حرف بقیه💔
-
Fatemeh Babazadeh باشه ممنونم❤️🌹
نازنین جمالی خواهش میکنم
-
نازنین جمالی تو کل خاندان فقط ۵نفر منو درک میکنن که من فقط میتونم با دوتاشون حرف بزنم😔😔
نازنین جمالی خوبه دیگهههه همون دو تا قدر دنیا ارزش دارن ببین تو چیزی نیستی که دیگران میگن تو چیزی هستی که هستی (: عزیز من هشتادی جماعت قده قد باش مثل اکثر هشتادیا حرف زور تو کتت نره والا به خدا تو بگو زندگی خودمه حق دارم براش تصمیم بگیرم حرف فامیل هم یه حبابه نمیخواد اصلا جواب بدی فقط نتیجه ای بیار که کف کنن (: تو محکوم نیستی واسه تک تک آرزو هات به کسی جوابی پس بدی واسه نصمیم هات واسه تلاشت ارزش قائل شو اگه همه میگن تهش هیچی نیست من میگم هست به حرف من یه نفر گوش کن نه دیگران پس چی شد حرف فامیل باد هواست و اما خانواده ببین یا بازم چیزی نگو و نتیجه رو نشونشون بده یا منطقی بشین باهاشون حرف بزن بگو سالم باشم و خوش حال بهتره یا از درد نرسیدن به آرزو هام بمیرم؟ من دارم تلاش میکنم دوست دارم نلاش کنم میخوام خودم باشم زندگی خودم جهنم که همه دختر های فامیل زودی شوور کردن من دختر شمام هیچ مشکلی ندارم فقط میخوام درس بخونم بزارین اگه بده چوبش رو بخورم نه چوب شما رو (:
-
@black-wo_olf بقیه خوندن به کجا رسیدن
درس واسه چته ازدواج کن بشدت متنفرم از این کلمه
الان تو حتما سال بعد پزشکی میاری😏و... -
نازنین جمالی والا باید قید درس خوندنو بزنم
نازنین جمالی در حرف بقیه💔 گفته است:
چه غلطا! حرق اضافی نزن بچه یعنی چی قیدش رو بزنی واسه چی سه سال درس خوندی؟ واسه چی انقدر بدبختی رو تحمل میکنی؟ قیدش رو بزنی!!!! حرف اضافی موقوف نمی خوام بگم بیخیالش شو ببین براش جایگزین بزار اونا میگن نخون تو بخون اونا میگن نمیشه تو بگو میشه (تو دلت) رو پشت بوم بخون اگه هم دوست داری فکر کنن مثلا داری خانه داری یاد میگیری یه قلابی ببر بگو میرم قلاب بافی (: البته الان سرده هوا برو کتاب خونه برو یه جایی دور از چشم ببین مامان من زیر پتو درس میخوند الان پرستاره (: تو انباری و هوای سرد با چراغ قوه با کلی فلاکت درس خوند باباش نمیخواست بزاره اصرار کرد گریه کرد سختی کشید دست به دامن این و اون شد که کمکش کنن درس بخونه الان بیا و ببین یه پرستاری شده همه دنبالشن بابا بزرگم هم خوش حاله (:
-
سلام
بازم به کمک تک شما دوستای خوبم نیاز دارم🌹😔❤️نمیخوام خیلی پیچیدش کنم
من هر سیری که میخوام درست و حسابی شروع کنم درس خوندن کلی به خاطر اینکه چرا اینهمه به خودم فشار میارم حرف میشنوم😔😔😔😔😢😢💔
نگین اهمیت نده چون نمیشه اگه کسی که نسبت دوری باهاش دارم این حرفارو بزنه مهم نیست به قول شاعر بیگانه اگر میشنود حرفی نیست وین درعجبم دوست چرا میشکند؟؟💔
