انتقادات و پیشنهادات از راه ابریشم
-
@1381sahar
سلام
خب چرا سوال نمی کنی
تو فیلم های مشاوره ای مجموعه جلسات برنامه ریزی رو دیدی؟
اگه بری همین قسمت مشاوره انجمن مشاوره رسمی اونجا متن و فیلم هست
برنامه راهبردی هم توتوضیحات لحظه ای و هم به صورت پیامکی اعلام میشهنمیشه برنامه روزانه داد چون برای هر فرد متفاوته این قضیه (اما در حال بررسی اینم هستیم)
برنامه هم اینطوری هست که شما روزی ۵تا ۶ ساعت رو میزارید برای راه ابریشم ۶ روز هفته جمعه ها هم روز جبرانی
هر فرسنگ که منتشر شد درسنامه ها رو کامل می بینید
میرید سراغ تست ها حل می کنید اگر مشکل داشتین فیلمش رو هم می بینید اگه نه لازم نیست بشینی فیلمش رو ببینی فقط اون تست هایی که ستاره زدیم رو حتما فیلم هاش رو ببینید
(اینا رو قبلا هم گفتم)۲تا اشتباه رایجی که بچه ها دارن اینا هستن:
۱. همه فیلم ها رو می بینن!
۲. واو به واو هرچی دبیر میگه رو شروع میکنن به نوشتن بعد هم وقت نمیکنن نوشته هاشون رو بخونن و استرس می گیرن !در ابتدای هر فرسنگ هم تابلو راهنما میذاریم که کسانی که از اون فرسنگ راه ابریشمی میشن چیکار کنن از همین فرسنگ ۳ این قسمت اضافه میشه
@m-an اینکه میگید همه ی فیلم ها رو نیبینیم،
یعنی درسنامه ها رو کامل ببینیم، ولی تستا رو کامل نبینیم؟
آخه تحلیل یه تست خیلی مهم تر از جواب دادنِ اون تسته. اینکه درست رد کرده باشی گزینه ها رو مهمه.
اینطوری نمیشه هیچ فیلمی رو ندید
پس منظورتون چیه که میگین همه فیلم ها رو نبینیم؟ -
آخه تحلیل یه تست خیلی مهم تر از جواب دادنِ اون تسته. اینکه درست رد کرده باشی گزینه ها رو مهمه.
پس منظورتون چیه که میگین همه فیلم ها رو نبینیم؟Parsa Ghaffari سلام علیکم
تستای ستاره دارو ببین بقیه ش اختیاریه -
@1381sahar
سلام
خب چرا سوال نمی کنی
تو فیلم های مشاوره ای مجموعه جلسات برنامه ریزی رو دیدی؟
اگه بری همین قسمت مشاوره انجمن مشاوره رسمی اونجا متن و فیلم هست
برنامه راهبردی هم توتوضیحات لحظه ای و هم به صورت پیامکی اعلام میشهنمیشه برنامه روزانه داد چون برای هر فرد متفاوته این قضیه (اما در حال بررسی اینم هستیم)
برنامه هم اینطوری هست که شما روزی ۵تا ۶ ساعت رو میزارید برای راه ابریشم ۶ روز هفته جمعه ها هم روز جبرانی
هر فرسنگ که منتشر شد درسنامه ها رو کامل می بینید
میرید سراغ تست ها حل می کنید اگر مشکل داشتین فیلمش رو هم می بینید اگه نه لازم نیست بشینی فیلمش رو ببینی فقط اون تست هایی که ستاره زدیم رو حتما فیلم هاش رو ببینید
(اینا رو قبلا هم گفتم)۲تا اشتباه رایجی که بچه ها دارن اینا هستن:
۱. همه فیلم ها رو می بینن!
