کنکور 1402
-
برنامه ا: زیست شناسی، جلسه 2 کارت 11 صوت
فایل صوتی کارت 11 جهت مرور سریع متن 32 ثانیه
ZistSound-000011.mp3ZxSeven این ها صدای خودتونه؟!
-
ZxSeven این ها صدای خودتونه؟!
عطا محسنی 0
نه از سایت روشندلان که اجازه دانلود داده، گرفتم و اونو کمی ویرایش کردم -
متاسفانه نتونستم فیلم روش مطالعه خودم را که با لایتنر انجام داده بودم برای گفتار 1 آپلود کنم چون مدیریت محترم آلا اجازه آپلود بیش از 10 مگ را نمی دهد و فایل من حدود 90 مگ است. پس مجبورم از این قسمت صرف نظر کنم و مدیریت مرور دروس را در زمان های که لازم می دانید خودتان انجام دهید.
-
متاسفانه نتونستم فیلم روش مطالعه خودم را که با لایتنر انجام داده بودم برای گفتار 1 آپلود کنم چون مدیریت محترم آلا اجازه آپلود بیش از 10 مگ را نمی دهد و فایل من حدود 90 مگ است. پس مجبورم از این قسمت صرف نظر کنم و مدیریت مرور دروس را در زمان های که لازم می دانید خودتان انجام دهید.
ZxSeven خوب با فیلم نگین
با متن بگین -
ZxSeven خوب با فیلم نگین
با متن بگینعطا محسنی 0
مدیریت مرور دروس در زمان های که لازم است با استفاده از متد لایتنر محاسبه می شود و نیازی نیست درگیر زمان های مرور باشیم چون این کار توسط نرم افزار محاسبه می شود که برای اینکار یا باید نرم افزار های مربوط به لایتنر را داشته باشید یا من برنامه رو اجرا کنم و شما هم زمان با من پیش بروید که در این حالت باید از مرحله فیلم برداری شود و امکان نمایش آن به صورت متن میسر نیست. -
چون نتونستم فیلم لایتنر درس رو آپلود کنم لذا قسمتی از کارت 1 را برای نمونه جهت آشنایی شما قرار می دهم و از این به بعد بدون لایتنر دروس را ادامه می دهیم
ZistFilmLeitner-Card-0000001.rar -
توضیحات شروع درس جلسه سوم
تا اینجا نکات خط به خط گفتار 1 فصل اول زیست دهم مطالعه شد
در جلسه سوم مطالب ارائه شده به شرح زیر است:
1- نکات تعمیمی: تمام کلمات کلیدی مهم این گفتار استخراج شده و هر کلمه کلیدی در کتابهای زیست (زیست شناسی (1) ـ پایه دهم دوره دوم متوسطه ـ 110216 - چاپ پنجم1٣٩٩؛ زیست شناسی (2) ـ پایه یازدهم دوره دوم متوسطه ـ 111216 - چاپ چهارم 1٣٩٩؛ زیست شناسی (3) ـ پایه دوازدهم دوره دوم متوسطه ـ 112216 - چاپ سوم13٩٩) جستجو شده و خط یا پاراگراف شامل عبارت کلیدی جمع آوری شده است مثلا کلمه مونارک یکی از کلمات کلیدی این گفتار است این کلمه در صفحه 112 زیست دوازدهم در قسمت فعالیت 2 نیز ذکر شده است.
2- نکات مفهومی: در این قسمت مطالبی که به فهم بیشتر مطلب کمک می کند، ارائه میگردد مثلا مونارک یک حشره است پس تمام ویژگی های حشره که در کتاب های زیست ذکر شده استخراج و ارائه می شود به عنوان نمونه در زیست یازدهم صفحه 18 در پاراگراف سوم عبارت "مغز حشرات از چند گره به هم جوش خورده تشکیل شده است" پس باید بدانیم که مونارک هم این ویژگی را دارد
3- نکات ترکیبی: این قسمت را نیز با یک نمونه ذکر می کنم: در ابتدای گفتار در کتاب گفته شده "پروانه های مونارک یکی از شگفت انگیزترین مهاجرت ها را به نمایش می گذارند" و در زیست دوازدهم صفحه 119 عنوان شده "مهاجرت رفتاری غریزی است که یادگیری نیز در آن نقش دارد" پس باید بدانیم این نکته را نیز در مورد مونارک بدانیم
در جلسه چهارم کلیه مطالب مهمی که در سوالات کنکور و آزمون ها در باره این گفتار بیان شده در قالب نکات ارائه می شود.
در جلسه پنجم سوالات مهم کنکور و آزمون ها به صورت چهار گزینه ای ارائه می شود.
در جلسه ششم یک آزمون استاندارد کنکور از بین سوالات کنکور سال های گذشته و آزمون های طرح شده ارائه می شود بایستی بتوانید در زمان مقرر آزمون حداقل نمره 80 درصد را کسب کنید وگرنه بایستی جلسات 1 تا 5 را مجدد مطالعه کنید تا به این حد نصاب برسید.خود من هم به همین صورت انجام می دهم.
با ارائه جلسات ا تا 6 برنامه این هفته زیست تمام می شود و در هفته بعد گفتار 2 به همین شیوه ادامه میابد و در این بین هر چه قدر که زمان داشتم دروس دیگر را به همین منوال ادامه می دهم. -
عطا محسنی 0
مدیریت مرور دروس در زمان های که لازم است با استفاده از متد لایتنر محاسبه می شود و نیازی نیست درگیر زمان های مرور باشیم چون این کار توسط نرم افزار محاسبه می شود که برای اینکار یا باید نرم افزار های مربوط به لایتنر را داشته باشید یا من برنامه رو اجرا کنم و شما هم زمان با من پیش بروید که در این حالت باید از مرحله فیلم برداری شود و امکان نمایش آن به صورت متن میسر نیست. -
ZxSeven
سلام شما از چه برنامه ای استفاده میکنین؟
یه برنامه به اسم لایتنر بیکران بود،شما از همون استفاده میکنین؟ -
ZxSeven
تمام این جزوه هایی ک میفرستین داخل اون برنامه هست؟
و برنامه رو باید از کجا نصب کنم؟نتونستم دانلودش رو جایی پیدا کنمaaa bbb
این برنامه را خودم نوشتم و در مایکت هست جستجو کنی پیدا میکنی نمیتونم لینک رو بدم چون تبلیغ میشه.
ذکر این نکته ضروری است که برای درج اطلاعات در نرم افزار باید زمان زیادی صرف شود و علاوه بر آن باید آموزش کار با آن را هم بلد باشی این نوع کارها باید توسط آدم بیکاری مثل من انجام شود ولی وقت شما خیلی ارزش مند است.
من تمام مطالبی را که میخام بخونم در آن درج می کنم سپس مطالعه میکنم تا مطمئن بشم مطالب خونده شده هیچ وقت فراموشم نشه. -
aaa bbb
این برنامه را خودم نوشتم و در مایکت هست جستجو کنی پیدا میکنی نمیتونم لینک رو بدم چون تبلیغ میشه.
ذکر این نکته ضروری است که برای درج اطلاعات در نرم افزار باید زمان زیادی صرف شود و علاوه بر آن باید آموزش کار با آن را هم بلد باشی این نوع کارها باید توسط آدم بیکاری مثل من انجام شود ولی وقت شما خیلی ارزش مند است.
من تمام مطالبی را که میخام بخونم در آن درج می کنم سپس مطالعه میکنم تا مطمئن بشم مطالب خونده شده هیچ وقت فراموشم نشه. -
aaa bbb
سلام
تصمیم گرفتم در این تاپیک نرم افرار لایتنر بیکران که قیمت آن 9000 تومن است را برای بچه های درس خون آلا رایگان قرار دهم. برای نوشتن این برنامه خیلی زحمت کشیدم لطفا در جایی دیگری آن را متشر نکنید.
فقط خودتون رو درگیر درج اطلاعات در لایتنر نکنید هر وقت مطالبی که در لایتنر درج کردم و کامل شد براتون ارسال می کنم.
این برنامه قابل نصب روی موبایل اندروید است
پسورد فایل زیپ شده
tafsirbikaran.ir
ZxSevenLeitnerBikaran.rar -
aaa bbb
سلام
تصمیم گرفتم در این تاپیک نرم افرار لایتنر بیکران که قیمت آن 9000 تومن است را برای بچه های درس خون آلا رایگان قرار دهم. برای نوشتن این برنامه خیلی زحمت کشیدم لطفا در جایی دیگری آن را متشر نکنید.
فقط خودتون رو درگیر درج اطلاعات در لایتنر نکنید هر وقت مطالبی که در لایتنر درج کردم و کامل شد براتون ارسال می کنم.
این برنامه قابل نصب روی موبایل اندروید است
پسورد فایل زیپ شده
tafsirbikaran.ir
ZxSevenLeitnerBikaran.rar -
برنامه ا: زیست شناسی، جلسه 3 توضیحات
کلمات کلیدی مرتیط با این متن:
«پروانه های مونارک یکی از شگفت انگیزترین مهاجرت ها را به نمایش می گذارند. جمعیت این پروانه ها هر سال هزاران کیلومتر را از مکزیک تا جنوب کانادا و بالعکس می پیماید.
چگونه پروانه های مونارک مسیر خود را پیدا می کنند و راه را به اشتباه نمی روند؟ زیست شناسان پس از سال ها پژوهش، به تازگی این معما را حل کرده اند.آنان در بدن پروانه مونارک، یاخته های عصبی (نورون هایی) یافته اند که پروانه ها با استفاده از آنها، جایگاه خورشید در آسمان و جهت مقصد را تشخیص می دهند و به سوی آن پرواز می کنند.»
عبارتند از:
%(#780000)[ DNA، ارثی، اسکلت بیرونی، اوریک اسید، ایمنی غیر اختصاصی، آزمون و خطا، آنالوگ، بازجذب، بافت پشتیبان، بندپایان، بی مهرگان، بی مهره، پرتو فرابنفش، پرندگان، پرنده، پروانه، تبادلات گازی، تخلیه، تخم گذاری، تصویری، تنفس نایدیسی، تنوع زیستی، تولید مثل جنسی، تهوع، جانداران، جوجه، جهت یابی، چشم مرکب، حشرات، حشره، حفره، خطر انقراض، دفاع غیراختصاصی، رشد و نمو، رفتار، زادآوری، زنبور، ژنی، سامانه دفعی، ستارگان، سخت پوستان، شارش ژن، شبکیه، شرطی شدن فعال، طناب شکمی، عدسی، غریزی، قرنیه، قلب، کاکایی، گازهای تنفسی، گردش مواد، گره عصبی، گیرنده نوری، لارو، لاک پشت، لقاح داخلی، لوله گوارش، لوله های مالپیگی، ماهیچه، معده، مغز، منشعب، موروثی، موزاییکی، موش، مولکول دنا، مونارک، مویرگ، مهاجرت یابی، مهره داران، میدان مغناطیسی، نایدیس، نایدیسی، نورون، واحد بینایی، وراثتی، همولنف، یادگیری، اصلی، بالعکس، بخشی، بدون، برخلاف، برخی، بیشتر، تازگی، دوباره، زیاد، زیادی، فاقد، فراوانی، فقط، کاملا، کاهش، ممکن، نخستین، نسبی، هر، هزاران، همه، یکپارچه، یکسان ]
این کلمات به نحوی با متن بالا در رابطه است که در ادامه به مطالعه آنها می پردازیم