسخ آخرین پاسخ
    0
    • Amir Hossein GhA Amir Hossein Gh

@m-an ببخشید ادمین الان این ۳۰ ساعتی که گفتین برای پک تجربیه یا ریاضی؟آخه میدونین پک های رشته ها تعداد دروسشون باهم فرق داره.اگه این ۳۰ ساعت برای تجربیه لطف میکنین حداقل زمان لازم برای پک رشته ریاضی رو هم اعلام کنین🙏🙏
      @M-an @ریاضیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا

M.anM آفلاین
      M.anM آفلاین
      M.an
      مدیر

Amir Hossein Gh در انتقادات و پیشنهادات از راه ابریشم گفته است:

@m-an ببخشید ادمین الان این ۳۰ ساعتی که گفتین برای پک تجربیه یا ریاضی؟آخه میدونین پک های رشته ها تعداد دروسشون باهم فرق داره.اگه این ۳۰ ساعت برای تجربیه لطف میکنین حداقل زمان لازم برای پک رشته ریاضی رو هم اعلام کنین🙏🙏
      @M-an @ریاضیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا

هر دو رشته

تعداد دروس فرق داره
      اما ریاضی رشته ریاضی خودش شامل چند درسه
      پس زمان بیشتری لازم داره

چیزی که عاشقش هستی رو پیدا کن و بذار بکشتت.

1 پاسخ آخرین پاسخ
      0
      • M.anM آفلاین
        M.anM آفلاین
        M.an
        مدیر

سوال ها تون رو تو تاپیک مرتبط بپرسید
        متاسفانه چند پست اخیر در مورد موضوع تاپیک نیستن!

1 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • Amir TajfarA Amir Tajfar

@M-an سلام ادبیات موضوعی جزوه نداره؟

Amir Mohammad YosA آفلاین
          Amir Mohammad YosA آفلاین
          Amir Mohammad Yos
          تجربی دانش آموزان آلاء یازدهم اخراج شده
          این پست پاک شده!
          1 پاسخ آخرین پاسخ
          0
          • Arian Mgh.77A آفلاین
            Arian Mgh.77A آفلاین
            Arian Mgh.77
            اخراج شده

میشه یه برنامه هم برای بودجه بندی قلم چی بزارید مثلا تورق سریع؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
            0
            • Hedi yehH Hedi yeh

saad mollaei 0 نه نمیخواستم همه فیلم ها رو ببینم

saad mollaei 0S آفلاین
              saad mollaei 0S آفلاین
              saad mollaei 0
              دوازدهم ریاضی

Hedi yeh
              پس فکر نکنم بدردتون بخوره.
              ؛ بعضی از اثبات ها و ویژگی ها نوشته نشده و باید در حین تماشای ویدیوها وارد بشه.

1 پاسخ آخرین پاسخ
              0
              • Mhd AM آفلاین
                Mhd AM آفلاین
                Mhd A
                تجربی دانش آموزان آلاء

سلام
                جلسه‌۶و۸پیش‌آزمون‌قلم‌چی‌قرار‌گرفته‌ولی‌جلسه۷
                نیست‌لطفا‌پیگیری‌کنید🌻
                @M-an

1 پاسخ آخرین پاسخ
                0
                • ali kalantariA آفلاین
                  ali kalantariA آفلاین
                  ali kalantari

ایشالا همگی تو ازمون فردا حداکثر خودمون باشیم

🙂

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  0
                  • .1381sahar. آفلاین
                    .1381sahar. آفلاین
                    .1381sahar
                    ریاضی

