امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
انتقادات و پیشنهادات از راه ابریشم
-
ایشالا همگی تو ازمون فردا حداکثر خودمون باشیم
-
نه تنها اقای طلوعی که اقای ثابتی هم خیلی خلاصه درس دادن واسه قسمت گسسته یه فیلم 40 دقیقه ای بود که از اول تا آخرش من یه کلمه هم نفهمیدم مجبور شدم برم سمت صفر تا صد ها بعدم الا گفت ایستگاه جبرانی میزاره کوش ایستگاه جبرانی؟ من واقعا کلافه ام از بی برنامگی آلا باید از اول یه برنامه دقیق تر میذاشت درثانی الان فرسنگ یک و دو هست تا آخرین فرسنگ میخوان همین جوری فیلم ها رو ارائه بدن؟ دیدین که همشون قاطی هست آلا تو رو جون هرکی دوست داری تو رو به همون فاطمه زهرا بیا و یه فکری برا برنامه ریزی بکن من هرهفته میشینم برنامه میرزم فرسنگ فرسنگ جلو میریم و من تو فرسنگ قبلم حرکت شناسی رو من هنوز میلنگم الا به خدا ما مدرسه نداریم مجبوریم مجبوریم مجبور که فقط با تو بخونیم و تو هم بدتر از مدرسه ببین من یه پیشنهاد دارم یه بخش بزارین که ما بتونیم تیک بزنیم این رو خوندم تست این رو زدم این که تو خود سایت و یه برنامه باشه خیلی بهتره اصلا یه بخش بزار برنامه ریزی راهکار بدهو دستمون رو باز بزار تا شخصی سازیش کنیم شاید این جوری بهتر باشه الان من ده تا جا برنامه مینویسم و هر روز گیج تر و خسته تر از دیروز ): خسته خسته خستههههه
-
Alireza K 1 یه چیزی بگو بگنجه داداش /: 12 آخههههه ضریب ریاضی 4 هست ربطی هم نداره که چهار تا کتاب داره
-
Bio تیکه میندازی؟ جهت اطلاعت شما یه کتاب ریاضی دارین توش هنگیدین سه برابر اون کتاب رو ما داریم تو تاحالا یه دونه فقط یه دونه تست یا اصلا نه درس از آمار رو دیدی؟ یه درس از حسابان رو دیدی؟ یه نصفه درس از هندسه رو دیدی؟ چرا چرت و پرت میگی؟ اصلا زیست و ریاضی قابل مقایسه ان ایا؟ خیر قطعا خیر زیست رو میگیری دقیق میخونی مفهومی میخونی یاد میگیری ولی برا ریاضی باید ورق سیاه کنی چیه فک کردی چون راهنمایی خیلی خوندی درس های الانت سخت تره؟ اصلا هم این طور نیست هر رشته سختی خودش رو داره احترام خودت رو نگه دار
-
باور کنید من هنوز به حرکت شناسی تسلط ندارم ... تازه قرار بود این فرسنگ از حرکت شناسی تست حل بشه اما..الانم که کنکورچه فیزیک باز نمیشه و ارور میده...
-
سیدمحمد مهدی حسن زاده هیچ کس تسلط نداره حرکت شناسی واقعا فصل سختیه آقای طلوعی هم انصافا درسنامشون خیلی کم و کاستی داشت بر عکس فیزیک پایه که عالی تدریس میکنن
-
طبعا باید تست های بیشتری حل میشد...