حرفاشون و تیکه و کنایه هاشون انقد منو اذیت میکنه که حالم تا چند روز اصلا خوب نیستو بهم میریزم کلا
کسیم نیست یه خورده آدمو درک کنه این بیشتر آدمو عذاب میده😢💔
اگه راه حلی دارین ممنون میشم کمکم کنین 🙏🙏
لطفا نگین اهمیت. نده چون نمیشع
مایه خانواده خیلی پر رفت و امدی هستیم و واقعا هر سیری برنامه ریزی میکنم کلا بهم میریزه و نمیتونم طبق برنامه پیش برم 🙏🙏
میخوام به خواطر این حرفا طوری درس بخونم که کسی متوجه نشه تا کمتر عذاب بکشم
راهکار لطفا❤️🌹
بچه-های-کنکور-تجربی-1400 دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا تجربیا فارغ-التحصیلان-آلاء حامیان-آلاء ریاضیا انسانیانازنین جمالی
سلام ببینید زندگی یه راهه
توی این راه همه این جور مسائل رو میبینید
ببینید این که شما چطور بهشون جواب میدین درواقع درگیرتون میکنه
اینا قسمت ها تاریک وجودمون هستن که باید باهاشون راه بیاییم
بنظرم موفقیتی که بخواد با نرمی و راحتی و اسانی بدست بیاد موفقیت نیستاین حرف زدناشون همیشه هست باید قبول کنین جزئی از سختی راه هست
باید به این فکر باشید که سال آینده یا 5 سال اینده شما کجا هستین و اونا کجا هستن
خوشی های که در دراز مدت منتظر شما هستند رو فدای این خوشی های لحظه ای نکنین -
سلام
من هر سیری که میخوام درست و حسابی شروع کنم درس خوندن کلی به خاطر اینکه چرا اینهمه به خودم فشار میارم حرف میشنوم😔😔😔😔😢😢💔
نگین اهمیت نده چون نمیشه اگه کسی که نسبت دوری باهاش دارم این حرفارو بزنه مهم نیست به قول شاعر بیگانه اگر میشنود حرفی نیست وین درعجبم دوست چرا میشکند؟؟💔
حرفاشون و تیکه و کنایه هاشون انقد منو اذیت میکنه که حالم تا چند روز اصلا خوب نیستو بهم میریزم کلا
مایه خانواده خیلی پر رفت و امدی هستیم و واقعا هر سیری برنامه ریزی میکنم کلا بهم میریزه و نمیتونم طبق برنامه پیش برم 🙏🙏
راهکار لطفا❤️🌹
بچه-های-کنکور-تجربی-1400 دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا تجربیا فارغ-التحصیلان-آلاء حامیان-آلاء ریاضیا انسانیانازنین جمالی در حرف بقیه💔 گفته است:
سلام
راهکار لطفا❤️🌹
بچه-های-کنکور-تجربی-1400 دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا تجربیا فارغ-التحصیلان-آلاء حامیان-آلاء ریاضیا انسانیاببینید،من این سری حرفا (که چرا اینقدر به خودت فشار میاری یا اونایی که درس خوندن به کجا رسیدن) از فامیلا زیاد شنیدم ولی اتفاقی که افتاد این بود که اصلا به حرفشون گوش نمیدادم یا یجورایی لج میکردم میگفتن چرا اینقدر میخونی من دفعه بعدی بیشتر درس میخوندم و...
بعدا خبرایی بهم رسید و متوجه شدم این حرفا رو از روی دوست داشتن و به صلاح من نمیزدن بلکه بخشیش حسادت بود تا جایی که الان بچه های اونا شدن عین من و زیاد درس میخونن..
