بچه های پایه همه بیان!!!!
-
bahar rad در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
Mohammad Javad Mo Ja
سوال 3 پاک کننده صابونی منشا گیاهی یا جانوری دارد ولی پاک کننده ی غیرصابونی از واکنش بنزن و بعضی مواد پتروشیمی دیگر و طی واکنش های پیچیده در صنعت تولید میشودقدرت پاک کنندگی غیرصابونی بیشتر از صابونی است
کدومش صابونی کدوم غیر صابونی
Mohammad Javad Mo Ja شربت معده سوسپانسیون
کات کبود در اب فک کنم کلویید -
سلام امتحان از فصل اول شیمی دوازدهم تا ساعت 9:15وقت دارم
@دوازدهم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @تجربیاMohammad Javad Mo Ja رنگ پوششی کلویید
-
@دوازدهم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @تجربیاMohammad Javad Mo Ja محلول اب و روغن و صابون هم ک فک کنم کلویید
-
@دوازدهم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @تجربیاMohammad Javad Mo Ja کدوما مونده؟
-
Mohammad Javad Mo Ja شربت معده سوسپانسیون
کات کبود در اب فک کنم کلوییدbahar rad کات کبود در اب محلول هس
-
Mohammad Javad Mo Ja کدوما مونده؟
Morteza Khodaie در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
سوالای 7و 9 و 10 -
@دوازدهم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @تجربیاMohammad Javad Mo Ja سواال 4 عوارض پوستی و بیماری های تنفسی
-
@دوازدهم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @تجربیاMohammad Javad Mo Ja سوال 9 هرکاری میکنم عکسش نمیاد طبق رابطه ی ده ب توان منفی pH مساوی با n cm آلفا جایگذاری کن فقط باید در صد یونش ها رو بزاری که میشهHB دو برابر HA
-
اینجا جمع جمعه ...
جمعه دانش اموزای درس خونی ک حال حواب دادن ندارن ....
رفقاااا امتحانای مجازی همه جمع شه توی این تاپیک ...
هر رشته ای تجربی و ریاضی...
بچه های با نرام زیادی داریم ک وقت بزارن حل کنن..
میدونم همتون امتحاناتون و بلدین فقد میخواین بقیه هم یاد بگیرن...
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
Mohammad Javad Mo Ja سوال 9 هرکاری میکنم عکسش نمیاد طبق رابطه ی ده ب توان منفی pH مساوی با n cm آلفا جایگذاری کن فقط باید در صد یونش ها رو بزاری که میشهHB دو برابر HA
Mohammad Javad Mo Ja سوال 9 هرکاری میکنم عکسش نمیاد طبق رابطه ی ده ب توان منفی pH مساوی با n cm آلفا جایگذاری کن فقط باید در صد یونش ها رو بزاری که میشهHB دو برابر HA
ببین میشه به پی وی فرستاد! -
Morteza Khodaie در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
سوالای 7و 9 و 10Mohammad Javad Mo Ja ببخشید نتم خیلی بد شده عکسارو نمیاره اصن
-
ببین میشه به پی وی فرستاد!Mohammad Javad Mo Ja نمیدونم عکس چجوری تو پی وی میاد
-
Mohammad Javad Mo Ja ببخشید نتم خیلی بد شده عکسارو نمیاره اصن
ممنون تا همینجا هم خیلی کمک کردین
-
ممنون تا همینجا هم خیلی کمک کردین
Mohammad Javad Mo Ja خواهش میکنم کاری نکردم ببخشید کلاسم شروع شد موفق باشید
-
@دوازدهم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @تجربیاMohammad Javad Mo Ja در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
@دوازدهم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @تجربیاسوالای 9 و 10 رو کسی بلد نیس؟
@دوازدهم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @تجربیا -
Mohammad Javad Mo Ja در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
@دوازدهم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @تجربیاسوالای 9 و 10 رو کسی بلد نیس؟
@دوازدهم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @تجربیاMohammad Javad Mo Ja سوال ۱۰ رو فک کنم میشه ۲ضربدر۱۰به توان۴
-
Zahra Taghizadeh 0
سلام
امتحان داشتی؟ -
Zahra Taghizadeh 0
سلام
امتحان داشتی؟