شکل و نکته 16-1
-
هر نکته ای که حس میکنی راجب این شکل میدونی و نکات باحال و مهمی که تو تستا دیدی رو برامون بنویس
@تجربیا -
هر نکته ای که حس میکنی راجب این شکل میدونی و نکات باحال و مهمی که تو تستا دیدی رو برامون بنویس
@تجربیاmehranmirzaei ن بچه های قلم چی ن گزینه دو نرسیدن ب این
-
هر نکته ای که حس میکنی راجب این شکل میدونی و نکات باحال و مهمی که تو تستا دیدی رو برامون بنویس
@تجربیاmehranmirzaei نکته درطی تنظیم منفی رونویسی در اشرشیاکلای(نوعی باکتری که قند مصرفیش گلوکزه) انزیم های تجزیه کننده لاکتوز ساخته میشوند نه آنزیم سنتر کننده
-
هر نکته ای که حس میکنی راجب این شکل میدونی و نکات باحال و مهمی که تو تستا دیدی رو برامون بنویس
@تجربیاmehranmirzaei نرسیدیم هنو
-
هر نکته ای که حس میکنی راجب این شکل میدونی و نکات باحال و مهمی که تو تستا دیدی رو برامون بنویس
@تجربیاmehranmirzaei
اینو نرسیدیم
میشه خواهش کنم شکل ۳ گفتار ۲ رو بزارین یه ابهام خییییییییلی بزرگ واسه من پیش اومده حتی ۳ تا از دبیر هام نتونستن رفعش کنن