جزوه
-
سلام بچه ها
سایت یا کتاب یا هر منبع دیگه ای رو سراغ دارید که جزوه کتاب های یازدهم رو داشته باشع/:
اخیرا متوجه شدم که جزواتم از حجم کتاب هم بیشتر میشن:|دیگه نمیشه اسم جزوه روشون گذاشت
خیلی تلاش میکنم خلاصه بنویسم.ولی مثلا میشینم ویدیوهای فصل یک آقای پویان نظر رو نگا میکنم.یهو به خودم میام میبینم 60 صفحه جزوه نوشتم!:|
دانش-آموزان-آلاء -
یعنی بخوام دقیق تر بگم واسه مرورهام دچار مشکل میشم
چون جزواتم طولانیع.نمیتونم مرور سریعی روی مطالب داشته باشم -
سلام بچه ها
سایت یا کتاب یا هر منبع دیگه ای رو سراغ دارید که جزوه کتاب های یازدهم رو داشته باشع/:
اخیرا متوجه شدم که جزواتم از حجم کتاب هم بیشتر میشن:|دیگه نمیشه اسم جزوه روشون گذاشت
خیلی تلاش میکنم خلاصه بنویسم.ولی مثلا میشینم ویدیوهای فصل یک آقای پویان نظر رو نگا میکنم.یهو به خودم میام میبینم 60 صفحه جزوه نوشتم!:|
دانش-آموزان-آلاء -
@mr-fantastic
سلام توی گوگل سایت های زیادی هست
از درسنامه ی کتاب ها هم میتونین استفاده کنین🤔
من خودم اصلا وقت جزوه نوشتن ندارم از درسنامه ها استفاده میکنم@mr-fantastic
من خودم اصلا وقت جزوه نوشتن ندارم از درسنامه ها استفاده میکنمدرسنامه ی کتب بدرد یادگیری میخورن نه مرور مطالب
شاید وقتی حجم دروس کم باشه کارساز باشن
ولی وقتی مثلا دو فصل شیمی رو بخوایم مرور کنیم خیلی زیاد میشع -
@mr-fantastic
من خودم اصلا وقت جزوه نوشتن ندارم از درسنامه ها استفاده میکنمدرسنامه ی کتب بدرد یادگیری میخورن نه مرور مطالب
شاید وقتی حجم دروس کم باشه کارساز باشن
ولی وقتی مثلا دو فصل شیمی رو بخوایم مرور کنیم خیلی زیاد میشع -
سلام بچه ها
دانش-آموزان-آلاءسلام و خسته نباشید
شما اگر پایه 11 هستید بنظرم جزوه نوشتن خودتون تو یادگیری تاثیر بیشتری داره تا ایکه از رو جزوه کس دیگه ای بخونید همون طور که اقای موقاری یگن اونی که خود ادم مینویسه بهتر تو ذهن ادم میشینه
جزوه نوشتن هم اینطور نیست که بشینید پای درس یا فیلم و هرچی دیدید بنویسید ،شما باید اون بخش رو خونده باشید و فقط مطالب مهم رو جزوه برداری کنید
و اینکه بطور مثال :
یک نفر با ی مطلبی اشنا نبوده و میخواد جزوه نویسی کنه
بار اول مینویسه میشه 50 صفحه
حالا اگر گوش بده و تمرین زیاد کنه میبینه که ازون 50 صفحه اش مثلا 30 صفحه رو با تمرین زیاد تو ذهنش جا گرفته و ممکنه فقط سر 20 ص مطلب دیگه یادش بره
شما باید اول سعی کنی مطالب رو یادبگیری و ذهنتون انباری کنه مطالب رو ،حالا اگر مطلبی رو باز شک دارین و خیلی مهم هست رو جزوه نویسی کنید
هر کی هم روش جزوه نویسی خودشو داره ولی تقریبا بیس شون اینجور هست
من عکس مطالب مهمم رو میفرستم ،(برای خیلیا اینطور نوستن و مرور کردن سخته ولی من راحت ترم باهاش)و 170صفحه جزوه رو تو 3.5 صفحه مطالب مهم رو خلاصه کردم -

-
و جمله طوری ننوسید زیاد
سعی کنید کد گونه بنویسین که حجم کمتری اشغال بشه(حالا کد یادتون بمونه که واس چی هست) -
masood khadmloo
مرسی که وقت گذاشتی -
masood khadmloo ترسیدم!!
-
سلام بچه ها
دانش-آموزان-آلاء@mr-fantastic در جزوه گفته است:
سلام بچه ها
دانش-آموزان-آلاءبزار رک و پوست کنده بگم
واسه مرور هیچی چیزی نمیتونه جای دست نوشته خودتو بگیره
کتابای جیبی خیلی سبزو جزوه رفیقت و... هیچکدوم!(نمیگم لقمه و... بدرد نخوره ولی واسه مرور با نوشته خودت غیر قابل مقایسست)
اینکه من الان برات ی جزوه بفرستم میشه مثل ماهی دادن بهت!
درحالیکه مشکل تو اصلا جای دیگست
مشکلت ماهیگیریه
تا کی میخوای اینطوری جزوه بنویسی خب؟ تا چه زمانی؟
بالاخره که ی وقتی باید اصلاحش کنی!
نت برداری خیلی اهمیتش بالاست
تو باید نت برداری اصولی رو یاد بگیری داداش:slightly_smiling_face: