باتری🤦🏻♀️
-
زهرا بنده خدا ن ن اوکیه من یه صحنه فکر کردم گقتی موبایلتو با اون تمیز کردی ک اونوقت گفتم موبایلتو خاموش کن یه مدت ان شاء الله اوکی میشه... اگه شارژر هس فعلا عوضش کن ببین چی میشه :/
Amirreza Vafaei Moghadam 😂
بازم ممنون🙂گوشیم با "هااااا" تمیز میکنم😁 -
Amirreza Vafaei Moghadam 😂
بازم ممنون🙂گوشیم با "هااااا" تمیز میکنم😁زهرا بنده خدا 😅😂😂
-
aaa bbb امروز آلا رو دانلود کردم قبلا از گوگل میومدم😶تو شارژم از گوشی استفاده میکنم😬کلا اوضاع بهم ریختهس امروز🤦🏻♀️
زهرا بنده خدا
😂برنامه هارو روی حالت خواب بذارین بهتر میشه🤔 -
aaa bbb امروز آلا رو دانلود کردم قبلا از گوگل میومدم😶تو شارژم از گوشی استفاده میکنم😬کلا اوضاع بهم ریختهس امروز🤦🏻♀️
زهرا بنده خدا
و یه قسمت هست به اسم حالت ذخیره نیرو.
اون رو هم فعال کنین -
زهرا بنده خدا
😂برنامه هارو روی حالت خواب بذارین بهتر میشه🤔 -
aaa bbb همه رو خواب کردم😂
زهرا بنده خدا خوبه😂👌
-
زهرا بنده خدا
و یه قسمت هست به اسم حالت ذخیره نیرو.
اون رو هم فعال کنین -
aaa bbb این زدم همه چی بسته شد😬نور صفحهم کمترین مقدار شد😬دوباره برش گردوندم😁
زهرا بنده خدا
😅اگه شارژ باتری خیلی کم نباشه،نور صفحه رو خیلی کم نمیکنه.توی مصرف اینترنت پس زمینه و صفحه نمایش بعضی برنامه ها مثل گوگل پلی محدودیت ایجاد میکنه(مثلا صفحه گوگل پلی سیاه میشه) -
aaa bbb این زدم همه چی بسته شد😬نور صفحهم کمترین مقدار شد😬دوباره برش گردوندم😁
زهرا بنده خدا
ولی فکرکنم میشه مقداری نوری ک کم میشه رو تنظیم کرد یا حتی به بدون کاهش تبدیلش کرد.توی گوشی من اینطوری بود🤔 -
Amirreza Vafaei Moghadam ببخشیدا😬
من رفتم اون یکی شارژر آوردم ۹۵شد الان ۷۹ شد بعد جهشیم کم میشه مثلا ۸۵بود شد۷۹😶
یعنی مشکل باطریه؟ -
سلام بچه ها من گوشیم خیلی سریع شارژ خالی میکنه🤦🏻♀️۸درصد شارژ داشت تا اومدم انجمن شد۳درصد😐چیکارش کنم😬
مرسی از همه🙏🏻
تجربیا ریاضیا راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی -
زهرا بنده خدا شارژ کاذب گوشیتون رفته بالا
یه بار بزارید تو شارژ تا 100 بره بعدش استفاده کنید تا خاموش شه سه ساعت بزارید خاموش باشه دوباره بزارید تو شارژ تا 100 بره بعدش استفاده کنید ازش -
Mahdi e ممنونم🙏🏻
درست میشه دیگه😬
آخه من معمولا تا ۳درصد نشه نمی زنم شارژ😐از اون ورم تا۵۰که برسه درش میارم😶زهرا بنده خدا در باتری🤦🏻♀️ گفته است:
Mahdi e ممنونم🙏🏻
درست میشه دیگه😬
آخه من معمولا تا ۳درصد نشه نمی زنم شارژ😐از اون ورم تا۵۰که برسه درش میارم😶بیچاره گوشیتون
-
زهرا بنده خدا
ولی فکرکنم میشه مقداری نوری ک کم میشه رو تنظیم کرد یا حتی به بدون کاهش تبدیلش کرد.توی گوشی من اینطوری بود🤔 -
زهرا بنده خدا در باتری🤦🏻♀️ گفته است:
Mahdi e ممنونم🙏🏻
درست میشه دیگه😬
آخه من معمولا تا ۳درصد نشه نمی زنم شارژ😐از اون ورم تا۵۰که برسه درش میارم😶بیچاره گوشیتون
-
aaa bbb از منم همینجوریه ولی یه چی بود نوشته بود حالت نیرو که من روی حداکثر تنظیمش کردم اون که روشن کردم کلا همهچی رفت😬به جز۴تا برنامه اصلی
زهرا بنده خدا
اها خب روی متوسط بذارینش🤔 -
Mahdi e 🤦🏻♀️
الان تو شارژه داره شارژش کم میشه😕
عجب گرفتاری شدم😶زهرا بنده خدا در باتری🤦🏻♀️ گفته است:
Mahdi e 🤦🏻♀️
الان تو شارژه داره شارژش کم میشه😕
عجب گرفتاری شدم😶پس حتما ببرینش تعمیرات موبایل تا مشکل بزرگتر نشده😶😅
-
Amirreza Vafaei Moghadam ببخشیدا😬
من رفتم اون یکی شارژر آوردم ۹۵شد الان ۷۹ شد بعد جهشیم کم میشه مثلا ۸۵بود شد۷۹😶
یعنی مشکل باطریه؟زهرا بنده خدا ببین یه بار شارژ باتریتو خالی کن بعد بزن شارژ ببین چی میش خب... بعدش اینکه اگر این کار رو کردی نشد احتمالا یا مشکل از باتریت هستش خب، یا از سوکت شارژ موبایلت هستش
-
واقعا چقد خوبه که یه نفر یه سوالی رو میپرسه و چند نفر میان برای کمکش انجمن الا مثل یه خانواده است
معرفت هنوز نمرده