IMG_20241003_203339.jpg
IMG_20241003_203922.jpg
سلام. برای این سوال که طول قطر مربع رو خواسته من اومدم یکی از قطر های مربع رو رسم کردم، یکی از نقاطی که در معادله خط قطر صدق میکنه منطبق میشه بر خطی که در صورت سوال داده شده و اون یکی نقطه هم مختصات مبدا مختصات رو پیدا کرد. از اینکه این نقاط درست هستند یا نه مطمئن نیستم. در هر صورت، طبق فرضیات، الان یک نقطه به مختصات (۰,۰) و یک خط به معادله y = 3x-9 داریم. برای بدست آوردن طول قطر مربع باید فاصله نقطه از خط رو بدست بیاریم. تمام این مراحل رو طی کردم اما جوابی که بدست آوردم با هیچکدوم از گزینه ها همخوانی نداشت.
IMG_20241003_204209.jpg
این سوال رو هم لطفا توضیح بدید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
هزینه تدریس خصوصی
-
کسی میدونه هزینه تدریس معلم خصوصی برای درس ریاضی ابتدایی جلسع ای چقده؟
ممنون از اینکه برای سوالم وقت میذارید@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @فارغ-التحصیلان-آلاء -
marziye bano
بستگی به معلمش داره -
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to marziye bano on آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
marziye bano قطعن خیلییییی
آخه بابا مامان خودمم معلم ابتدایینآخه بستگی چن روز در هفته باشه... کلاس چندم باشه و نمیدونم چه سطحی باشه و این حرفا
ولی به نظر شخصی خودم اصن به هزینش نمی ارزه -
Amirreza Vafaei Moghadam الان شما قیمتای هر مقطع رو میدونید؟
-
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to marziye bano on آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
marziye bano پرسیدم گفتن جلسه ای دور و بر صد تومن میشه..!!! برا همینه میگم نمی ارزه و این حرفا...
-
marziye bano
نمیدونم -
اینجایی که من هستم واسه هر 4 جلسه 145000 میگیرن
-
Amir Hossein Rahtalab یعنی ۴جلسه اون قیمت؟
-
Amirreza Vafaei Moghadam هر جلسه چند دقیقه میشه ببخشی هی سوال میکنم
-
marziye bano آره خیلی گرونه. توی شهر خودمون همین مقدار پول رو برای 8 جلسه میگرفتن ولی اینجا وحشتناکه
-
Amirreza Vafaei Moghadam فرقی نداره چندم ابتدایی باشن؟
-
Amir Hossein Rahtalab یعنی جلسه ای ۳۶و خورده ای؟
-
marziye bano حدودا
-
marziye bano ن بابا این چ حرفیه... 1 ساعت و نیم (90 دقیقه)
-
marziye bano پرسیدم گفتن آره فرق میکنه اما میانگین همین حدوداس... سطحشم بستگی داره... مثلن فوق برنامه و یا تقویتی و اینجور مسائل فرق دارن با هم
-
marziye bano ولی خدایی تو این وضعیت داغون اقتصادی کم نیس
قدیما حداقل گروهی میرفتن الان اونم برا کرونا... -
Amirreza Vafaei Moghadam آره والا ..ممنونم از راهنماییتون
-
marziye bano خودتون باهاش کار کنین اگ وقت دارین از روی کلیپای اموزشی شبکه اموزش! خواهر من خنگ بود ها خنگِ خنگ الان داره راه افتاده