کنکور 1402
-
ZxSeven چه فایل صوتی؟!
-
برنامه ا: زیست شناسی، جلسه 2 کارت 11 صوت
فایل صوتی کارت 11 جهت مرور سریع متن 32 ثانیه
ZistSound-000011.mp3 -
ZxSeven میشه شما جزوه بزارین؟!
-
ZxSeven میشه شما جزوه بزارین؟!
عطا محسنی 0 واسه دهم؟!
-
عطا محسنی 0 واسه دهم؟!
عطا محسنی 0
اکثر دروس -
عطا محسنی 0
اکثر دروسZxSeven میزارین؟
-
ZxSeven الان گه شما فقط روخوانی کتابو گذاشتین که
خوب آموزش نمیزارین؟ -
ZxSeven الان گه شما فقط روخوانی کتابو گذاشتین که
خوب آموزش نمیزارین؟عطا محسنی 0
کفتار 1 هنوز تمام نشده حدودا 4 جلسه دیگر مونده که شامل آموزش نکات ترکیبی و مفهومی، تست و آزمون است -
برنامه ا: زیست شناسی، جلسه 2 کارت 11 صوت
فایل صوتی کارت 11 جهت مرور سریع متن 32 ثانیه
ZistSound-000011.mp3ZxSeven این ها صدای خودتونه؟!
-
ZxSeven این ها صدای خودتونه؟!
عطا محسنی 0
نه از سایت روشندلان که اجازه دانلود داده، گرفتم و اونو کمی ویرایش کردم -
متاسفانه نتونستم فیلم روش مطالعه خودم را که با لایتنر انجام داده بودم برای گفتار 1 آپلود کنم چون مدیریت محترم آلا اجازه آپلود بیش از 10 مگ را نمی دهد و فایل من حدود 90 مگ است. پس مجبورم از این قسمت صرف نظر کنم و مدیریت مرور دروس را در زمان های که لازم می دانید خودتان انجام دهید.
-
متاسفانه نتونستم فیلم روش مطالعه خودم را که با لایتنر انجام داده بودم برای گفتار 1 آپلود کنم چون مدیریت محترم آلا اجازه آپلود بیش از 10 مگ را نمی دهد و فایل من حدود 90 مگ است. پس مجبورم از این قسمت صرف نظر کنم و مدیریت مرور دروس را در زمان های که لازم می دانید خودتان انجام دهید.
ZxSeven خوب با فیلم نگین
با متن بگین -
ZxSeven خوب با فیلم نگین
با متن بگینعطا محسنی 0
مدیریت مرور دروس در زمان های که لازم است با استفاده از متد لایتنر محاسبه می شود و نیازی نیست درگیر زمان های مرور باشیم چون این کار توسط نرم افزار محاسبه می شود که برای اینکار یا باید نرم افزار های مربوط به لایتنر را داشته باشید یا من برنامه رو اجرا کنم و شما هم زمان با من پیش بروید که در این حالت باید از مرحله فیلم برداری شود و امکان نمایش آن به صورت متن میسر نیست. -
چون نتونستم فیلم لایتنر درس رو آپلود کنم لذا قسمتی از کارت 1 را برای نمونه جهت آشنایی شما قرار می دهم و از این به بعد بدون لایتنر دروس را ادامه می دهیم
ZistFilmLeitner-Card-0000001.rar -
توضیحات شروع درس جلسه سوم
تا اینجا نکات خط به خط گفتار 1 فصل اول زیست دهم مطالعه شد
در جلسه سوم مطالب ارائه شده به شرح زیر است:
1- نکات تعمیمی: تمام کلمات کلیدی مهم این گفتار استخراج شده و هر کلمه کلیدی در کتابهای زیست (زیست شناسی (1) ـ پایه دهم دوره دوم متوسطه ـ 110216 - چاپ پنجم1٣٩٩؛ زیست شناسی (2) ـ پایه یازدهم دوره دوم متوسطه ـ 111216 - چاپ چهارم 1٣٩٩؛ زیست شناسی (3) ـ پایه دوازدهم دوره دوم متوسطه ـ 112216 - چاپ سوم13٩٩) جستجو شده و خط یا پاراگراف شامل عبارت کلیدی جمع آوری شده است مثلا کلمه مونارک یکی از کلمات کلیدی این گفتار است این کلمه در صفحه 112 زیست دوازدهم در قسمت فعالیت 2 نیز ذکر شده است.
2- نکات مفهومی: در این قسمت مطالبی که به فهم بیشتر مطلب کمک می کند، ارائه میگردد مثلا مونارک یک حشره است پس تمام ویژگی های حشره که در کتاب های زیست ذکر شده استخراج و ارائه می شود به عنوان نمونه در زیست یازدهم صفحه 18 در پاراگراف سوم عبارت "مغز حشرات از چند گره به هم جوش خورده تشکیل شده است" پس باید بدانیم که مونارک هم این ویژگی را دارد
3- نکات ترکیبی: این قسمت را نیز با یک نمونه ذکر می کنم: در ابتدای گفتار در کتاب گفته شده "پروانه های مونارک یکی از شگفت انگیزترین مهاجرت ها را به نمایش می گذارند" و در زیست دوازدهم صفحه 119 عنوان شده "مهاجرت رفتاری غریزی است که یادگیری نیز در آن نقش دارد" پس باید بدانیم این نکته را نیز در مورد مونارک بدانیم
در جلسه چهارم کلیه مطالب مهمی که در سوالات کنکور و آزمون ها در باره این گفتار بیان شده در قالب نکات ارائه می شود.
در جلسه پنجم سوالات مهم کنکور و آزمون ها به صورت چهار گزینه ای ارائه می شود.
در جلسه ششم یک آزمون استاندارد کنکور از بین سوالات کنکور سال های گذشته و آزمون های طرح شده ارائه می شود بایستی بتوانید در زمان مقرر آزمون حداقل نمره 80 درصد را کسب کنید وگرنه بایستی جلسات 1 تا 5 را مجدد مطالعه کنید تا به این حد نصاب برسید.خود من هم به همین صورت انجام می دهم.
با ارائه جلسات ا تا 6 برنامه این هفته زیست تمام می شود و در هفته بعد گفتار 2 به همین شیوه ادامه میابد و در این بین هر چه قدر که زمان داشتم دروس دیگر را به همین منوال ادامه می دهم. -
عطا محسنی 0
مدیریت مرور دروس در زمان های که لازم است با استفاده از متد لایتنر محاسبه می شود و نیازی نیست درگیر زمان های مرور باشیم چون این کار توسط نرم افزار محاسبه می شود که برای اینکار یا باید نرم افزار های مربوط به لایتنر را داشته باشید یا من برنامه رو اجرا کنم و شما هم زمان با من پیش بروید که در این حالت باید از مرحله فیلم برداری شود و امکان نمایش آن به صورت متن میسر نیست.