آیا ما انسان ها قدرت اختیار داریم یا نه!؟
-
Fateme Sh 0
با سلام به شما
اگه این خود ماییم پس چرا خدا اراده کرده که پیامبر و اعمه اش مطهر باشن دوست عزیز
اگه خود ماییم چرا خداوند تو آیه ۱۳ سوره ی قلم میفرماید و دشمنان محمد زنا زادگانند درصورتی که زنا زاده بودن یه فرد رو خودش انتخاب نکرده ک بخواد بره جهنم.
اگه خود ماییم چرا خداوند اعمه ی اطهارو مومَنون خطاب کرده به معنی کسی که ایمان داده شده نه مومِنون به معنی ایمان آورده
اگه خود ماییم چرا مصداق آیه ی ۱۳ سوره ی قلم اعمه احادیث بسیار زیادی دارن که میگه حرامزاده ها نباید برن بهشت....
اگه قرار باشه هم همه ی احادیث رو جعل بدونیم خب دیگه نمیشه دیگ
پس خواهشا قبل از اینکه آدم بخواید جواب بدید اطلاعاتتونو در اون مورد ببرید بالا نه اینکه از یه چیزی که تو دینی خوندی پاشی بیای استدلال کنی
چون به قول یکی از مطهرین
ریشه ی دین رو در جوامع اسلامی ۲ تن میخشکونن
یکیش اسلام معاب ها که در ظاهر اسلامین ولی کارایی که انجام میدن غیر اسلامیه
یکیش هم مومنان جاهل(البته منظور بی احترامی ندارم)چون این افراد با جواب هایی که میخوان بدن و اکثرا اشتباه است باعث گمراهی مردم میشهramses kabir شما مشکلی که داری آیه رو تقطیع کردی اومدی یه تیکشو میگی بعد و قبلشو بخون بیشتر متوجه میشی
-
Fateme Sh 0
با سلام به شما
اگه خود ماییم چرا خداوند تو آیه ۱۳ سوره ی قلم میفرماید و دشمنان محمد زنا زادگانند درصورتی که زنا زاده بودن یه فرد رو خودش انتخاب نکرده ک بخواد بره جهنم.
اگه خود ماییم چرا خداوند اعمه ی اطهارو مومَنون خطاب کرده به معنی کسی که ایمان داده شده نه مومِنون به معنی ایمان آورده
اگه خود ماییم چرا مصداق آیه ی ۱۳ سوره ی قلم اعمه احادیث بسیار زیادی دارن که میگه حرامزاده ها نباید برن بهشت....
پس خواهشا قبل از اینکه آدم بخواید جواب بدید اطلاعاتتونو در اون مورد ببرید بالا نه اینکه از یه چیزی که تو دینی خوندی پاشی بیای استدلال کنی
چون به قول یکی از مطهرین
یکیش هم مومنان جاهل(البته منظور بی احترامی ندارم)چون این افراد با جواب هایی که میخوان بدن و اکثرا اشتباه است باعث گمراهی مردم میشهramses kabir بحث اینکه خدا اراده کرده یا نکرده جداست اما این مهمه پیامبر خودش یه کارایی کرده که پیامیر شده یا امام یه کارایی کرده که امام شده
-
ramses kabir شما مشکلی که داری آیه رو تقطیع کردی اومدی یه تیکشو میگی بعد و قبلشو بخون بیشتر متوجه میشی
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۹، ۲۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیر زنگویی در آیا ما انسان ها قدرت اختیار داریم یا نه!؟ گفته است:
ramses kabir شما مشکلی که داری آیه رو تقطیع کردی اومدی یه تیکشو میگی بعد و قبلشو بخون بیشتر متوجه میشی
موافقم یه جا از قران دقیق یادم نمیاد
گفته وای بر نمازگذاران
این ایه اشاره به بهشت داره برای کسی که نماز میخونه این یه تیکه از ایه هست چند وقت پیش تکفیری ها همینو بهونه کرده بودن که ولی بر نماز گذاران خدا گفته وای به حالشون
بقیه رو هم بخون -
داشتم ماتریکس میدیدم
یه جمله گفت از سر صبح تا الان ذهنم درگیرشه
و اون این بود که
ما جوری طراحی شدیم که فکر کنیم کارامون تصمیم خودمونه!