-
حرکت شناسی کلا سخته زمان میبره تا توش مسلط بشی
اگه تعدادشم کم باشه همون تمرینارو 2.3 بار حل کنین
ایشون سال ها معلمن و میدونن -
سیدمحمد مهدی حسن زاده من خودم قصد دارم پیش ازمون و پس ازمون گزینه دو و قلم چی و تست های تسلط و کنکورچه ها رو حل و مرور کنم بازم خوبه باعث میشه تسلط بیشتر بشه حالا تا اخر سال این فصل چندبار تمرین و مرور میشه
-
Amir Tajfar کنکورچه هم باز نمیشه
-
بعد از درسنامه برید سراغ تست ها موقع حل تست هم یاد می گیرید
اگر دیگه خیلی گنگ بود براتون که صفرها صد رو هم می تونید استفاده کنید
نه روند انتشار بهتر میشه در این دو فرسنگ نظراتی که راه ابریشمی ها فرستادن تیکت ها و ... حدود ۸۰ درصد بررسی شدن
و تو فرسنگ های پیش رو لحاظ خواهند شداما دوست خوب می تونم بپرسم شما چطور پیش رفتین تا به حال؟
از کی راه ابریشمی شدین
و در هر فرسنگ برنامه تون به چه شکل هست؟ -
M.an سلام من از اولش خریدم درسنامه های دوازدهم رو دیدم و همچنین پیله ها رو تست های آموزشی ریاضی رو زدم و یه تعداد تست هم از قیزیک و شیمی من از اولش برنامه دقیق نداشتم راستش اصلا آدمی نیستم که بخوام برنامه داشته باشم /: و برنامه ریزی بلد نبودم یه هفته هم درگیری داشتم تا بخوام منظم بشم یکم طول میکشه امسال که گذشت الا جان ولی واسه سال های بعد حتما حتما حتما یه سری جلسات جهت برنامه ریزی بزارین و پیدا کردن راه اصلا یه قطب نما بزارین واسه همین راه ابریشم والا من به شخصه راهم رو گم کردم دیگه آدمی رو زمین نمونده که من باهاش حرف نزده باشم این باعث سر در گمی میشه ولی اگه آلا این بخش رو هم پوشش بده دیگه میشه یک منبع خفن برای همه چیز
من آزمون ها رو نمیدوم گذاشتم اون جامع ها رو بدم ولی آلا فرض کن یه نفر تو تخفیف های دوم خریده باشه خب گناه اون چیه؟ نباید بدونه از کجا و چطور شروع کنه؟ تو کاروان واسه عقب مونده ها کمی صبر میکنن کمی استراحت میکنن آلا گازش رو گرفته دبیر هم زمان هم همه چیز تند تند دارن حرکت میکنن بابا جان برای ادامه راه باید زنده بود (: (من اصلا آدم تنبلی نیستم و میدونم امسال سخته من فقط گیج و واگیجم همین به همین سادگی) -
.1381sahar
سلام
خب چرا سوال نمی کنی
تو فیلم های مشاوره ای مجموعه جلسات برنامه ریزی رو دیدی؟
اگه بری همین قسمت مشاوره انجمن مشاوره رسمی اونجا متن و فیلم هست
برنامه راهبردی هم توتوضیحات لحظه ای و هم به صورت پیامکی اعلام میشهنمیشه برنامه روزانه داد چون برای هر فرد متفاوته این قضیه (اما در حال بررسی اینم هستیم)
برنامه هم اینطوری هست که شما روزی ۵تا ۶ ساعت رو میزارید برای راه ابریشم ۶ روز هفته جمعه ها هم روز جبرانی
هر فرسنگ که منتشر شد درسنامه ها رو کامل می بینید
میرید سراغ تست ها حل می کنید اگر مشکل داشتین فیلمش رو هم می بینید اگه نه لازم نیست بشینی فیلمش رو ببینی فقط اون تست هایی که ستاره زدیم رو حتما فیلم هاش رو ببینید
(اینا رو قبلا هم گفتم)۲تا اشتباه رایجی که بچه ها دارن اینا هستن:
۱. همه فیلم ها رو می بینن!
۲. واو به واو هرچی دبیر میگه رو شروع میکنن به نوشتن بعد هم وقت نمیکنن نوشته هاشون رو بخونن و استرس می گیرن !در ابتدای هر فرسنگ هم تابلو راهنما میذاریم که کسانی که از اون فرسنگ راه ابریشمی میشن چیکار کنن از همین فرسنگ ۳ این قسمت اضافه میشه
-
M.an اینکه میگید همه ی فیلم ها رو نیبینیم،
یعنی درسنامه ها رو کامل ببینیم، ولی تستا رو کامل نبینیم؟
آخه تحلیل یه تست خیلی مهم تر از جواب دادنِ اون تسته. اینکه درست رد کرده باشی گزینه ها رو مهمه.
اینطوری نمیشه هیچ فیلمی رو ندید
پس منظورتون چیه که میگین همه فیلم ها رو نبینیم؟ -
Parsa Ghaffari سلام علیکم
تستای ستاره دارو ببین بقیه ش اختیاریه -
M.an سلام خب اومدیم تستتو حل کردیم و گزینه هه تو تستا بود و زدیم و غلط بود و نمیدونستم که غلطع خب چکار کنیم
و بعد هم این فیلمای مشاوره و اینا کجان؟
آدرس بدید
الان واقعا نمیدونم تستارو بزنیم نزنیم ما رو گمراه کردین شما بخدا -
.1381sahar خب برو تو سایتا بزن از جلو خودم که نمیگم
زیرگروه ۱ ضریب ۱۲هههههههبرو چشات واکنننن