نه تنها اقای طلوعی که اقای ثابتی هم خیلی خلاصه درس دادن واسه قسمت گسسته یه فیلم 40 دقیقه ای بود که از اول تا آخرش من یه کلمه هم نفهمیدم مجبور شدم برم سمت صفر تا صد ها بعدم الا گفت ایستگاه جبرانی میزاره کوش ایستگاه جبرانی؟ من واقعا کلافه ام از بی برنامگی آلا باید از اول یه برنامه دقیق تر میذاشت درثانی الان فرسنگ یک و دو هست تا آخرین فرسنگ میخوان همین جوری فیلم ها رو ارائه بدن؟ دیدین که همشون قاطی هست آلا تو رو جون هرکی دوست داری تو رو به همون فاطمه زهرا بیا و یه فکری برا برنامه ریزی بکن من هرهفته میشینم برنامه میرزم فرسنگ فرسنگ جلو میریم و من تو فرسنگ قبلم حرکت شناسی رو من هنوز میلنگم الا به خدا ما مدرسه نداریم مجبوریم مجبوریم مجبور که فقط با تو بخونیم و تو هم بدتر از مدرسه ببین من یه پیشنهاد دارم یه بخش بزارین که ما بتونیم تیک بزنیم این رو خوندم تست این رو زدم این که تو خود سایت و یه برنامه باشه خیلی بهتره اصلا یه بخش بزار برنامه ریزی راهکار بدهو دستمون رو باز بزار تا شخصی سازیش کنیم شاید این جوری بهتر باشه الان من ده تا جا برنامه مینویسم و هر روز گیج تر و خسته تر از دیروز ): خسته خسته خستههههه

سیدمحمد مهدی حسن زادهس M.anM 2 پاسخ آخرین پاسخ
                    4
                    • A Alireza K 1

Amir Tajfar زیاده میگی کمه
                      کمه میگی زیاده
                      بشین درستو بخونم دیگه خب ریاضیات ریاضی ضریبش 12 هست تو کنکور زیرگروه 1

ای بابا مث اینکه 8تا کتابا
                      بهانه بیجاوالکی فقط

یه بار میگن تخته جدید صداش کمه
                      خب صدارو زیاد کنید دیگه
                      به بار میگن زمین کجه یه بار میگن ....

انتقادات باید به جا باشه
                      لطفا یکم انرژی هم بدید

.1381sahar. آفلاین
                      .1381sahar. آفلاین
                      .1381sahar
                      ریاضی

Alireza K 1 یه چیزی بگو بگنجه داداش /: 12 آخههههه ضریب ریاضی 4 هست ربطی هم نداره که چهار تا کتاب داره

A 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      0
                      • BioB Bio

Amir Tajfar در انتقادات و پیشنهادات از راه ابریشم گفته است:

fatemeh feridooni شما که میدونستی بودجه بندی راه ابریشم سه هفته ای یک باره و منطبق بر گزینه دو الان چه انتظاری درباره انتشار فیلم ها داری؟گزینه دو ثبت نام میکردید،منم قلم چی بودم بودجه بندی هارو که مقایسه کردم دیدم اصلا جور در نمیاد رفتم گزینه دو، بعدم درسنامه و تست و پس و پیش و کنکورچه رو نمیشه تو دو هفته جمع کرد باید روزی چهارده ساعت بخونی تازه به عمومی ها هم نمیرسی پس این که راه ابریشم دو هفته ای یک بار باشه غیرممکنه و خواسته ی شماها واقعا بی جا و دور از انتظاره،شما از الان تا اخر اردیبهشت هم هرچی بگی واقعا هیچ تاثیری نداره یعنی یه مسئله ای که غیرقابل تغیره، بعدم مثلا ریاضیات ریاضی چهارصد تا تست داشت دویستاش ستاره داره بود ۱۰۰هم تست اموزشی داشت ، درسنامه که جای خودش کنکورچه و پیش هم بود این هارو میشه تو دوهفته جمع کرد؟

من که تجربیم مطالبو تو دو هفته جمع میکنم، ریاضی که دیگه هیچ!

.1381sahar. آفلاین
                        .1381sahar. آفلاین
                        .1381sahar
                        ریاضی

Bio تیکه میندازی؟ جهت اطلاعت شما یه کتاب ریاضی دارین توش هنگیدین سه برابر اون کتاب رو ما داریم تو تاحالا یه دونه فقط یه دونه تست یا اصلا نه درس از آمار رو دیدی؟ یه درس از حسابان رو دیدی؟ یه نصفه درس از هندسه رو دیدی؟ چرا چرت و پرت میگی؟ اصلا زیست و ریاضی قابل مقایسه ان ایا؟ خیر قطعا خیر زیست رو میگیری دقیق میخونی مفهومی میخونی یاد میگیری ولی برا ریاضی باید ورق سیاه کنی چیه فک کردی چون راهنمایی خیلی خوندی درس های الانت سخت تره؟ اصلا هم این طور نیست هر رشته سختی خودش رو داره احترام خودت رو نگه دار