شما گفتی بهم نگین به حرفشون توجه نکنم اما دیدی که من توجه نکردم و همه چی درست شد. سال به سال هم در مدرسه موفق تر شدم این زندگی خودته پس جوری زندگی کن که ازش لذت ببری جوری که وقتی ۱۰ سال دیگه دیدنت حسرت اینو داشته باشن که یه روز جای تو باشن🌻🌻 -
چه غلطا! حرق اضافی نزن بچه یعنی چی قیدش رو بزنی واسه چی سه سال درس خوندی؟ واسه چی انقدر بدبختی رو تحمل میکنی؟ قیدش رو بزنی!!!! حرف اضافی موقوف نمی خوام بگم بیخیالش شو ببین براش جایگزین بزار اونا میگن نخون تو بخون اونا میگن نمیشه تو بگو میشه (تو دلت) رو پشت بوم بخون اگه هم دوست داری فکر کنن مثلا داری خانه داری یاد میگیری یه قلابی ببر بگو میرم قلاب بافی (: البته الان سرده هوا برو کتاب خونه برو یه جایی دور از چشم ببین مامان من زیر پتو درس میخوند الان پرستاره (: تو انباری و هوای سرد با چراغ قوه با کلی فلاکت درس خوند باباش نمیخواست بزاره اصرار کرد گریه کرد سختی کشید دست به دامن این و اون شد که کمکش کنن درس بخونه الان بیا و ببین یه پرستاری شده همه دنبالشن بابا بزرگم هم خوش حاله (:
-
نازنین جمالی
سلام ببینید زندگی یه راهه
توی این راه همه این جور مسائل رو میبینید
ببینید این که شما چطور بهشون جواب میدین درواقع درگیرتون میکنه
اینا قسمت ها تاریک وجودمون هستن که باید باهاشون راه بیاییم
بنظرم موفقیتی که بخواد با نرمی و راحتی و اسانی بدست بیاد موفقیت نیستاین حرف زدناشون همیشه هست باید قبول کنین جزئی از سختی راه هست
باید به این فکر باشید که سال آینده یا 5 سال اینده شما کجا هستین و اونا کجا هستن
خوشی های که در دراز مدت منتظر شما هستند رو فدای این خوشی های لحظه ای نکنین -
سلام
راهکار لطفا❤️🌹
بچه-های-کنکور-تجربی-1400 دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا تجربیا فارغ-التحصیلان-آلاء حامیان-آلاء ریاضیا انسانیاببینید،من این سری حرفا (که چرا اینقدر به خودت فشار میاری یا اونایی که درس خوندن به کجا رسیدن) از فامیلا زیاد شنیدم ولی اتفاقی که افتاد این بود که اصلا به حرفشون گوش نمیدادم یا یجورایی لج میکردم میگفتن چرا اینقدر میخونی من دفعه بعدی بیشتر درس میخوندم و...
بعدا خبرایی بهم رسید و متوجه شدم این حرفا رو از روی دوست داشتن و به صلاح من نمیزدن بلکه بخشیش حسادت بود تا جایی که الان بچه های اونا شدن عین من و زیاد درس میخونن..
شما گفتی بهم نگین به حرفشون توجه نکنم اما دیدی که من توجه نکردم و همه چی درست شد. سال به سال هم در مدرسه موفق تر شدم این زندگی خودته پس جوری زندگی کن که ازش لذت ببری جوری که وقتی ۱۰ سال دیگه دیدنت حسرت اینو داشته باشن که یه روز جای تو باشن🌻🌻 -
@1381sahar 😂😂مرسی❤️😘
نازنین جمالی الان یه چیزی یادم اومد وانمود کن کرونا داری (: کل خاندان ازت دوری میکنن سرفه خشک بزن اصلا ((((: البته در مقابل دکتر رفتن مقاومت کن بگو اگه نداشته باشم و برم میگیرم فقط یه شیش ماهی دور باشین کرونا نباشه (:
(رو کیبرد کتمپیوتر ایموجی ندارم واسه همینه همش لبخند میزنم اونا در واقع خنده ان ) -
نازنین جمالی الان یه چیزی یادم اومد وانمود کن کرونا داری (: کل خاندان ازت دوری میکنن سرفه خشک بزن اصلا ((((: البته در مقابل دکتر رفتن مقاومت کن بگو اگه نداشته باشم و برم میگیرم فقط یه شیش ماهی دور باشین کرونا نباشه (:
(رو کیبرد کتمپیوتر ایموجی ندارم واسه همینه همش لبخند میزنم اونا در واقع خنده ان ) -
@1381sahar تازه خوب شدم😂😂کسی باور نمیکنه
