باتری🤦🏻♀️
-
زهرا بنده خدا در باتری🤦🏻♀️ گفته است:
Mahdi e 🤦🏻♀️
الان تو شارژه داره شارژش کم میشه😕
عجب گرفتاری شدم😶پس حتما ببرینش تعمیرات موبایل تا مشکل بزرگتر نشده😶😅
-
زهرا بنده خدا ببین یه بار شارژ باتریتو خالی کن بعد بزن شارژ ببین چی میش خب... بعدش اینکه اگر این کار رو کردی نشد احتمالا یا مشکل از باتریت هستش خب، یا از سوکت شارژ موبایلت هستش
Amirreza Vafaei Moghadam متشکرم😊🙏🏻
-
Amirreza Vafaei Moghadam متشکرم😊🙏🏻
زهرا بنده خدا خواهش میکنم. ان شاء الله حل بشه ✨🌷💫
-
زهرا بنده خدا
اها خب روی متوسط بذارینش🤔 -
aaa bbb برم ببینم چی میشه😬
زهرا بنده خدا
😅امیدوارم درست بشه -
سلام بچه ها من گوشیم خیلی سریع شارژ خالی میکنه🤦🏻♀️۸درصد شارژ داشت تا اومدم انجمن شد۳درصد😐چیکارش کنم😬
مرسی از همه🙏🏻
تجربیا ریاضیا راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐ممنونم از همگی درست شد😊💐💐💐
💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐 -
💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐ممنونم از همگی درست شد😊💐💐💐
💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐زهرا بنده خدا
خواهش میکنم خداروشکر🙂🌹
مشکلش چی بود؟ -
زهرا بنده خدا
خواهش میکنم خداروشکر🙂🌹
مشکلش چی بود؟aaa bbb
آغا توی نتم سرچ کردم😬
گفته بود فک کنم مشکل نرمافزاری یه همچین چیزی داره یادم نیس دقیق چی گفته بود😶
با دکمههای ولوم پایین و پاور راهاندازی مجددش کردم درست شد😁حالا دیگه نسبت به قبلنم دیر تر خالی میشه
دیگه مواظبشم😶😁😂 -
aaa bbb
آغا توی نتم سرچ کردم😬
گفته بود فک کنم مشکل نرمافزاری یه همچین چیزی داره یادم نیس دقیق چی گفته بود😶
با دکمههای ولوم پایین و پاور راهاندازی مجددش کردم درست شد😁حالا دیگه نسبت به قبلنم دیر تر خالی میشه
دیگه مواظبشم😶😁😂زهرا بنده خدا
افرین😂
وقتی راه اندازی مجدد کردین،اطلاعات ذخیره شده توی گوشی پاک نشد؟؟🤔 -
سلام بچه ها من گوشیم خیلی سریع شارژ خالی میکنه🤦🏻♀️۸درصد شارژ داشت تا اومدم انجمن شد۳درصد😐چیکارش کنم😬
مرسی از همه🙏🏻
تجربیا ریاضیا راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضیزهرا بنده خدا سلام
حالا واقعا باتری به انتخاب منابع ربطی داره؟:thinking_face: -
زهرا بنده خدا
افرین😂
وقتی راه اندازی مجدد کردین،اطلاعات ذخیره شده توی گوشی پاک نشد؟؟🤔 -
سلام
موقعی که تاپیک ایجاد می کنید
به دسته بندی دقت کنید
الان شما تو دسته انتخاب منابع تاپیک زدین

این تاپیک باید در قسمت بحث آزاد ایجاد میشد@m-an
بله ببخشید🙏🏻🤦🏻♀️
اصلا حواسم نبود -
زهرا بنده خدا سلام
حالا واقعا باتری به انتخاب منابع ربطی داره؟:thinking_face:@dedsec خیییییر😶
-
زهرا بنده خدا
سلام باید برنامه هایی ک خیلی ازشون استفاده میکنین و شارژ زیادی مصرف میکنه مثل برنامه آلاء رو روی حالت خواب بذارین.
و استفاده زیاد از گوشی و استفاده از گوشی در حالت متصل به شارژر هم میتونه باعث این مشکلات بشه.aaa bbb سلام ببین چطوری میشع برنامه دیگ رو ت حالت خاب گذاش مثه تلگرام اینا.. ... مجبورم تل داشته باشم چون کلاسام اونجاس ولی بهش معتادم نیسم ولی میخام وقتی نتو روشن میکنم پیاما هیچکدوم برا نیاد چطوری این کارو انجام بدم؟!! 😐
-
aaa bbb 😂
نه اینجوری اتفاق خاصی نیفتاد🙂
اول دکمه ولوم پایین نگه می داری بعد همزمان دکمه پاور به مدت ۱۵ثانیه هردو تا رو نگه می داری لوگوی گوشی دیده میشه.
تامااامزهرا بنده خدا
اها😅
ممنون🌹 -
aaa bbb سلام ببین چطوری میشع برنامه دیگ رو ت حالت خاب گذاش مثه تلگرام اینا.. ... مجبورم تل داشته باشم چون کلاسام اونجاس ولی بهش معتادم نیسم ولی میخام وقتی نتو روشن میکنم پیاما هیچکدوم برا نیاد چطوری این کارو انجام بدم؟!! 😐
-
@sadaf-a
سلام باید برین توی تنظیمات گوشی و بعدش توی قسمت برنامه ها.بعد تلگرام رو انتخاب میکنین و اعلان هاش رو مسدود میکنین🙂aaa bbb مچکر..
-
aaa bbb سلام ببین چطوری میشع برنامه دیگ رو ت حالت خاب گذاش مثه تلگرام اینا.. ... مجبورم تل داشته باشم چون کلاسام اونجاس ولی بهش معتادم نیسم ولی میخام وقتی نتو روشن میکنم پیاما هیچکدوم برا نیاد چطوری این کارو انجام بدم؟!! 😐
-
aaa bbb مچکر..