زیست1و2
-
@sani-painting در زیست1و2 گفته است:
@mr-fantastic بافت پوششی؟ این رو نشنیده بودم ولی ارتباطش رو با تست نفهمیدم میشه توضیح بدید؟
ن نمیشه:grinning_face_with_sweat: (اگه تست رو بلد بودم که نمیپرسیدم:face_with_tears_of_joy:)
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
@sani-painting باشه ممنون
-
0-0ftm اما توی انواع نورون ها کاملا مشخصه که دندریتش از اکسون بلند تره دقیق نمیدونم عکس 1 رو هم چشمام اشتباه دیده ببخشید ولی اگر این طوریه تست عجیبیه شاید باید از بین غلط و غلط تر غلط رو انتخاب کنیم😂😂البته من ویدئو صفر تا صد آقای موقاری رو دیدم که گفت اگر گیرنده ما نورون باشه نورون غیر حسیه ولی متوجه منظور ایشون نشدم از معلمم هم پرسیدم گفت حسیه کاملا بدتر گیج شدم
-
-
@sani-painting بله دقیقا اقای موقاری گفتن غیر حسی اونطور ک من شنیدم
ولی بقیه میگن حسی
و خب بنظرم حسی درستتره!
از لحاظ بلندی کوتاهی دندریت و اکسون هم خب بویایی استثنا 😁0-0ftm به نظر خود من گیرنده ای که نورون هست غیر نورون حسی و در نهایت با نورون حسی سیناپس میده ولی از معلمم پرسیدم گفت نه غلطه کلا هنگیدم اون که هیچی تو امتحان هم گفته بود در نور زیاد مردمک تنگ بشه کدوم گیرنده کار میکنه من زدم استوانه ای اونم غلط شد هنوز مغزم هنگیده
استثنا نمیدونم والا چون اگه بود گفته بود هیچ اشاره ای نشده بهش شاید تست غلطی بوده نمیدونم -
0-0ftm به نظر خود من گیرنده ای که نورون هست غیر نورون حسی و در نهایت با نورون حسی سیناپس میده ولی از معلمم پرسیدم گفت نه غلطه کلا هنگیدم اون که هیچی تو امتحان هم گفته بود در نور زیاد مردمک تنگ بشه کدوم گیرنده کار میکنه من زدم استوانه ای اونم غلط شد هنوز مغزم هنگیده
استثنا نمیدونم والا چون اگه بود گفته بود هیچ اشاره ای نشده بهش شاید تست غلطی بوده نمیدونم@sani-painting در زیست1و2 گفته است:
0-0ftm به نظر خود من گیرنده ای که نورون هست غیر نورون حسی و در نهایت با نورون حسی سیناپس میده ولی از معلمم پرسیدم گفت نه غلطه کلا هنگیدم اون که هیچی تو امتحان هم گفته بود در نور زیاد مردمک تنگ بشه کدوم گیرنده کار میکنه من زدم استوانه ای اونم غلط شد هنوز مغزم هنگیده
استثنا نمیدونم والا چون اگه بود گفته بود هیچ اشاره ای نشده بهش شاید تست غلطی بوده نمیدونمداخل نور زیاد مخروطی کار میکنه
البته استوانه ای هم کمی فعالیت داره.ولی اگه باید بین این دو انتخاب بشه میشه مخروطی -
استثنا نمیدونم والا چون اگه بود گفته بود هیچ اشاره ای نشده بهش شاید تست غلطی بوده نمیدونمداخل نور زیاد مخروطی کار میکنه
البته استوانه ای هم کمی فعالیت داره.ولی اگه باید بین این دو انتخاب بشه میشه مخروطی -
البته استوانه ای هم کمی فعالیت داره.ولی اگه باید بین این دو انتخاب بشه میشه مخروطی@mr-fantastic بعد گفتم شاید مردمکش تنگ میشه باز نور زیادی وارد چشم بشه و مخروطی تحریک بشه ولی گفتم نمیتونم 100 درصد بگم مخروطی شاید هم نور کم شد گفتم استوانه ای بزنم که تو نور کم و زیاد فعالیت داره
فکر کنم بزرگ شدم کنکور دادم بشینم سرش تحقیق کنم😂😂😂😂😂انقدر که تو فکرمه -
@mr-fantastic بعد گفتم شاید مردمکش تنگ میشه باز نور زیادی وارد چشم بشه و مخروطی تحریک بشه ولی گفتم نمیتونم 100 درصد بگم مخروطی شاید هم نور کم شد گفتم استوانه ای بزنم که تو نور کم و زیاد فعالیت داره
فکر کنم بزرگ شدم کنکور دادم بشینم سرش تحقیق کنم😂😂😂😂😂انقدر که تو فکرمه@sani-painting در زیست1و2 گفته است:
@mr-fantastic بعد گفتم شاید مردمکش تنگ میشه باز نور زیادی وارد چشم بشه و مخروطی تحریک بشه ولی گفتم نمیتونم 100 درصد بگم مخروطی شاید هم نور کم شد گفتم استوانه ای بزنم که تو نور کم و زیاد فعالیت داره
فکر کنم بزرگ شدم کنکور دادم بشینم سرش تحقیق کنم😂😂😂😂😂انقدر که تو فکرمهاون گفته نور اطراف زیاد هست.دیگه فرق ندارع مردمکش چی بشه،شدت نور که کم نمیشه،فقد مقدار نور ورودی کم میشه ولی شدت همونع
حالا بحث تاپیک عوض شد کلا:|
دبیرم بهش پیام بدم جواب سوال هام نمیدع:| -
فکر کنم بزرگ شدم کنکور دادم بشینم سرش تحقیق کنم😂😂😂😂😂انقدر که تو فکرمهاون گفته نور اطراف زیاد هست.دیگه فرق ندارع مردمکش چی بشه،شدت نور که کم نمیشه،فقد مقدار نور ورودی کم میشه ولی شدت همونع
حالا بحث تاپیک عوض شد کلا:|
دبیرم بهش پیام بدم جواب سوال هام نمیدع:| -
استثنا نمیدونم والا چون اگه بود گفته بود هیچ اشاره ای نشده بهش شاید تست غلطی بوده نمیدونم -
@sani-painting منم هنگ کردم😁
@Mr-Fantastic بنظرتون حسیه یا غیر حسی!؟:|
ببخشید بحث تاپیک عوض شد💫 -
-
-
دانش-آموزان-آلاء
سلام.گیرنده تعادلی گوش چه نوع یاخته ای هست؟ -
-
دانش-آموزان-آلاء
سلام.گیرنده تعادلی گوش چه نوع یاخته ای هست؟ -
M Mr.Fantastic has marked this topic as solved on