نازنین جمالی بگو خوشش اومده ازم ولم نمیکنه (: اصلا بگو هنوز مشکوکم من ناقلم اصلا با یه سری منابع علمی قلمبه بگو گفتن کسانی که کرونا میگیرن تا دو سال ناقلن نباید نزدیکشون بشین مثلا دکتر فلان فلان فارق و التحصیل از دانشگاه فلان استاد میکروبیولوژی چنین گفته و چنان والا رشتتم تجربیه یه دو تا کلمه نا آشنا از تو زیست بچسبون تهش (:
-
نازنین جمالی بگو خوشش اومده ازم ولم نمیکنه (: اصلا بگو هنوز مشکوکم من ناقلم اصلا با یه سری منابع علمی قلمبه بگو گفتن کسانی که کرونا میگیرن تا دو سال ناقلن نباید نزدیکشون بشین مثلا دکتر فلان فلان فارق و التحصیل از دانشگاه فلان استاد میکروبیولوژی چنین گفته و چنان والا رشتتم تجربیه یه دو تا کلمه نا آشنا از تو زیست بچسبون تهش (:
-
سلام
راهکار لطفا❤️🌹
بچه-های-کنکور-تجربی-1400 دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا تجربیا فارغ-التحصیلان-آلاء حامیان-آلاء ریاضیا انسانیانازنین جمالی
سلام😃💜
من این کارو کردم و کمو و بیش نتیجه داده . اولا بنظرم هر وقت این حرف هارو میزنن ، بهشون بگید من لذت میبرم درس میخونم . مثل تفریحمه 😍 اگه 100ساعتم دارم درس میخونم شکنجه ندادم خودمو که ناراحتید چقدر زیاد میخونم اتفاقا حالم خوبه خوبه .
بعد میگن وا چقدر غیر طبیعی شماهم بگید خب بالاخره هرکس علاقه ای داره . من میتونم هی بهتون بگم چرا مثلا تلویزیون نگا میکنید تهش که چی؟ نه چون دوست دارید تفریح کنید دیگه همین یدونه حقو که داریم😐درباره ازدواج جلوشون جبهه نگیرید و کمتر حساس بشید . ( ادم میشنوه میخواد سرشو بکوبه تو دیوار ولی خب....) ولی بهشون بگید خب ازدواج و درس چه ربطی به هم دارن؟ مگه تناقضی هست؟ اصلا فردا پس فردا بچم گفت مامان این سوال ریاضی چی میشه من چی بگم؟😐
فعلا که درسم جلوشو نگرفته ، شوهرم میکنم به موقعش دیگه چه مشکلی هست؟
من درس رو میخونم یک چون دوست دارم ، دو چون دلم میخواد درباره دور و اطرافم حداقل اندازه دبیرستان بدونم!! پزشکیم قبول نشم بالاخره به درک بالا تری رسیدم . از مغزم کار کشیدم و خودمو پرورش دادم !
حالا اگر با این همه شما نمیخواید من رشد کنم و از زندگیم لذت ببرم ، خب واضح بگید !! الکی چیکار درسم دارید😐 (این اخری رو دیگه دیدین الکی بهونه میارن بگید و دیگه حرف نزنید که خودشونو زدن به خواب و نمیتونید بیدارشون کنید)
همینا به ذهنم رسید🙆
برای من جواب دادن.....
دوست داشتین یه امتحان ریزی بکنید😄💜 -
@1381sahar 😂😂به اونا اینجوری گفتم خانوادم چی
نازنین جمالی سرفه خشک😂😂 (صرفا جهت شادی دلت گفتم با خونواده منطقی صحبت کن هر پدر مادری قلقی دارن که خاصه ببین باید کاری کنی پدر مادرت حامیت بشن بقیه رو جهنم اصلا مهم نیست و تنها راهی که من بلدم منطقی حرف زدنه و خب واسطه هم جواب میده) نمیدونم فک کنم پزشکی میخوای اگه این طور باشه اسمت رو به خاطر میسپرم تا چند سال دیگه وقتی رو تابلو ها دیدم بگم اوا نازنین من قبلا دیدمش (:
-
سلام
راهکار لطفا❤️🌹
بچه-های-کنکور-تجربی-1400 دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا تجربیا فارغ-التحصیلان-آلاء حامیان-آلاء ریاضیا انسانیانازنین جمالی هیچ چیزی برات مهم تر از رسیدن به خواسته هات نباشه نه آدمی و نه حرف آدمی
-
نازنین جمالی
سلام😃💜
من این کارو کردم و کمو و بیش نتیجه داده . اولا بنظرم هر وقت این حرف هارو میزنن ، بهشون بگید من لذت میبرم درس میخونم . مثل تفریحمه 😍 اگه 100ساعتم دارم درس میخونم شکنجه ندادم خودمو که ناراحتید چقدر زیاد میخونم اتفاقا حالم خوبه خوبه .
