کنکور 1402
-
ZxSeven
سلام شما از چه برنامه ای استفاده میکنین؟
یه برنامه به اسم لایتنر بیکران بود،شما از همون استفاده میکنین؟ -
ZxSeven
تمام این جزوه هایی ک میفرستین داخل اون برنامه هست؟
و برنامه رو باید از کجا نصب کنم؟نتونستم دانلودش رو جایی پیدا کنمaaa bbb
این برنامه را خودم نوشتم و در مایکت هست جستجو کنی پیدا میکنی نمیتونم لینک رو بدم چون تبلیغ میشه.
ذکر این نکته ضروری است که برای درج اطلاعات در نرم افزار باید زمان زیادی صرف شود و علاوه بر آن باید آموزش کار با آن را هم بلد باشی این نوع کارها باید توسط آدم بیکاری مثل من انجام شود ولی وقت شما خیلی ارزش مند است.
من تمام مطالبی را که میخام بخونم در آن درج می کنم سپس مطالعه میکنم تا مطمئن بشم مطالب خونده شده هیچ وقت فراموشم نشه. -
aaa bbb
این برنامه را خودم نوشتم و در مایکت هست جستجو کنی پیدا میکنی نمیتونم لینک رو بدم چون تبلیغ میشه.
ذکر این نکته ضروری است که برای درج اطلاعات در نرم افزار باید زمان زیادی صرف شود و علاوه بر آن باید آموزش کار با آن را هم بلد باشی این نوع کارها باید توسط آدم بیکاری مثل من انجام شود ولی وقت شما خیلی ارزش مند است.
من تمام مطالبی را که میخام بخونم در آن درج می کنم سپس مطالعه میکنم تا مطمئن بشم مطالب خونده شده هیچ وقت فراموشم نشه. -
aaa bbb
سلام
تصمیم گرفتم در این تاپیک نرم افرار لایتنر بیکران که قیمت آن 9000 تومن است را برای بچه های درس خون آلا رایگان قرار دهم. برای نوشتن این برنامه خیلی زحمت کشیدم لطفا در جایی دیگری آن را متشر نکنید.
فقط خودتون رو درگیر درج اطلاعات در لایتنر نکنید هر وقت مطالبی که در لایتنر درج کردم و کامل شد براتون ارسال می کنم.
این برنامه قابل نصب روی موبایل اندروید است
پسورد فایل زیپ شده
tafsirbikaran.ir
ZxSevenLeitnerBikaran.rar -
aaa bbb
سلام
تصمیم گرفتم در این تاپیک نرم افرار لایتنر بیکران که قیمت آن 9000 تومن است را برای بچه های درس خون آلا رایگان قرار دهم. برای نوشتن این برنامه خیلی زحمت کشیدم لطفا در جایی دیگری آن را متشر نکنید.
فقط خودتون رو درگیر درج اطلاعات در لایتنر نکنید هر وقت مطالبی که در لایتنر درج کردم و کامل شد براتون ارسال می کنم.
این برنامه قابل نصب روی موبایل اندروید است
پسورد فایل زیپ شده
tafsirbikaran.ir
ZxSevenLeitnerBikaran.rar -
برنامه ا: زیست شناسی، جلسه 3 توضیحات
کلمات کلیدی مرتیط با این متن:
«پروانه های مونارک یکی از شگفت انگیزترین مهاجرت ها را به نمایش می گذارند. جمعیت این پروانه ها هر سال هزاران کیلومتر را از مکزیک تا جنوب کانادا و بالعکس می پیماید.
چگونه پروانه های مونارک مسیر خود را پیدا می کنند و راه را به اشتباه نمی روند؟ زیست شناسان پس از سال ها پژوهش، به تازگی این معما را حل کرده اند.آنان در بدن پروانه مونارک، یاخته های عصبی (نورون هایی) یافته اند که پروانه ها با استفاده از آنها، جایگاه خورشید در آسمان و جهت مقصد را تشخیص می دهند و به سوی آن پرواز می کنند.»
عبارتند از:
%(#780000)[ DNA، ارثی، اسکلت بیرونی، اوریک اسید، ایمنی غیر اختصاصی، آزمون و خطا، آنالوگ، بازجذب، بافت پشتیبان، بندپایان، بی مهرگان، بی مهره، پرتو فرابنفش، پرندگان، پرنده، پروانه، تبادلات گازی، تخلیه، تخم گذاری، تصویری، تنفس نایدیسی، تنوع زیستی، تولید مثل جنسی، تهوع، جانداران، جوجه، جهت یابی، چشم مرکب، حشرات، حشره، حفره، خطر انقراض، دفاع غیراختصاصی، رشد و نمو، رفتار، زادآوری، زنبور، ژنی، سامانه دفعی، ستارگان، سخت پوستان، شارش ژن، شبکیه، شرطی شدن فعال، طناب شکمی، عدسی، غریزی، قرنیه، قلب، کاکایی، گازهای تنفسی، گردش مواد، گره عصبی، گیرنده نوری، لارو، لاک پشت، لقاح داخلی، لوله گوارش، لوله های مالپیگی، ماهیچه، معده، مغز، منشعب، موروثی، موزاییکی، موش، مولکول دنا، مونارک، مویرگ، مهاجرت یابی، مهره داران، میدان مغناطیسی، نایدیس، نایدیسی، نورون، واحد بینایی، وراثتی، همولنف، یادگیری، اصلی، بالعکس، بخشی، بدون، برخلاف، برخی، بیشتر، تازگی، دوباره، زیاد، زیادی، فاقد، فراوانی، فقط، کاملا، کاهش، ممکن، نخستین، نسبی، هر، هزاران، همه، یکپارچه، یکسان ]
این کلمات به نحوی با متن بالا در رابطه است که در ادامه به مطالعه آنها می پردازیم -