و یاد یه سوال افتادم
که خیلی وقتا تو تنهاییام از خودم میپرسیدم
که آیا ما انسان ها قدرت اختیار داریم یا نه!؟
و این تو ذهنم تداعی شد که خدایی که از اول و آخر ما آگاهه و دنیا رو خودش ساخته (حتی اختیار ما رو)و ما مگه نه بهش میگیم جبار یعنی کسی که کاراش از روی جبر و علمه پس اختیار چه معنی میده؟یعنی من وقتی متولد شدم خدا قطعا میدونست که من قراره با کی ازدواج کنم کی بمیرم و چه زمانی گناه کنم....و حالا من چطور میتونم برخلاف علم خدا کاری بکنم؟
اینجاست که تو فلسفه ما بهش میگیم اجتماع نقیضین رخ داده.یا خدا از تک تک انتخابای من آگاهه و میدونه که وقتی منو خلق کرده من میرم جهنم یا بهشت
و یا خدا نمیدونه که انتخاب های من چیه و جبار نیست که اینجا خودش میره زیر سوال.
و من از امروز تا الان مغزم کلا داره سوت میکشه واسه ی این
و خواهشا یکی ک میتونه جواب بده بیاد و منو از این بدبختی نجات بدهنوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۹، ۲۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir
۲ راه بهتون پیشنهاد میدم
قبل از اینکه بخواین فلسفه چینی کنین واسه یه قاری قران
اون دو راه رو برین تا با تک تک سلول های بدنتون خدارو درک کنین بعد ببینین با حرفاتون درست در میاد یا نه
اول اینکه در مورد شکرگزار باشیم تحقیق کنین ۲۸ روز با شکر گذاری رو تجربه کنین
دوم اینکه خداشناسی رو پیگیری کنین -
ramses kabir همه دشمنان پیامبر رو که نمیگه یه بخشی رو میگه بعدشم خیلی ها به معنی بی اصل و نسب معنیش میکنن و جدا از اون اگه به معنی زنا زاده باشه به عنوان آخرین صفت آورده
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۹، ۲۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیر زنگویی و یه چیزی
اسلام مگه کامل ترین دین نیست
و ملاک برتری ما همون تقواست
پس چرا تو اسلام احترام و قوانینی که شهروند اسلامی داره رو یک فرد زنا زاده نباید داشته باشه
پس اینجا هم نباید تفاوتی قائل شد
چون ملاک برتری ما همون تقوامونه
یکی از مثال هاش رو عرض میکنم
که اونم ارث نبردن فرزند زنازاده از پدره...درصورتی که خدا میگه هیچ گناهکاری، گناه دیگری را متحمل نمیشود»؟! پس چرا گناه پدر و مادرش رو به پای اون مینویسن و اون رو شامل محرومیت میکنن
و در جواب بگم
اگه شما میخواید جوابمو با استفاده از اختیار در تشریع خدا بدیدکه خدا وقتی مالک همه چیه و خودش مختاره ک نعمات مملکتش رو به روی هرکسی ک دلش میخواد بده باید بهتون بگم که
ک این کاملا برخلاف عدل الهیه که بگی من چون دلم میخواد میتونم هرچیزی ک عشقم بکشه رو به بنده هام بدم -
امیر زنگویی و یه چیزی
پس چرا تو اسلام احترام و قوانینی که شهروند اسلامی داره رو یک فرد زنا زاده نباید داشته باشه
که اونم ارث نبردن فرزند زنازاده از پدره...درصورتی که خدا میگه هیچ گناهکاری، گناه دیگری را متحمل نمیشود»؟! پس چرا گناه پدر و مادرش رو به پای اون مینویسن و اون رو شامل محرومیت میکنن
و در جواب بگم
اگه شما میخواید جوابمو با استفاده از اختیار در تشریع خدا بدیدکه خدا وقتی مالک همه چیه و خودش مختاره ک نعمات مملکتش رو به روی هرکسی ک دلش میخواد بده باید بهتون بگم که
ک این کاملا برخلاف عدل الهیه که بگی من چون دلم میخواد میتونم هرچیزی ک عشقم بکشه رو به بنده هام بدمramses kabir اینکه فرزند زنا ارث نمیبره و نمیدونم دیه زن فلان و دیه مرد فلان و ... مربوط به فقه شیعیه که خیلی از همین روحانیون سنتی هم دارن توش تجدید نظر میکنن حالا عامل اصلی اجرای این قوانین کیه از تو گونی شدن میترسیم
شما صدر اسلامو نگا که زنی که در عربستان زنده زنده دفن میشد اومد برای ایجاد حکومت با پیامبر بیعت کرد یا همون موقع تو اروپا چه خبر بود این عدالتو نشون میده
-
امیر زنگویی و یه چیزی
و در جواب بگم
ک این کاملا برخلاف عدل الهیه که بگی من چون دلم میخواد میتونم هرچیزی ک عشقم بکشه رو به بنده هام بدمنوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۹، ۲۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir در آیا ما انسان ها قدرت اختیار داریم یا نه!؟ گفته است:
امیر زنگویی و یه چیزی
و در جواب بگم
ک این کاملا برخلاف عدل الهیه که بگی من چون دلم میخواد میتونم هرچیزی ک عشقم بکشه رو به بنده هام بدمعاقا یه سوال دارم از شما
شما علت نگرفتن ارث ولد الزنا رو میدونین؟؟؟؟ -
داشتم ماتریکس میدیدم
یه جمله گفت از سر صبح تا الان ذهنم درگیرشه
و اون این بود که
ما جوری طراحی شدیم که فکر کنیم کارامون تصمیم خودمونه!