بعد میگن وا چقدر غیر طبیعی شماهم بگید خب بالاخره هرکس علاقه ای داره . من میتونم هی بهتون بگم چرا مثلا تلویزیون نگا میکنید تهش که چی؟ نه چون دوست دارید تفریح کنید دیگه همین یدونه حقو که داریم😐درباره ازدواج جلوشون جبهه نگیرید و کمتر حساس بشید . ( ادم میشنوه میخواد سرشو بکوبه تو دیوار ولی خب....) ولی بهشون بگید خب ازدواج و درس چه ربطی به هم دارن؟ مگه تناقضی هست؟ اصلا فردا پس فردا بچم گفت مامان این سوال ریاضی چی میشه من چی بگم؟😐
فعلا که درسم جلوشو نگرفته ، شوهرم میکنم به موقعش دیگه چه مشکلی هست؟
من درس رو میخونم یک چون دوست دارم ، دو چون دلم میخواد درباره دور و اطرافم حداقل اندازه دبیرستان بدونم!! پزشکیم قبول نشم بالاخره به درک بالا تری رسیدم . از مغزم کار کشیدم و خودمو پرورش دادم !
حالا اگر با این همه شما نمیخواید من رشد کنم و از زندگیم لذت ببرم ، خب واضح بگید !! الکی چیکار درسم دارید😐 (این اخری رو دیگه دیدین الکی بهونه میارن بگید و دیگه حرف نزنید که خودشونو زدن به خواب و نمیتونید بیدارشون کنید)
همینا به ذهنم رسید🙆
برای من جواب دادن.....
دوست داشتین یه امتحان ریزی بکنید😄💜 -
نازنین جمالی هیچ چیزی برات مهم تر از رسیدن به خواسته هات نباشه نه آدمی و نه حرف آدمی
Maryam foladi مرسی😘🌹
-
سلام
راهکار لطفا❤️🌹
بچه-های-کنکور-تجربی-1400 دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا تجربیا فارغ-التحصیلان-آلاء حامیان-آلاء ریاضیا انسانیانازنین جمالی فقط یه چیزی میگم تا تهش و برو :))
رتبه 4 انسانی پارسال میگفت قبل از اومدن نتیجه ها نزدیکترین افراد زندگیم بم میگفنم هیچی قبول نمیشی و از این چرت و پرتا
میگفت ولی بعدش که نتیجه ها اومد 2 منطقه 2 و 4 کشوری شدم همون آدما بهم میگفتن چرا جز 3 نفر اول نشدی ؟؟ :)
خب قطعا سخته با این شرایط کنار اومدن ولی سعی کن اگر ممکنه اونایی که فاز منفی میدن و حذف کنی اگه نمیشه سعی کن هرجوری شده به هدفت برسی و از حرفای منفیشون انگیزه بگیر -
نازنین جمالی فقط یه چیزی میگم تا تهش و برو :))
رتبه 4 انسانی پارسال میگفت قبل از اومدن نتیجه ها نزدیکترین افراد زندگیم بم میگفنم هیچی قبول نمیشی و از این چرت و پرتا
میگفت ولی بعدش که نتیجه ها اومد 2 منطقه 2 و 4 کشوری شدم همون آدما بهم میگفتن چرا جز 3 نفر اول نشدی ؟؟ :)
خب قطعا سخته با این شرایط کنار اومدن ولی سعی کن اگر ممکنه اونایی که فاز منفی میدن و حذف کنی اگه نمیشه سعی کن هرجوری شده به هدفت برسی و از حرفای منفیشون انگیزه بگیرsaba zarei مرسی🌹🌹