سردرگمممم،میان برنامه ها گم🤔
-
سلام دوستان وقت همگی بخیر
دوستان من مباحثی رو از دهم و یازدهم اصلا نخوندم. برنامه راهبردی هم همونطور که میدونین پایه و دوازدهمو پوشش میده، حالا منی که بعضی مباحثو اصلا نخوندم برام سخته دوباره همراه دوازدهم اونارو هم بخونم.حالا یه نفر بهم گفت که تاآخر آذر رو اختصاص بدم و مباحثی رو از پایه که نخوندم تموم کنم و بعد وارد دوازدهم شوم و دوازدهم رو هم تا آخر فروردین بخونم و بعدش جمع بندی رو شروع کنم. نظرتون راجع به این کار چیه؟مممنون میشم اگه جواب بدین. -
دوستان من مباحثی رو از دهم و یازدهم اصلا نخوندم. برنامه راهبردی هم همونطور که میدونین پایه و دوازدهمو پوشش میده، حالا منی که بعضی مباحثو اصلا نخوندم برام سخته دوباره همراه دوازدهم اونارو هم بخونم.حالا یه نفر بهم گفت که تاآخر آذر رو اختصاص بدم و مباحثی رو از پایه که نخوندم تموم کنم و بعد وارد دوازدهم شوم و دوازدهم رو هم تا آخر فروردین بخونم و بعدش جمع بندی رو شروع کنم. نظرتون راجع به این کار چیه؟مممنون میشم اگه جواب بدین. -
دوستان من مباحثی رو از دهم و یازدهم اصلا نخوندم. برنامه راهبردی هم همونطور که میدونین پایه و دوازدهمو پوشش میده، حالا منی که بعضی مباحثو اصلا نخوندم برام سخته دوباره همراه دوازدهم اونارو هم بخونم.حالا یه نفر بهم گفت که تاآخر آذر رو اختصاص بدم و مباحثی رو از پایه که نخوندم تموم کنم و بعد وارد دوازدهم شوم و دوازدهم رو هم تا آخر فروردین بخونم و بعدش جمع بندی رو شروع کنم. نظرتون راجع به این کار چیه؟مممنون میشم اگه جواب بدین.Mahdi Mirzayi در سردرگمممم،میان برنامه ها گم🤔 گفته است:
دوستان من مباحثی رو از دهم و یازدهم اصلا نخوندم. برنامه راهبردی هم همونطور که میدونین پایه و دوازدهمو پوشش میده، حالا منی که بعضی مباحثو اصلا نخوندم برام سخته دوباره همراه دوازدهم اونارو هم بخونم.حالا یه نفر بهم گفت که تاآخر آذر رو اختصاص بدم و مباحثی رو از پایه که نخوندم تموم کنم و بعد وارد دوازدهم شوم و دوازدهم رو هم تا آخر فروردین بخونم و بعدش جمع بندی رو شروع کنم. نظرتون راجع به این کار چیه؟مممنون میشم اگه جواب بدین.سلام
من خودمم همین فکرو داشتم ولی دیدم اصلا با عقل جور در نمیاد 😕 هم امتحانا مدرسه هستن هم ترس از اینکه راهه اشتباه رو برم و هم میترسیدم به آزمونا نرسم
ولی داش کاریش نمیشه کرد باید از تابستون استفاده میکردی...
حالا هم اشکال نداره تو اولویتت باید دوازدهم باشه 😉
بعده عید هم خدا بزرگه اگه تلاش کنی میرسونی😊 -
Mahdi Mirzayi در سردرگمممم،میان برنامه ها گم🤔 گفته است:
دوستان من مباحثی رو از دهم و یازدهم اصلا نخوندم. برنامه راهبردی هم همونطور که میدونین پایه و دوازدهمو پوشش میده، حالا منی که بعضی مباحثو اصلا نخوندم برام سخته دوباره همراه دوازدهم اونارو هم بخونم.حالا یه نفر بهم گفت که تاآخر آذر رو اختصاص بدم و مباحثی رو از پایه که نخوندم تموم کنم و بعد وارد دوازدهم شوم و دوازدهم رو هم تا آخر فروردین بخونم و بعدش جمع بندی رو شروع کنم. نظرتون راجع به این کار چیه؟مممنون میشم اگه جواب بدین.سلام
من خودمم همین فکرو داشتم ولی دیدم اصلا با عقل جور در نمیاد 😕 هم امتحانا مدرسه هستن هم ترس از اینکه راهه اشتباه رو برم و هم میترسیدم به آزمونا نرسم
ولی داش کاریش نمیشه کرد باید از تابستون استفاده میکردی...
