مخاط بینی
-
سلام دوستان
آیا سلول های پوششی مخاط بینی مژک داره؟
ممنونم
دانش-آموزان-آلاء
تجربی
تجربیا -
ابتداش ندارن
ولی در ادامه مژک در بینی شروع میشه و دیگه هستش -
ابتداش ندارن
ولی در ادامه مژک در بینی شروع میشه و دیگه هستش@mr-fantastic
ممنونم
پس چرا در فصل ۲ یازدهم یاخته های پوششی رو براش مژک نذاشته؟ -
@sara-haghighatrad در مخاط بینی گفته است:
@mr-fantastic
ممنونم
پس چرا در فصل ۲ یازدهم یاخته های پوششی رو براش مژک نذاشته؟خب چون گیرنده های بویایی در سقف حفره بینی قرار دارن
اونجا که مژک نداره
من هنوز نرسیدم اون فصل رو خوب بخونم
بچه ها جوابت رو میدن -
سلام دوستان
ممنونم
دانش-آموزان-آلاء
تجربی
تجربیا@sara-haghighatrad ابتدا مسیر ورود هوا در بینی مژک نداره . ولی وقتب این پوست نازک ابتدای بینی تموم میشه مخاط مژکدار شروع میشه . گیرنده های بویایی هم در ابتدای بینی در سقف بینی هستن ، پس اونجا نباید مژک داشته باشه
-
@sara-haghighatrad ابتدا مسیر ورود هوا در بینی مژک نداره . ولی وقتب این پوست نازک ابتدای بینی تموم میشه مخاط مژکدار شروع میشه . گیرنده های بویایی هم در ابتدای بینی در سقف بینی هستن ، پس اونجا نباید مژک داشته باشه
Nadine Abs 0 اهاااان
خیلی ممنونم
این سلول های پوششی که ابتدای بینی هست لابه لای گیرنده های بویایی مخاط ترشح میکنند یا خیر؟ -
Nadine Abs 0 اهاااان
خیلی ممنونم
این سلول های پوششی که ابتدای بینی هست لابه لای گیرنده های بویایی مخاط ترشح میکنند یا خیر؟ -
@sara-haghighatrad در مخاط بینی گفته است:
@mr-fantastic
ممنونم
پس چرا در فصل ۲ یازدهم یاخته های پوششی رو براش مژک نذاشته؟خب چون گیرنده های بویایی در سقف حفره بینی قرار دارن
اونجا که مژک نداره
من هنوز نرسیدم اون فصل رو خوب بخونم
بچه ها جوابت رو میدن@mr-fantastic
ممنونم🌹 -
سلام دوستان
ممنونم
دانش-آموزان-آلاء
تجربی
تجربیا@sara-haghighatrad خب بزار کلِ بینی👃 رو برات بگم😁
ببین 3 نوع یاخته تو میتونی در بینی جان! مشاهده بنمایی.
1- سنگفرشی چند لایه (در همون بخشی از بینی قرار داره که میتونی دست گرامی ات را بکنی توش!)
2- استوانه ای تک لایه بدون مژک (در بخشی قرار داره که زیر استخوان کف جمجمه است. یعنی میشه سقف حفره ی بینی)
3- استوانه ای تک لایه مژک دار (بقیه ی بخش هارو پوشش داده)
دومین و سومین بافتی که برات گفتم، اصلا نمیتونی دستتو بزنی بهش(حتی اگه دستتو بکنی در دماغ گرامی!😂🤣) -
@sara-haghighatrad خب بزار کلِ بینی👃 رو برات بگم😁
1- سنگفرشی چند لایه (در همون بخشی از بینی قرار داره که میتونی دست گرامی ات را بکنی توش!)
2- استوانه ای تک لایه بدون مژک (در بخشی قرار داره که زیر استخوان کف جمجمه است. یعنی میشه سقف حفره ی بینی)
دومین و سومین بافتی که برات گفتم، اصلا نمیتونی دستتو بزنی بهش(حتی اگه دستتو بکنی در دماغ گرامی!😂🤣)@m-sina
ایول
ممنونم😍🌹 -
@sara-haghighatrad خب بزار کلِ بینی👃 رو برات بگم😁
دومین و سومین بافتی که برات گفتم، اصلا نمیتونی دستتو بزنی بهش(حتی اگه دستتو بکنی در دماغ گرامی!😂🤣)@m-sina تو دستت رو می کنی تو دماغت ..!؟-_-!
-
FaMi سلام ببخشید میشه یه لحظه پی وی تونو باز کنین
-
FaMi سلام ببخشید میشه یه لحظه پی وی تونو باز کنین