۲. واو به واو هرچی دبیر میگه رو شروع میکنن به نوشتن بعد هم وقت نمیکنن نوشته هاشون رو بخونن و استرس می گیرن !در ابتدای هر فرسنگ هم تابلو راهنما میذاریم که کسانی که از اون فرسنگ راه ابریشمی میشن چیکار کنن از همین فرسنگ ۳ این قسمت اضافه میشه
@m-an سلام خب اومدیم تستتو حل کردیم و گزینه هه تو تستا بود و زدیم و غلط بود و نمیدونستم که غلطع خب چکار کنیم
و بعد هم این فیلمای مشاوره و اینا کجان؟
آدرس بدید
الان واقعا نمیدونم تستارو بزنیم نزنیم ما رو گمراه کردین شما بخدا -
Alireza K 1 یه چیزی بگو بگنجه داداش /: 12 آخههههه ضریب ریاضی 4 هست ربطی هم نداره که چهار تا کتاب داره
@1381sahar خب برو تو سایتا بزن از جلو خودم که نمیگم
زیرگروه ۱ ضریب ۱۲هههههههبرو چشات واکنننن
-
@m-an سلام خب اومدیم تستتو حل کردیم و گزینه هه تو تستا بود و زدیم و غلط بود و نمیدونستم که غلطع خب چکار کنیم
آدرس بدید
الان واقعا نمیدونم تستارو بزنیم نزنیم ما رو گمراه کردین شما بخداAlireza K 1 در انتقادات و پیشنهادات از راه ابریشم گفته است:
آدرس بدید
الان واقعا نمیدونم تستارو بزنیم نزنیم ما رو گمراه کردین شما بخدااین فیلم های مشاوره ای منظورشونه فک کنم https://alaatv.com/set/37
-
پس منظورتون چیه که میگین همه فیلم ها رو نبینیم؟Parsa Ghaffari در انتقادات و پیشنهادات از راه ابریشم گفته است:
پس منظورتون چیه که میگین همه فیلم ها رو نبینیم؟خب دیگه مهم ها و اونایی که حتما باید ببینید رو ستاره زدیم که فیلم اون تست رو حتما ببینید
اما بقیه رو فقط اگه نتونستین جواب بدین و اشکال داشتین ببینید
اونقدر تست حل می کنید که همه رو یاد می گیرید
مهم تست زدن شما هست -
آدرس بدید
الان واقعا نمیدونم تستارو بزنیم نزنیم ما رو گمراه کردین شما بخداAlireza K 1 در انتقادات و پیشنهادات از راه ابریشم گفته است:
آدرس بدید
الان واقعا نمیدونم تستارو بزنیم نزنیم ما رو گمراه کردین شما بخداسلام
الان ؟ تو تاپیک معرفی راه ابریشم هم این موارد گفته شده !
بی دقتی نکنید تا گمراه نشید
علاوه برتاپیک تو کلیپ های معرفی هم گفته شده بودلینک رو هم دوستان قرار دادن
از این فرسنگ هم فکر می کنم کلید تست ها رو هم قرار بدیم اگه آماده بشه
-
Alireza K 1 در انتقادات و پیشنهادات از راه ابریشم گفته است:
آدرس بدید
@m-an خانوم شما از فردا که میشه آغاز فرسنگ سوم فیلم هارو منتشر کنید مخصوصا ریاضی که حجمش بالاست که ما لاقل هفته اول رو اختصاص بدیمبه درسنامه یه دوروز هم بزاریم برای مرور که دیگه از هفته دوم تست هارو شروع کنیم بالاخره عمومی هم داریم ، فکرمیکنم دو هفته برای تست های ریاضی کافی بشه پس لطفا شما مطالب رو به موقع و منظم منتشر کنید هرچند که این فرسنگ واقعا پیشرفت خوبی داشت
-
Alireza K 1 در انتقادات و پیشنهادات از راه ابریشم گفته است:
آدرس بدید
@m-an مدیر جان فیلمی که گفتین رو دیدم الان به نظرتون صبر کنم از فرسنگ سه دقیق و منظم همین طور که گفتین پیش بیام یا چی؟ بعد قبلی ها رو چه کنم؟ آخه درسنامه ها رو اکثرا دیدم (خیلی پراکنده و نامنظم بوده نظم بخشیدن به این ذهن درهم الان کار سختی شده برام انقدر که دو روزه هیچی نخوندم و هی جدول میکشم و دنبال بودجه بندی ام ): )
-
@m-an مدیر جان فیلمی که گفتین رو دیدم الان به نظرتون صبر کنم از فرسنگ سه دقیق و منظم همین طور که گفتین پیش بیام یا چی؟ بعد قبلی ها رو چه کنم؟ آخه درسنامه ها رو اکثرا دیدم (خیلی پراکنده و نامنظم بوده نظم بخشیدن به این ذهن درهم الان کار سختی شده برام انقدر که دو روزه هیچی نخوندم و هی جدول میکشم و دنبال بودجه بندی ام ): )
-
@1381sahar
نه امروزتو از دست نده !
اگه پیله ها رو ندیدی حتما همه رو ببیناگر اونا رو دیدی بردار کنکورچه رو بزنو بعد فیلم های کنکورچه رو ببین
و فرسنگ سوم که منتشر شد تو جلسه اولش دبیر میگه چیکار کنی اگه از قبلی ها جاموندی
@m-an ببخشید فرسنگ سه فردا منتشر میشه؟
-
سلام
لطفا پیش ازمونارو از روی ازمون جمعه هفته قبل ازمون قلم چی برامون اماده کنید
چون برنامه راهبردی ازمونای پارسال با امسال دیگه فرق داره و روند پیشروی فرق کرده
ازمونی که قلم چی تو هفته ای که ازمون نیست میگیره ، سوالاتش دقیقا سوالات سال پیشه فقط اوناییش که تو بودجه بندی نیست عوض شده
دقیقا همین کارو استاد موقاری برای پیش ازمون ازمون۲ابان انجام دادن
ولی برای پیش ازمون۱۶ابان از رو سوالات سال پیش پیش ازمون رفتن که خیلیاش به دردمون نمیخورد
@M-an -
سلام و وقت بخیر خدمت همه دوستان عزیزم.