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        0
                        • .1381sahar. .1381sahar

نه تنها اقای طلوعی که اقای ثابتی هم خیلی خلاصه درس دادن واسه قسمت گسسته یه فیلم 40 دقیقه ای بود که از اول تا آخرش من یه کلمه هم نفهمیدم مجبور شدم برم سمت صفر تا صد ها بعدم الا گفت ایستگاه جبرانی میزاره کوش ایستگاه جبرانی؟ من واقعا کلافه ام از بی برنامگی آلا باید از اول یه برنامه دقیق تر میذاشت درثانی الان فرسنگ یک و دو هست تا آخرین فرسنگ میخوان همین جوری فیلم ها رو ارائه بدن؟ دیدین که همشون قاطی هست آلا تو رو جون هرکی دوست داری تو رو به همون فاطمه زهرا بیا و یه فکری برا برنامه ریزی بکن من هرهفته میشینم برنامه میرزم فرسنگ فرسنگ جلو میریم و من تو فرسنگ قبلم حرکت شناسی رو من هنوز میلنگم الا به خدا ما مدرسه نداریم مجبوریم مجبوریم مجبور که فقط با تو بخونیم و تو هم بدتر از مدرسه ببین من یه پیشنهاد دارم یه بخش بزارین که ما بتونیم تیک بزنیم این رو خوندم تست این رو زدم این که تو خود سایت و یه برنامه باشه خیلی بهتره اصلا یه بخش بزار برنامه ریزی راهکار بدهو دستمون رو باز بزار تا شخصی سازیش کنیم شاید این جوری بهتر باشه الان من ده تا جا برنامه مینویسم و هر روز گیج تر و خسته تر از دیروز ): خسته خسته خستههههه

سیدمحمد مهدی حسن زادهس آفلاین
                          سیدمحمد مهدی حسن زاده

باور کنید من هنوز به حرکت شناسی تسلط ندارم ... تازه قرار بود این فرسنگ از حرکت شناسی تست حل بشه اما..الانم که کنکورچه فیزیک باز نمیشه و ارور میده...

Amir TajfarA 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          0
                          • سیدمحمد مهدی حسن زادهس سیدمحمد مهدی حسن زاده

باور کنید من هنوز به حرکت شناسی تسلط ندارم ... تازه قرار بود این فرسنگ از حرکت شناسی تست حل بشه اما..الانم که کنکورچه فیزیک باز نمیشه و ارور میده...

Amir TajfarA آفلاین
                            Amir TajfarA آفلاین
                            Amir Tajfar
                            ریاضی

سیدمحمد مهدی حسن زاده هیچ کس تسلط نداره حرکت شناسی واقعا فصل سختیه آقای طلوعی هم انصافا درسنامشون خیلی کم و کاستی داشت بر عکس فیزیک پایه که عالی تدریس میکنن

سیدمحمد مهدی حسن زادهس 1 پاسخ آخرین پاسخ
                            0

سیدمحمد مهدی حسن زاده هیچ کس تسلط نداره حرکت شناسی واقعا فصل سختیه آقای طلوعی هم انصافا درسنامشون خیلی کم و کاستی داشت بر عکس فیزیک پایه که عالی تدریس میکنن

سیدمحمد مهدی حسن زاده

طبعا باید تست های بیشتری حل میشد...

Amir TajfarA 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              0
                              • amirh_hmyfA آفلاین
                                amirh_hmyfA آفلاین
                                amirh_hmyf

حرکت شناسی کلا سخته زمان میبره تا توش مسلط بشی
                                اگه تعدادشم کم باشه همون تمرینارو 2.3 بار حل کنین
                                ایشون سال ها معلمن و میدونن

قرار نیست منو هرجایی پیدا کني
                                فقط میتونی از دور تو اوج ببینی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                1
                                • سیدمحمد مهدی حسن زادهس سیدمحمد مهدی حسن زاده

طبعا باید تست های بیشتری حل میشد...

