مشاور
-
نوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام به همگی
امید وارم حالتون خوب باشع
دوستان کسی مشاور تحصیلی و پشتیبان خوب سراغ داره؟
فقط خواهشن اگه واقعن خوبه اطلاعاتش رو برا من بفرستین
ممنون از همه مخصوصن کسانی که صادقانه یه مشاور خوب بهم پیشنهاد بدن -
سلام به همگی
ممنون از همه مخصوصن کسانی که صادقانه یه مشاور خوب بهم پیشنهاد بدنشهرام شرفی در مشاور گفته است:
سلام به همگی
ممنون از همه مخصوصن کسانی که صادقانه یه مشاور خوب بهم پیشنهاد بدن -
سلام به همگی
ممنون از همه مخصوصن کسانی که صادقانه یه مشاور خوب بهم پیشنهاد بدننوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
سلام به همگی
ممنون از همه مخصوصن کسانی که صادقانه یه مشاور خوب بهم پیشنهاد بدنسلام من پیشنها میکنم .به سایت گام صد مراجعه کنید .و به پیج کنکورتراپی برید تا بیشتر با این گروه اشنا بشید و تصمیم بگیرید.
-
منم یه جا تو اینترنت دیده بودم ولی فکرکنم تبلیغ بشه اگه بگم
-
سلام من پیشنها میکنم .به سایت گام صد مراجعه کنید .و به پیج کنکورتراپی برید تا بیشتر با این گروه اشنا بشید و تصمیم بگیرید.
نوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۹، ۱۵:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh Soheilikia کنکور تراپی تو اینستاست؟
-
نوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۹، ۱۵:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
aaa bbb اگه میدونی خوبه بیزحمت بگو ولی اگه به دیدن باشه خودمم میتونم صدتا تو اینترنت ببینم
-
Fatemeh Soheilikia کنکور تراپی تو اینستاست؟
شهرام شرفی بله لایواشان رو ببینین شاید بهتون کمک کرد
-
شهرام شرفی بله لایواشان رو ببینین شاید بهتون کمک کرد
نوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۹، ۱۵:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh Soheilikia اینستا ندارم
-
Fatemeh Soheilikia اینستا ندارم
شهرام شرفی فکر میکنم اگر تو نت بزنین براتون بالا بیاره .مطمئن نیستم البته ولی اگر میخواین شرایط مشاوره رو براتون میفرستم تا با گروه اشنا بشین
-
شهرام شرفی فکر میکنم اگر تو نت بزنین براتون بالا بیاره .مطمئن نیستم البته ولی اگر میخواین شرایط مشاوره رو براتون میفرستم تا با گروه اشنا بشین
نوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۹، ۱۵:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh Soheilikia بزرگواری میکنین اگه بفرستین
-
Fatemeh Soheilikia بزرگواری میکنین اگه بفرستین
شهرام شرفی چشم .براتون میفرستم.
-
شهرام شرفی چشم .براتون میفرستم.
نوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۹، ۱۵:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh Soheilikia بینهایت سپاس
-
aaa bbb اگه میدونی خوبه بیزحمت بگو ولی اگه به دیدن باشه خودمم میتونم صدتا تو اینترنت ببینم
شهرام شرفی
نمیدونم خوبه یا نه اسمشون استاد علی سلیمانی بود ک خیلی ازش تعریف میکردن وحتی گفته بود یجا ک اگه رتبه بد اوردی میتونن ۹۰ درصد پول رو پس بدن.راستش منم تبلیغش رو توی یکی از تاپیکای همینجا دیدم و رفتم نگاه کردم اگه بخواین عکسش رو بفرستم ولی اگه تو اینترنت بزنین کامل میاره
-
شهرام شرفی
نمیدونم خوبه یا نه اسمشون استاد علی سلیمانی بود ک خیلی ازش تعریف میکردن وحتی گفته بود یجا ک اگه رتبه بد اوردی میتونن ۹۰ درصد پول رو پس بدن.راستش منم تبلیغش رو توی یکی از تاپیکای همینجا دیدم و رفتم نگاه کردم اگه بخواین عکسش رو بفرستم ولی اگه تو اینترنت بزنین کامل میاره
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۹، ۱۵:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh Soheilikia شما خودتون از این طرح استفاده کردین؟ راضی این؟
-
این پست پاک شده!
Fatemeh Soheilikia قیمتاش چقدره؟
-
Fatemeh Soheilikia قیمتاش چقدره؟
aaa bbb اها دیدم
-
شهرام شرفی
نوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۹، ۱۵:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهaaa bbb لطف میکنین اگه عکسشو بفرستین من نتم قفله
-
aaa bbb لطف میکنین اگه عکسشو بفرستین من نتم قفله
شهرام شرفی باشه الان میرم پیداش کنم بفرستم