و یاد یه سوال افتادم
که خیلی وقتا تو تنهاییام از خودم میپرسیدم
که آیا ما انسان ها قدرت اختیار داریم یا نه!؟
و این تو ذهنم تداعی شد که خدایی که از اول و آخر ما آگاهه و دنیا رو خودش ساخته (حتی اختیار ما رو)و ما مگه نه بهش میگیم جبار یعنی کسی که کاراش از روی جبر و علمه پس اختیار چه معنی میده؟یعنی من وقتی متولد شدم خدا قطعا میدونست که من قراره با کی ازدواج کنم کی بمیرم و چه زمانی گناه کنم....و حالا من چطور میتونم برخلاف علم خدا کاری بکنم؟
اینجاست که تو فلسفه ما بهش میگیم اجتماع نقیضین رخ داده.یا خدا از تک تک انتخابای من آگاهه و میدونه که وقتی منو خلق کرده من میرم جهنم یا بهشت
و یا خدا نمیدونه که انتخاب های من چیه و جبار نیست که اینجا خودش میره زیر سوال.
و من از امروز تا الان مغزم کلا داره سوت میکشه واسه ی این
و خواهشا یکی ک میتونه جواب بده بیاد و منو از این بدبختی نجات بدهنوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۹، ۲۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir سلام،دوست عزیز اینطور نیست که ما اختیاری از خودمون نداشته باشیم.ما دین،مذهب،کشور و خانوادمون رو خودمون انتخاب میکنیم قبل از اینکه پا به این دنیا بذاریم اما وقتی توی این دنیا داریم زندگی میکنیم چیزی از اون انتخابها رو به یاد نمیاریم.بخش اعظم زندگیمون به انتخاب و اختیار خودمونه.مثلا یه انسان تصمیم میگیره خودش رو از یه ساختمون ۱۰طبقه بندازه پایین،قطعا میمیره و اینجا نمیتونه بگه من در مرگ خودم اختیاری نداشتم.میتونه خودشو بکشه یا اینکه زنده بمونه اینا دست خودشه.