Amir TajfarA آفلاین
                                  Amir TajfarA آفلاین
                                  Amir Tajfar
                                  ریاضی

سیدمحمد مهدی حسن زاده من خودم قصد دارم پیش ازمون و پس ازمون گزینه دو و قلم چی و تست های تسلط و کنکورچه ها رو حل و مرور کنم بازم خوبه باعث میشه تسلط بیشتر بشه حالا تا اخر سال این فصل چندبار تمرین و مرور میشه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  1
                                  • Amir TajfarA آفلاین
                                    Amir TajfarA آفلاین
                                    Amir Tajfar
                                    ریاضی

@M-an سلام، پیش ازمون گزینه دو فیزیک هنوز قرار نگرفته!😑

سیدمحمد مهدی حسن زادهس M.anM 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                    0

@M-an سلام، پیش ازمون گزینه دو فیزیک هنوز قرار نگرفته!😑

سیدمحمد مهدی حسن زاده

Amir Tajfar کنکورچه هم باز نمیشه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      0
                                      • .1381sahar. .1381sahar

M.anM آفلاین
                                        M.anM آفلاین
                                        M.an
                                        مدیر
                                        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط M.an انجام شده

@1381sahar

بعد از درسنامه برید سراغ تست ها موقع حل تست هم یاد می گیرید
                                        اگر دیگه خیلی گنگ بود براتون که صفرها صد رو هم می تونید استفاده کنید
                                        نه روند انتشار بهتر میشه در این دو فرسنگ نظراتی که راه ابریشمی ها فرستادن تیکت ها و ... حدود ۸۰ درصد بررسی شدن
                                        و تو فرسنگ های پیش رو لحاظ خواهند شد

اما دوست خوب می تونم بپرسم شما چطور پیش رفتین تا به حال؟
                                        از کی راه ابریشمی شدین
                                        و در هر فرسنگ برنامه تون به چه شکل هست؟

.1381sahar. 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        1
                                        • M.anM M.an

@1381sahar

بعد از درسنامه برید سراغ تست ها موقع حل تست هم یاد می گیرید
                                          اگر دیگه خیلی گنگ بود براتون که صفرها صد رو هم می تونید استفاده کنید
                                          نه روند انتشار بهتر میشه در این دو فرسنگ نظراتی که راه ابریشمی ها فرستادن تیکت ها و ... حدود ۸۰ درصد بررسی شدن
                                          و تو فرسنگ های پیش رو لحاظ خواهند شد

اما دوست خوب می تونم بپرسم شما چطور پیش رفتین تا به حال؟
                                          از کی راه ابریشمی شدین
                                          و در هر فرسنگ برنامه تون به چه شکل هست؟

.1381sahar. آفلاین
                                          .1381sahar. آفلاین
                                          .1381sahar
                                          ریاضی

@m-an سلام من از اولش خریدم درسنامه های دوازدهم رو دیدم و همچنین پیله ها رو تست های آموزشی ریاضی رو زدم و یه تعداد تست هم از قیزیک و شیمی من از اولش برنامه دقیق نداشتم راستش اصلا آدمی نیستم که بخوام برنامه داشته باشم /: و برنامه ریزی بلد نبودم یه هفته هم درگیری داشتم تا بخوام منظم بشم یکم طول میکشه امسال که گذشت الا جان ولی واسه سال های بعد حتما حتما حتما یه سری جلسات جهت برنامه ریزی بزارین و پیدا کردن راه اصلا یه قطب نما بزارین واسه همین راه ابریشم والا من به شخصه راهم رو گم کردم دیگه آدمی رو زمین نمونده که من باهاش حرف نزده باشم این باعث سر در گمی میشه ولی اگه آلا این بخش رو هم پوشش بده دیگه میشه یک منبع خفن برای همه چیز
                                          من آزمون ها رو نمیدوم گذاشتم اون جامع ها رو بدم ولی آلا فرض کن یه نفر تو تخفیف های دوم خریده باشه خب گناه اون چیه؟ نباید بدونه از کجا و چطور شروع کنه؟ تو کاروان واسه عقب مونده ها کمی صبر میکنن کمی استراحت میکنن آلا گازش رو گرفته دبیر هم زمان هم همه چیز تند تند دارن حرکت میکنن بابا جان برای ادامه راه باید زنده بود (: (من اصلا آدم تنبلی نیستم و میدونم امسال سخته من فقط گیج و واگیجم همین به همین سادگی)

M.anM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          1
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 6
                                          • 7
                                          • 8
                                          • 9
                                          • 10
                                          • 16
                                          • 17
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه