ساختمان واژه!
-
سلام دوستان عزیز الایی
دوستان بخش ساختمان واژه برای کنکور 1400حذف شده؟؟؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
کنکوری نظام جدید -
کنکوری نظام جدید
ممنون میشم جواب بدین -
کسی نیس بدونه
-
سلام دوستان عزیز الایی
کنکوری نظام جدیدMarziyeh Fallah 0 سلام
من از یک نفر شنیدم که قرار نیست به طور مستقیم از این بحث سوال بیاد اما به طور غیر مستقیم احتمالا در سوالات دستور سوال میشه .
در واقع میشه گفت دونستن اونبهتر از ندونسنش هست.حالا باز باید از افرادی که مطمئن تر هستن بپرسید -
سلام دوستان عزیز الایی
کنکوری نظام جدیدMarziyeh Fallah 0 من خودم از خیلی جاها شنیدم که حذف شده
منتهی قبل از اینکه بفهمم حذف شده مبحثشو خونده بودم و تستاشم زده بودم:)))
توصیه میکنم ریسک نکنید،حداقل یه بار درسنامشو بخونید با اینکه خیلی مطلبی نداره و همچنین یه سری کلمات خاص رو کار کنید و تست بزنید ولی خیلی مثل اینکه لازم نیست روش وقت گذاشته بشه -
Marziyeh Fallah 0 سلام
من از یک نفر شنیدم که قرار نیست به طور مستقیم از این بحث سوال بیاد اما به طور غیر مستقیم احتمالا در سوالات دستور سوال میشه .
در واقع میشه گفت دونستن اونبهتر از ندونسنش هست.حالا باز باید از افرادی که مطمئن تر هستن بپرسیدFaMi ممنونم
-
Marziyeh Fallah 0 من خودم از خیلی جاها شنیدم که حذف شده
منتهی قبل از اینکه بفهمم حذف شده مبحثشو خونده بودم و تستاشم زده بودم:)))
توصیه میکنم ریسک نکنید،حداقل یه بار درسنامشو بخونید با اینکه خیلی مطلبی نداره و همچنین یه سری کلمات خاص رو کار کنید و تست بزنید ولی خیلی مثل اینکه لازم نیست روش وقت گذاشته بشه@infinitie-a بله سپاس
-
سلام دوستان عزیز الایی
کنکوری نظام جدیدMarziyeh Fallah 0 من از چنتا دبیر و دوستام و همین بچه های آلا پرسیدم گفتن که حذف شده ولی اگه داخل کنکور ازش سوال بیاد اوج نامردیه
-
Marziyeh Fallah 0 من از چنتا دبیر و دوستام و همین بچه های آلا پرسیدم گفتن که حذف شده ولی اگه داخل کنکور ازش سوال بیاد اوج نامردیه
امیرحسین خوشرو
توی کتاب دستور زبان نشرالگو چاپ جدید هم نیست ان شاءالله که تو کنکورم سوال ازش نیاد