-
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۹، ۲۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من تفسیر خود اعمه رو میارم از آیه ی ۱۳
و من تقطیع نکردم
شما خودتون برید تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱۶، ص۴۸۶ از امام علی
و تفاسیر اکثر مفسرین رو بخونید این رو که افراد زنیم دشمن پیامبر هستند رو متوجه میشید
تفسیر های بحار الانوار هم ک گفتید ریجکتتون ندم بهشون چون به قولا تحریف شدن -
و من تقطیع نکردم
و تفاسیر اکثر مفسرین رو بخونید این رو که افراد زنیم دشمن پیامبر هستند رو متوجه میشید
تفسیر های بحار الانوار هم ک گفتید ریجکتتون ندم بهشون چون به قولا تحریف شدننوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۹، ۲۱:۰۶ آخرین ویرایش توسط Fateme Sh 0 انجام شدهramses kabir در آیا ما انسان ها قدرت اختیار داریم یا نه!؟ گفته است:
و من تقطیع نکردم
تفسیر های بحار الانوار هم ک گفتید ریجکتتون ندم بهشون چون به قولا تحریف شدنالان دیگه وقت ندارم
فردا حتما بهتون توضیح میدم که زنازاده جریانش چیه -
خب من نمیدونم تا چه حدی درگیر این فیلم شدی
ولی خیلی جاها واقعا دیوانه کنندست مخصوصا اونجا که مورفیوس گفت به سرنوشت اعتقاد داری و نئو گفت نمیخام فک کنم زندگیم دست کس دیگه ای هست
از اونجایی که حالا دستی هم به شعر دارید احتمال میدم دید فلسفی خوبی هم داشته باشید که اینجا متاسفانه باید بگم هشداررررر
ببینید این مقوله ی اختیار توی هزاران مکتب هزار جور تعریف شده جالب ترینش بنظرم تعبیر اگزیستانسیالیسم هست که با یه پرسش شروع میشه:
ابتدا ماهیت یک چیز هست یا ابتدا وجود داره؟ تقدم ماهیت به وجود میشه جبرگرایی و تقدم وجود به ماهیت میشه اختیار مطلق ( شما هم میتونی دربارش فکر کنی که مثلا یه میز اول وجود داشته یا اول ماهیت داشته)
حالا در کل عالت اینکه گفتم هشدار أین هست که فلسفه دنیای زیبایی هست ولی نه برای همه چون بعضی افراد هر چقدر بیشتر واردش بشن دیوانه تر میشن و به پوچی میرسن، من خودم یک سال مهم زندگیمو از دست دادم و بهت توصیه میکنم با توجه به اینکه سال ها حساسی از زندگی رو داری میگذرونی اگر واقعا ذهنت درگیر مبشه حتمن دور شو از أین مباحث -
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۹، ۲۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط Fateme Sh 0 انجام شده
جلد ۲۷ بحارالنوار صفحه ۲۴۰
اومده که کسی نمیکشد پیامبر و امامان را مگر اینکه حرامزاده باشد
اما به این فکر نکردی که حرام زاده روحی یا جسمی
اول اینکه حرامزاده های جسمی مثل بقیه ادما هستن و فرقی ندارن با بقیه ادما اگر که عمل صالح داشته باشن یه بهشت مخصوص خودشون دارن
دوم منظور از حرام زاده توی ایه حرامزاده روحی هست
مگه همه ما از حضرت ادم و حوا نیستیم؟هستیم
شک داری که ادم پیامبر خدا بود؟؟؟؟؟؟نه
مگه هابیل توسط برادرش قابیل به قتل نرسید؟اره
مگه هابیل پیامبر خدا نبود؟چرا بود
خب مگه زوج دیگه ای بودن که بخوان زنا کنن و قابیل یه زنا زاده باشه؟؟
خب نبودن دیگه
اینکه همه دشمنان پیامبران حرامزاده هستن ینی حرامزاده روووووووووحی هستن نه جسمی
در مورد ارث حرامزاده ها از نظر جسمی
ارث چیه کلا ؟ارث چیزایی هست که از متوفی به بازماندگان متوفی میرسه
چرا به فرزند حرام زاده نمیرسه؟
چون باید یه نسبت خیشاوندی بین فرزند و والد ها باشه تو زنا نیست نسبتی
اما اگر که والد یا والده از گناه بودن انر زنا خبر نداشته باشن فرزند به وجود اوند شبه ولدالزنا هست و از همون والد یا والده هم ارث میبره یا ارث پدر و مادر یا ارث خیشاوندی
اما اگر که والد و والده هیچ کدوم از گناه بودن امر زنا خبر نداشته باشن فرزند به وجود اومده نه ولدالزنا هست نه شبه ولدالزنا
فرزندی که یه وجود میاد کاملا سالمه و رابطه خیشاوندی هم از جانب پدر هم از جانب مادر برقراره