با اجازه این تاپیک رو زدم تا بچه ها بتونن بیان پیشنهاداتی که برای عالی تر شدن راه ابریشم در فرسنگ های بعدی رو دارن، ارائه بدن
تو یه تاپیک جمع و جور تا دوستان آلایی بتونن نقطه نظرات بچه ها رو در یک قالب و در کنار همدیگه ببینن.
بازم تکرار میکنم راه ابریشم فوق العاده و کاملترین منبع هستش و این پیشنهادات فقط جهت بی نقص شدن گفته میشن
ممنون میشم اگر همکاری کنید و پیشنهاداتتون رو بگید
@M-anسلام خدمت تمام دست اندرکاران عزیز آلایی...
کنکورچه اول فیزیک ریاضی باز نمیشه و کنکورچه های دوم و سوم هم هنوز آپلود نشده و فیلم حل کنکورچه ها (فیزیک ریاضی) به طور کامل روی پروفایل قرار نگرفته ...
لازم به ذکر هست که فیلم حل تست های 12 تا 27 کنکورچه شیمی هم تاکنون آپلود نشده...اگه میشه پیگیری کنید.
خیلی ممنون -
سلام خدمت تمام دست اندرکاران عزیز آلایی...
کنکورچه اول فیزیک ریاضی باز نمیشه و کنکورچه های دوم و سوم هم هنوز آپلود نشده و فیلم حل کنکورچه ها (فیزیک ریاضی) به طور کامل روی پروفایل قرار نگرفته ...
لازم به ذکر هست که فیلم حل تست های 12 تا 27 کنکورچه شیمی هم تاکنون آپلود نشده...اگه میشه پیگیری کنید.
خیلی ممنون@M-an
-
سلام
لطفا پیش ازمونارو از روی ازمون جمعه هفته قبل ازمون قلم چی برامون اماده کنید
چون برنامه راهبردی ازمونای پارسال با امسال دیگه فرق داره و روند پیشروی فرق کرده
ازمونی که قلم چی تو هفته ای که ازمون نیست میگیره ، سوالاتش دقیقا سوالات سال پیشه فقط اوناییش که تو بودجه بندی نیست عوض شده
دقیقا همین کارو استاد موقاری برای پیش ازمون ازمون۲ابان انجام دادن
ولی برای پیش ازمون۱۶ابان از رو سوالات سال پیش پیش ازمون رفتن که خیلیاش به دردمون نمیخورد
@M-an -
@M-an سلام، پیش ازمون گزینه دو فیزیک هنوز قرار نگرفته!
Amir Tajfar در انتقادات و پیشنهادات از راه ابریشم گفته است:
@M-an سلام، پیش ازمون گزینه دو فیزیک هنوز قرار نگرفته!
سلام
فیلمش گم یا پاک شده! اشتباهی
اول میریم سراغ فرسنگ سه و پس آزمون رو میذاریم بعدا بر میگردیم این رو کامل کنیم که تو ایستگاه جبرانی استفاده کنید -
سلام خدمت تمام دست اندرکاران عزیز آلایی...
خیلی ممنون -
سلام علیکم
یه تاپیک زده بودید توش اطلاع رسانیای راه ابریشمو قرار میدادین
اگه میشه فعالیتشو ادامه بدین من پیامکا واسم نمیاد (ظاهرا سیمکارت خودم مشکل داره) اینجا تو انجمن دریافتشون کنم خیلی راحته
@M-an -
سلام علیکم
یه تاپیک زده بودید توش اطلاع رسانیای راه ابریشمو قرار میدادین
اگه میشه فعالیتشو ادامه بدین من پیامکا واسم نمیاد (ظاهرا سیمکارت خودم مشکل داره) اینجا تو انجمن دریافتشون کنم خیلی راحته
@M-an -
با عرض سلام و خسته نباشید
من انتقادی که دارم به تدریس آقای طلوعی هستش.به نظرم ایشون مباحث پایه و دوازدهم رو در راه ابریشم در نازل ترین سطح تدریس میکنن.اینطور تدریس خلاصه وار به نظرم به درد بچه های فارغ التحصیل میخوره که چندین بار مباحث فیزیک 3 تا پایه رو مطالعه کردن نه من یا امثال من ک امسال تازه دوازدهم هستن و مباحث دوازدهم براشون تازس و ایشون بدون هیچ بسط و گسترشی از روی مباحث میگذرن.چندین مورد در نظرات هم داشتیم که عزیزان به تدریس مختصر ایشون اعتراض داشتن و بقیه اومده بودن بهشون خرده گرفته بودن که آقای طلوعی چند ساله ک معلم هستن و فلان و بهمان.من این انتقاد رو دارم به مدیر میگم که منتقل کنن به آقای طلوعی.و یا اگر نوع تدریسشون قراره بهبود پیدا نکنه ممنون میشم که از استاد داداشی استفاده کنید. چون دو فرسنگ از راه ابریشم میگذره و هیچ تسلطی تو این درس با آقای طلوعی برای من حاصل نشده.
M.na