اول باورهاتو تقویت کن بعد درس بخون(واکنش کائنات)
-
امیرمحمد یوسفوند سلام ممنون اگه وقت کردم حتما میخونمش.
-
@elham650 در اول باورهاتو تقویت کن بعد درس بخون(واکنش کائنات) گفته است:
Capitan:اگر ما بتوانیم اهدافمان راببینیم،آنها را باور و قابل دسترسی بدانیم،آنچنان انگیزه ای در ما بیدار میشود و کارهایی را انجام میدهیم که حتی در تاریخ بشر غیر ممکن بوده است.
اما وقتی هدف را رویایی دور و دراز ببینیم،نتوانیم آن راتجسم کنیم،الگویی مناسب پیدا نکنیم و باور های قدرتمند کننده ای نسازیم،دیگر حتی جرئت فکر کردن به آن را نیز نخواهیم داشت.هیچ انگیزه و اشتیاقی در ما نمی روید تا قدمی برایش بر داریم.
برای باور کردن هدف،این دو قدم را بردار:
1️⃣اگر رویایی از وجودت شعله ور شده آن را ممکن و شدنی ببین.باور کن همان خدایی که این رویا را به تو داده،توانایی تحققش را نیز به تو بخشیده است.هر کاری که لازم است انجام بده تا خواسته ات برایت باور پذیر شود2️⃣آنقدر آن راتجسم کن آنقدر درباره اش بنویس آنقدر افرادی را که آن رویا را دارند ،را تحسین کن و آنقدر نشانه های فضل و برکت خداوند و پتانسیل این جهان ثروتمند برای حمایت از رویایت را ببین تا انگیزه ی لازم برای حرکت،در تو رشد کند.
همین کارهای به ظاهر ساده هدفت را جلوی چشمانت و در مرکز توجهت قرار می دهد.انگیزه هایت را بیدار و وجودت را سرشار از چنان نیرویی میکند و قدم هایی را بر میداری که غیر ممکن ها هم ممکن میشود...سلام دوست عزیز.منم یه کتاب درمورد ان کائنات خوندم.
به نام «راز»اثر راندا برن
The secret written by Randa Berrn
بهتون توصیه میکنم حتما مطالعه کنید -
سلام دوستان موضوع این دفعه مربوطه به "پرش های ذهنی و حضور در لحظه"
Capitan:در هر کجا که هستید و در هر وضعیتی که قرار دارید ستون مهره ها را در یک خط صاف قرار دهید و قد خود را کشیده کنید از وضعیت دستها و پاهای خود خبر بگیرید.به صداهای اطراف خود گوش کنید.هوای اطراف خود را عمیقا استشمام کنید و حرکت هوا را در عمق ریه های خود احساس کنید.طعم درون دهان خود را بچشید.به دمای بدن خود توجه کنید و آن را با دمای محیط مقایسه کنید.صدای نفس های خود را گوش کنید و با خود زمزمه کنید:من از هست خودم در لذت و آرامشم
این تکنیک را در روز چند بار تکرار کنید.این تکنیک به جمع شدن ذهن شما و آرامش بیشتر در مواقعی که نیاز دارید کمک میکند و اعتماد به نفس شما را افزایش میدهد هر چقدر بیشتر به یاد بیاورید و تمرین کنید در لحظه بودن را بیشتر یاد میگیرید،بیشتر تمرکز بدست می آورید و بیشتر بر دروس خود مسلط میشوید
با این تکنیک پرش ذهنی متوقف میشود..
همان پرشهای معروف ذهنی که جلوی درس خواندمان را میگیرد.. -
reza farajzade1974 جهان جهانه انعکاس باورهامون هست
به هرچی باور کنی همان در زندگیت رخ خواهد داد
این فردی که الان شمایید و زندگی دور و برتون مصداق و حاصل باور های گذشته تان هست
پس باور هاتون رو تغییر بدید تا آیندتون تغییر پیدا کنه -
مهشید غضنفرآبادی تجربی دانش آموزان آلاءreplied to مِهردُخت on ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@elham650 منم اعتقاد دارم ک ب هرچیزی ک فکر کنی میرسی !!!
رویاهای بزرگ نشان از شخصیت بزرگِ -
Capitan:
وقتی خواستتون رو به کائنات اعلام میکنید باید اونو رها کنید یعنی:
دست از وابستگی به خواستتون بکشید هی دودل نباشید و تردید نیاد سراغتون که آیا میشه یا نه.این کارو انجام بدم یا نه.این یعنی وابستگی به خواسته و عدم رهاسازی اون.
️علم رهاسازی میگه:
رهاش کن با خیال راحت و باور قطعیت و توکل به خداوند داشته باش و بدون قطعا زمانیکه زمانبندی الهی فرا برسه به خواستت میرسی.
این یعنی ایمان،اعتقاد،باور
چطور توقع دارین وقتی خواسته رو با شک و تردید دودستی چسبیدین رها بشه و به کائنات برسه.
پس با افکار و اندیشه های نادرست جلوی رهایی خواسته رو نگیرین این یعنی شک به الطاف خداوند و تردید به نظام هستی.دید و باورتو در مدار صحیح شارژ کن..
