مشاور
-
شهرام شرفی باشه الان میرم پیداش کنم بفرستم
نوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۹، ۱۵:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهaaa bbb مرسی ازتون
-
Fatemeh Soheilikia شما خودتون از این طرح استفاده کردین؟ راضی این؟
شهرام شرفی من تازه مشاوره رزور کردم از گروه .ولی همیشه لایو های انگیزشی اقای سرلک سرپرست گروه رو نگاه میکنم .عالین برای برنامه ریزی این گروه حدود ۶۰ تا مشاور داره .شما میتونید از سایت تحقیق کنید .اونجا اطلاعات لازم رو میدن
-
شهرام شرفی من تازه مشاوره رزور کردم از گروه .ولی همیشه لایو های انگیزشی اقای سرلک سرپرست گروه رو نگاه میکنم .عالین برای برنامه ریزی این گروه حدود ۶۰ تا مشاور داره .شما میتونید از سایت تحقیق کنید .اونجا اطلاعات لازم رو میدن
نوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۹، ۱۵:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh Soheilikia باشه مرسی
-
سلام به همگی
امید وارم حالتون خوب باشع
دوستان کسی مشاور تحصیلی و پشتیبان خوب سراغ داره؟
فقط خواهشن اگه واقعن خوبه اطلاعاتش رو برا من بفرستین
ممنون از همه مخصوصن کسانی که صادقانه یه مشاور خوب بهم پیشنهاد بدننوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۹، ۱۵:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهشهرام شرفی کسی نیست مشاور خوب سراغ داشته باشه مردم؟
@تجربیا @ریاضیا @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء -
aaa bbb مرسی ازتون
این پست پاک شده! -
aaa bbb مرسی ازتون
شهرام شرفی خواهش⚘
-
سلام به همگی
ممنون از همه مخصوصن کسانی که صادقانه یه مشاور خوب بهم پیشنهاد بدننوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۹، ۱۵:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهشهرام شرفی سلام
آقای علیرضا افشار و آقای فلاحتی مشاورای خوبین -
سلام به همگی
ممنون از همه مخصوصن کسانی که صادقانه یه مشاور خوب بهم پیشنهاد بدننوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۹، ۱۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهشهرام شرفی سلام من جدیدا با یه مشاور آشنا شدم ولی چندان اطلاعاتی ندارم ازش اما سرچ کنی یه سایت داره و توی ۹۹ همرتبه های خوبی داشته. سینا تهرانی
-
سلام به همگی
ممنون از همه مخصوصن کسانی که صادقانه یه مشاور خوب بهم پیشنهاد بدنشهرام شرفی مناینارومیشناسمآقایمهدیامینیراد
آقایمحمدعلیامینیرادوآقایعلیرضاافشار -
شهرام شرفی مناینارومیشناسمآقایمهدیامینیراد
آقایمحمدعلیامینیرادوآقایعلیرضاافشارMhd A اقای افشار ویس هایی ک میزارن خیلی خوب و کاربردیه ولی درمورد مشاوره خصوصیشون من چیزای خوبی نشنیدم
یجا دیدم چند نفر از کسایی ک ازشون مشاوره خصوصی میگرفتن درموردش چیزای خوبی نمیگفتن
بازم مطمئن نیستم
-
Mhd A اقای افشار ویس هایی ک میزارن خیلی خوب و کاربردیه ولی درمورد مشاوره خصوصیشون من چیزای خوبی نشنیدم
یجا دیدم چند نفر از کسایی ک ازشون مشاوره خصوصی میگرفتن درموردش چیزای خوبی نمیگفتن
بازم مطمئن نیستم
aaa bbb آرهوویسهاشونخیلیخوبه
-
سلام به همگی
ممنون از همه مخصوصن کسانی که صادقانه یه مشاور خوب بهم پیشنهاد بدننوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهشهرام شرفی ممنون از همه
-
شهرام شرفی ممنون از همه
شهرام شرفی خواهش میکنم ولی مثل اینکه پستی ک فرستادم درمورد اون مشاوری ک گفتم پاک شده بخاطر تبلیغ
موفق باشین -
شهرام شرفی سلام من جدیدا با یه مشاور آشنا شدم ولی چندان اطلاعاتی ندارم ازش اما سرچ کنی یه سایت داره و توی ۹۹ همرتبه های خوبی داشته. سینا تهرانی
نوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahdi Tab چطوری میتونم با گروه مشاورش ارتباط داشته باشم؟
-
Mahdi Tab چطوری میتونم با گروه مشاورش ارتباط داشته باشم؟
شهرام شرفی توی اینترنت اسمشو بزن میاد