روش مطالعه
-
گفتم اینجا بنویسم ایندگان هم شاید استفاده کردن:)
واسه فیزیک حتما ی دسته بندی منظم توو ذهنتون داشته باشید یعنی اینکه مثلا بدونید که از فصل گرما تستای اینطوری میاد اغلب
یعنی تیپ تست ها و تست های شاخص و راه حل هاشون توو ذهنتون باشه
جتما ی سری تست ها رو نشاندار کنید و بارها و بارها حلش کنید که ملکه ذهنتون بشه
درصد توو ریاضی و فیزیک ارتباط مستقیمی با تعداد و نوع تست هایی داره که توو خونه حل می کنه
یعنی هرچه تست بیشتری تمرین کنید و با انواع مختلفی از تست آشنا بشید درصدتون بیشتر میشه
توجه کنید که وقتی سوالی رو بلد نیستید حل کنید یا به مواب نمی رسید حتما بعد از خوندن پاسخنامه ی دفه دیگه دوباره خودتون از اول حلش کنید و به جواب آخر برسید
گاهی اوقات ما فکر می کنیم که یاد گرفتیم و میریم تست بعد درحالی که اون یادگیری کاذبه و با حل دوباره اون تست توسط خودمون مشخص میشه
تست های زماندار و سنجشی هم بعد از تست های آموزشی برای ریاضی و فیزیک خیلی توصیه میشه -
یبار دوست صمیمیم بهم گفت که تاحالا دارکوب دیدی؟ گفتم خب اره تو تلوزیون و اینا
گفت به نظرت چرا میتونه تنه ی درخت رو سوراخ کنه
گفتم خب تمرکز!
گفت افرین تمرکز و؟
گفتم مگه و داره؟!
گفت اره! تکرار!!! تکرار و تکرار و تکرار !
گفت بیشتر رتبه برترا هوش انیشتین ندارن اما همت دارکوب و مورچه رو دارن !اقلا امسال ک سال سوممه کنکور میدم به حرفش رسیدم!
دارکوب باشیم
با تمرکز و تکرار و مرور درس بخونیم
همیندانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-آلاء -
@نگین-وهاب-مقدم
-
-
سلام
یه بنده خدایی به ما میگفت توی فیزیک حرکت شناسی و دینامیک رو نخون چون خییلی وقت میگیره و خییلی سخته و به جاش روی مباحث آسون تمرکز کن مثلا فصلای آخر فیزیک پیش یا فیزیک 3 و اونا رو کامل کامل مسلط شو
البته من به درصد های بالا فکر نمیکنم هااااا:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اگه بخوایم فیزیک رو متوسط بزنیم به نظرتون این روش خوبیه ؟؟؟@s-amir-r
-
سلام
یه بنده خدایی به ما میگفت توی فیزیک حرکت شناسی و دینامیک رو نخون چون خییلی وقت میگیره و خییلی سخته و به جاش روی مباحث آسون تمرکز کن مثلا فصلای آخر فیزیک پیش یا فیزیک 3 و اونا رو کامل کامل مسلط شو
البته من به درصد های بالا فکر نمیکنم هااااا:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اگه بخوایم فیزیک رو متوسط بزنیم به نظرتون این روش خوبیه ؟؟؟@s-amir-r آشغال ترین روشه
تو کنکور هعم با کله میخوری زمین -
-
سلام
اگه بخوایم فیزیک رو متوسط بزنیم به نظرتون این روش خوبیه ؟؟؟@s-amir-r در روش مطالعه گفته است:
سلام
اگه بخوایم فیزیک رو متوسط بزنیم به نظرتون این روش خوبیه ؟؟؟فک نکنم ایده جالبی باشه
همون بشینی بخونی بهتره ها
این روش هایی که میگن بیشتر ادمو گیج میکنه -
99 آره فکر کنم این جوری بهتر باشه