حالا هم اشکال نداره تو اولویتت باید دوازدهم باشه 😉
بعده عید هم خدا بزرگه اگه تلاش کنی میرسونی😊Pouya Heidari حالا اول دوازدهمو بخونم بعد پایه رو چطوره؟
-
Pouya Heidari حالا اول دوازدهمو بخونم بعد پایه رو چطوره؟
Mahdi Mirzayi اوکی میشه همه چی 😉
دوازدهم بعضی جاهاش ترکیبیه با پایه داخل همین فیلم های درسی پایه رو یه مروری میکنن
مثلا آقای موقاری جمع بندی رو داره میتونی دان کنی و استفاده😊
واقعا آقای موقاری نعمتیه واسه ما😍👻👻 -
دوازدهم بعضی جاهاش ترکیبیه با پایه داخل همین فیلم های درسی پایه رو یه مروری میکنن
واقعا آقای موقاری نعمتیه واسه ما😍👻👻Pouya Heidari مرسی از شما و آقای موقاری
-
Pouya Heidari مرسی از شما و آقای موقاری
Mahdi Mirzayi خواهش 🌹
-
واقعا آقای موقاری نعمتیه واسه ما😍👻👻Pouya Heidari شکی نیس که عاقا موقاری نعمتیه واسع ما😍😍😍
-
Pouya Heidari شکی نیس که عاقا موقاری نعمتیه واسع ما😍😍😍
@sadaf-a فقط اونجا که میگه عاااقاااا من از خواب میپرم😂😂
-
دوستان من مباحثی رو از دهم و یازدهم اصلا نخوندم. برنامه راهبردی هم همونطور که میدونین پایه و دوازدهمو پوشش میده، حالا منی که بعضی مباحثو اصلا نخوندم برام سخته دوباره همراه دوازدهم اونارو هم بخونم.حالا یه نفر بهم گفت که تاآخر آذر رو اختصاص بدم و مباحثی رو از پایه که نخوندم تموم کنم و بعد وارد دوازدهم شوم و دوازدهم رو هم تا آخر فروردین بخونم و بعدش جمع بندی رو شروع کنم. نظرتون راجع به این کار چیه؟مممنون میشم اگه جواب بدین.Mahdi Mirzayi توی دوازدهم چیزایی هست ک ب درسای دهم و یازدهم مربوطه
امااینکه الان بخواین پایه رو تاآذر بخونید و بعدش تافروردین دوازدهم رو خیلی سخت وهمینطور خیلی هم بده
شما الان بچسب ب دوازدهم و هردرسی هرجایی ک نیاز ب سالای قبل داشت رو ی وقت کوتاه فقط برای اون مبحث بزارین و بخونین وحتمن تست هم بزنین
اینجوری خیلی بهتره فک کنم
:) -
دوستان من مباحثی رو از دهم و یازدهم اصلا نخوندم. برنامه راهبردی هم همونطور که میدونین پایه و دوازدهمو پوشش میده، حالا منی که بعضی مباحثو اصلا نخوندم برام سخته دوباره همراه دوازدهم اونارو هم بخونم.حالا یه نفر بهم گفت که تاآخر آذر رو اختصاص بدم و مباحثی رو از پایه که نخوندم تموم کنم و بعد وارد دوازدهم شوم و دوازدهم رو هم تا آخر فروردین بخونم و بعدش جمع بندی رو شروع کنم. نظرتون راجع به این کار چیه؟مممنون میشم اگه جواب بدین.Mahdi Mirzayi خوب اشکال ندارد که کانون چنبارپوشش میده..شمامیتونین حالایکم یکم پیش برین بعدتردرستش کنین
-
دوستان من مباحثی رو از دهم و یازدهم اصلا نخوندم. برنامه راهبردی هم همونطور که میدونین پایه و دوازدهمو پوشش میده، حالا منی که بعضی مباحثو اصلا نخوندم برام سخته دوباره همراه دوازدهم اونارو هم بخونم.حالا یه نفر بهم گفت که تاآخر آذر رو اختصاص بدم و مباحثی رو از پایه که نخوندم تموم کنم و بعد وارد دوازدهم شوم و دوازدهم رو هم تا آخر فروردین بخونم و بعدش جمع بندی رو شروع کنم. نظرتون راجع به این کار چیه؟مممنون میشم اگه جواب بدین.Mahdi Mirzayi مشکل منم هست موازی پیش بیا فصل سه شیمی و تیکه آخر فصل دومش رو یاد ندارم کوچولو کوچولو و نصفه نصفه دیدم ببین دوازدهم رو اصلا ول نکن اصل اونه بخون نهایت میبینی یه جا تو پایه مشکل داری میری همون قسمت رو قوی میشی نه کل کتاب (:
-
@sadaf-a فقط اونجا که میگه عاااقاااا من از خواب میپرم😂😂
-
دوستان من مباحثی رو از دهم و یازدهم اصلا نخوندم. برنامه راهبردی هم همونطور که میدونین پایه و دوازدهمو پوشش میده، حالا منی که بعضی مباحثو اصلا نخوندم برام سخته دوباره همراه دوازدهم اونارو هم بخونم.حالا یه نفر بهم گفت که تاآخر آذر رو اختصاص بدم و مباحثی رو از پایه که نخوندم تموم کنم و بعد وارد دوازدهم شوم و دوازدهم رو هم تا آخر فروردین بخونم و بعدش جمع بندی رو شروع کنم. نظرتون راجع به این کار چیه؟مممنون میشم اگه جواب بدین.zeinab dehghani
Kosar Mahmoudi @1381sahar Pouya Heidari
اول دوازدهمو بخونم بعد پایه رو چطوره؟ -
zeinab dehghani
اول دوازدهمو بخونم بعد پایه رو چطوره؟Mahdi Mirzayi اگه بخوا ین دوازدهم رو بفهمین توی خیلی جاها باید مباحث سالای قبل رو بلد باشی.....
بچسب به دوازدهم و هرجادیدی مربوط ب سالای قبل هست برو اوناروهم درکنارش بخون ک بفهمی این کتاب دوازدهم چی میگه
:| -
Mahdi Mirzayi اگه بخوا ین دوازدهم رو بفهمین توی خیلی جاها باید مباحث سالای قبل رو بلد باشی.....
بچسب به دوازدهم و هرجادیدی مربوط ب سالای قبل هست برو اوناروهم درکنارش بخون ک بفهمی این کتاب دوازدهم چی میگه
:|zeinab dehghani ممنون
-
zeinab dehghani
اول دوازدهمو بخونم بعد پایه رو چطوره؟Mahdi Mirzayi سعی بکن با هم بخونیشون اگه نتونستی دوازدهم اولویتت باشه