هزینه تدریس خصوصی
-
marziye bano پرسیدم گفتن جلسه ای دور و بر صد تومن میشه..!!! :/ :/ برا همینه میگم نمی ارزه و این حرفا... :/
Amirreza Vafaei Moghadam هر جلسه چند دقیقه میشه ببخشی هی سوال میکنم
-
Amir Hossein Rahtalab یعنی ۴جلسه اون قیمت؟
marziye bano آره خیلی گرونه. توی شهر خودمون همین مقدار پول رو برای 8 جلسه میگرفتن ولی اینجا وحشتناکه
-
marziye bano پرسیدم گفتن جلسه ای دور و بر صد تومن میشه..!!! :/ :/ برا همینه میگم نمی ارزه و این حرفا... :/
Amirreza Vafaei Moghadam فرقی نداره چندم ابتدایی باشن؟
-
marziye bano آره خیلی گرونه. توی شهر خودمون همین مقدار پول رو برای 8 جلسه میگرفتن ولی اینجا وحشتناکه
Amir Hossein Rahtalab یعنی جلسه ای ۳۶و خورده ای؟
-
Amir Hossein Rahtalab یعنی جلسه ای ۳۶و خورده ای؟
marziye bano حدودا
-
Amirreza Vafaei Moghadam هر جلسه چند دقیقه میشه ببخشی هی سوال میکنم
marziye bano ن بابا این چ حرفیه... 1 ساعت و نیم (90 دقیقه)
-
marziye bano پرسیدم گفتن آره فرق میکنه اما میانگین همین حدوداس... سطحشم بستگی داره... مثلن فوق برنامه و یا تقویتی و اینجور مسائل فرق دارن با هم :/ :/
-
marziye bano ولی خدایی تو این وضعیت داغون اقتصادی کم نیس :dizzy_face: :crying_face: :cat_face_with_tears_of_joy:
قدیما حداقل گروهی میرفتن الان اونم برا کرونا... -
marziye bano ولی خدایی تو این وضعیت داغون اقتصادی کم نیس :dizzy_face: :crying_face: :cat_face_with_tears_of_joy:
قدیما حداقل گروهی میرفتن الان اونم برا کرونا...Amirreza Vafaei Moghadam آره والا ..ممنونم از راهنماییتون🙏
-
کسی میدونه هزینه تدریس معلم خصوصی برای درس ریاضی ابتدایی جلسع ای چقده؟
ممنون از اینکه برای سوالم وقت میذارید😊😊😊😊😊دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا فارغ-التحصیلان-آلاءmarziye bano خودتون باهاش کار کنین اگ وقت دارین از روی کلیپای اموزشی شبکه اموزش! خواهر من خنگ بود ها خنگِ خنگ الان داره راه افتاده