رها کنید تا دریافت کنید..
-
reza farajzade1974 تجربی اخراج شدهreplied to مِهردُخت on ۶ آبان ۱۳۹۹، ۱۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Capitan:
یک روز هایی می آیند که از گفتن " خسته شدم " هم خسته می شویم.
یاد میگیریم که هیچ کس در این دنیا نمیتواند برای خستگی ما کاری بکند.
هیچ کس نمیتواند برای رفیق قدیمی از دست رفته مان،
شناسنامه المثنی گمشده مان در سفر،استاد بداخلاقی که دو ترم متوالی حالمان را میگیرد دندانهای خراب عصب کشی نشده و...کاری بکند.
یک روزهایی هم می آیند که از گفتن خسته شده ام خسته میشویم!سعی میکنیم از آب پرتقال های خنکی که مادر به دستمان میدهد لذت ببریم.
از اینکه امروز گلهای شمعدانی گل داده اند،از بوی عطر پیراهنمان،از نخ کردن سوزن مادربزرگ و قربان صدقه ها با لهجه ی شیرینش.
دیگر از نق زدن خسته میشویم و از صدای خنده بچه ها موقع سرسره بازی،هوا کردن بادکنکشان ،یا خرید پشمک های هم قد خودشان توی شهر بازی چشم هایمان می خندند.
یک روز از گفتن آن همه خسته شدم،خسته میشویم و سعی میکنیم حالمان را به حادثه ها،بهانه ها و لحظات خوب گره بزنیم.
یک روز از آن همه خسته بودم ها خسته میشویم..
و این خستگی چقدر خوب است...
و این خستگی چقدر می چسبد...
روزی میرسد که با دیدن رتبه کنکورمان لبخند بر لبانمان مینشیند وخستگی از تنمان بیرون میرود و این پایان خوبی است برای شروع اهداف جدیدمان...@تجربیا @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ریاضیا@انسانیا
متولد ایران نیستی شما فکر کنم ...
دغدغه های ما بالاتر از این اعداده ... -
Capitan:
یک روز هایی می آیند که از گفتن " خسته شدم " هم خسته می شویم.
یاد میگیریم که هیچ کس در این دنیا نمیتواند برای خستگی ما کاری بکند.
هیچ کس نمیتواند برای رفیق قدیمی از دست رفته مان،
شناسنامه المثنی گمشده مان در سفر،استاد بداخلاقی که دو ترم متوالی حالمان را میگیرد دندانهای خراب عصب کشی نشده و...کاری بکند.
یک روزهایی هم می آیند که از گفتن خسته شده ام خسته میشویم!سعی میکنیم از آب پرتقال های خنکی که مادر به دستمان میدهد لذت ببریم.
از اینکه امروز گلهای شمعدانی گل داده اند،از بوی عطر پیراهنمان،از نخ کردن سوزن مادربزرگ و قربان صدقه ها با لهجه ی شیرینش.
دیگر از نق زدن خسته میشویم و از صدای خنده بچه ها موقع سرسره بازی،هوا کردن بادکنکشان ،یا خرید پشمک های هم قد خودشان توی شهر بازی چشم هایمان می خندند.
یک روز از گفتن آن همه خسته شدم،خسته میشویم و سعی میکنیم حالمان را به حادثه ها،بهانه ها و لحظات خوب گره بزنیم.
یک روز از آن همه خسته بودم ها خسته میشویم..
و این خستگی چقدر خوب است...
و این خستگی چقدر می چسبد...
روزی میرسد که با دیدن رتبه کنکورمان لبخند بر لبانمان مینشیند وخستگی از تنمان بیرون میرود و این پایان خوبی است برای شروع اهداف جدیدمان...@تجربیا @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ریاضیا@انسانیا
-
-
قانون۶۸ ثانیه
Capitan:قانون ۶۸ ثانیه چیه؟
۶۸ ثانیه جلوس بفرمایین و به خواستتون جون بدین.یعنی حس بدین.انگار الان دارینش و خوشحالین،ازخوشحالی شوق و اشتیاق وجودتونو بگیره
خواستت چیه؟ وقتی بهش برسی چه حالی خواهی داشت؟
همون حالو ۶۸ ثانیه نگه دار و باهاش تو ذهنت زندگی کن..
خواستت دیر یا زود اتفاق میفته منتها ۶۸ ثانیه واقعی
به امید تحقق آرزوهای همه -
@dedsec خیلی جالب بود
-
1️⃣اگر رویایی از وجودت شعله ور شده آن را ممکن و شدنی ببین.باور کن همان خدایی که این رویا را به تو داده،توانایی تحققش را نیز به تو بخشیده است.
بقول استاد الهی قمشه ای، انسان اگه آرزو داره یعنی میتونه. شما ندیدی هیچ گوسفندی آرزو کنه رئیس دانشگاه هاروارد بشه
-
این طرز فکرو دوس دارم
-
سلام به دوستان آلایی عزیز
انشالله اینجا در مورد نکات انگیزشی و مشاوره ای و انرژی مثبت و...
کلی با هم صحبت خواهیم کرد..