بچه های پایه همه بیان!!!!
-
کمکککککککککککک
تا فردا باید بفرستم
@یازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلاتجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۳۹۹، ۱۲:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfateme moosavi 0 در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
کمکککککککککککک
تا فردا باید بفرستم
@یازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلادو سوال اخر رو هر کی میتونه جواب بده
-
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۳۹۹، ۱۲:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Na Sa در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
سلام بچها من فردا امتحان زبان دارم دوازدهم کسی هس کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من حیف یازدهمم وگر نه کمکت میکردم
-
نوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۳۹۹، ۱۲:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام بچه ها یسوال دارم میگم چرا استاد موقاری توی تدریسشون میگن توی پروکاریوت ها قطعا رنابسپاراز تنها به راه انداز متصل میشود ولی توی بعضی ژن ها فعال کننده به رنابسپاراز کمک میکنه اخه اگه داره کمک میکنه پس چرا داریم میگنم تنها وصل میشع
-
Na Sa در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
سلام بچها من فردا امتحان زبان دارم دوازدهم کسی هس کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من حیف یازدهمم وگر نه کمکت میکردم
fateme moosavi 0 کسی نیس کمکم کنه فردا
-
Na Sa ساعت چندعزیزم...؟
شاید من بتونم -
نوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۵۱ آخرین ویرایش توسط Sogand_ T 1 انجام شده
سلام روز همگی بخیر
دوستان امتحان آنلاین از فصل دو زیست دوازدهم دارم لطفا هر کس که وقت داره کمکم کنه -
نوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کسی نمیتونه کمکم کنه
-
نوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
کسی نمیتونه کمکم کنه
نوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSogand_ T 1 الان هس ؟
-
سلام روز همگی بخیر
دوستان امتحان آنلاین از فصل دو زیست دوازدهم دارم لطفا هر کس که وقت داره کمکم کنهSogand_ T 1 کی؟
-
Sogand_ T 1 الان هس ؟
نوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMorteza Khodaie بله امتحان الان هست
-
Sogand_ T 1 کی؟
نوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAMH همین الان ۴۰ دقیقه هم زمان دارم
-
AMH همین الان ۴۰ دقیقه هم زمان دارم
Sogand_ T 1 در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
خوب حلع بده بیاد
-
Sogand_ T 1 در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
خوب حلع بده بیاد
نوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAMH سپاس الان سوالات رو میفرستم
-
Morteza Khodaie بله امتحان الان هست
نوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSogand_ T 1 اوکی
-
AMH سپاس الان سوالات رو میفرستم