بازم ابهامی بود در خدمتم -
اول اینکه حرامزاده های جسمی مثل بقیه ادما هستن و فرقی ندارن با بقیه ادما اگر که عمل صالح داشته باشن یه بهشت مخصوص خودشون دارن
خب نبودن دیگه
اما اگر که والد یا والده از گناه بودن انر زنا خبر نداشته باشن فرزند به وجود اوند شبه ولدالزنا هست و از همون والد یا والده هم ارث میبره یا ارث پدر و مادر یا ارث خیشاوندی
اما اگر که والد و والده هیچ کدوم از گناه بودن امر زنا خبر نداشته باشن فرزند به وجود اومده نه ولدالزنا هست نه شبه ولدالزنا
فرزندی که یه وجود میاد کاملا سالمه و رابطه خیشاوندی هم از جانب پدر هم از جانب مادر برقراره
بازم ابهامی بود در خدمتمنوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۹، ۲۱:۴۱ آخرین ویرایش توسط ramses kabir انجام شدهFateme Sh 0 اولا هابیل پیامبر نبود
چون آدم یه پسر دیگه داشت به اسم شیس و اون پیامبر شد
و ثانیا ما نظریه های متفاوتی درمورد ازدواج فرزندان آدم داریم که یکی از این نظریه ها برمیگرده به گونه ی نئاندرتال ها که همراه با گونه ی هموسایپینس یه جا زندگی میکردن و اینا به دلیل شباهت ۹۸ درصدی کروموزمی ممکن بوده با هم ازدواج کرده باشن
ولی من با بحث علمیش کاری ندارم
چون بحارالانوار رو که بیارم براتون این رو در یه جا تفسیر نکرده بلکه میتونم بالغ بر ده تا تفسیر از همین آیه در بحارالانوار بیارم ک منظورش زنازاده ها بودن
و در آخر چرا پیامبر خودش منظورشو به درستی نمیرسونه که بخواد شبهه ایجاد بشه و یکی دیگه بخواد بیاد منظور اصلیش رو نقل کنه -
خب نبودن دیگه
بازم ابهامی بود در خدمتمنوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۹، ۲۱:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFateme Sh 0 نمیخوام وقتتونو بگیرم و از تایم خوابتون زده بشه
انشالله فردا ادامه ی بحث رو با هم ادامه میدیم
و بحث آیه ی تطهیر رو تمومش میکنیم
ممنونم ک وقت گذاشتی و جواب دادی -
Fateme Sh 0 نمیخوام وقتتونو بگیرم و از تایم خوابتون زده بشه
ممنونم ک وقت گذاشتی و جواب دادینوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۹، ۵:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir در آیا ما انسان ها قدرت اختیار داریم یا نه!؟ گفته است:
Fateme Sh 0 نمیخوام وقتتونو بگیرم و از تایم خوابتون زده بشه
ممنونم ک وقت گذاشتی
حرف منو که قبول نکردین اما عمم استاد دانشگاهه الانم حوضه علمیه تدریس میکنه از ایشون پرسیدم جواب رو میفرستم براتون
سلام عمه صبح به خیر
عمه اینکه میگن خداوند سرنوشت انسان هارو مشخص کرده ینی از روز اولی که به دنیا اومدن پس چرا خدایی که میدونه از اول ما بهشتی هستیم یا جهنمی به دنیا اوردتمون
پس چرا میگن انسان عقل داره اگر که به ما قدرت عقل داده پس چرا گفته که زنازاده ها نباید ارث ببرن از پدر و مادرشون و چرا پیامبر گفته که همه دشمنان ما حرامزاده هستن
مگه حرامزاده ها خودشون خواستن حرامزاده باشن اخه؟
ممنون اگه جواب بدین(((((سلام
خدا میداند که ما بهشتی هستیم یا جهنمی اما ما رو به دنیا آورده تا عملمون رو ببینه
مثلا شما میدونید فلانی خیاط هست پس چرا نمیری بهش پول بدی؟؟
میری لباس بهش بدی بدوزه بعد بخاطر عملش بهش پول میدی
خدا هم ما رو آفریده تا بخاطر عملمون بهشت ببره یا جهنم
(((((کی گفته که حرامزاده ارث نداره؟؟
حرامزاده خودش نخواسته حرامزاده باشه اما شما وقتی که با دیگری تصادف میکنی و منجر به فلج شدن طرف مقابل میشه، اون دلش نمیخاسته که فلج بشه. پس بعضی وقتها عمل دیگران باعث به وجود آمدن فرزندی میشه که زنازاده هست.
مثل زمانی که به دلیل ازدواج فامیلی بچه تالاسمی به دنیا میاد. -
نوشتهشده در ۷ آذر ۱۳۹۹، ۵:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
قبل تجربه باید عقل حرکت کنه
-
ramses kabir اگه دیدگاه منو میخوای بهت پیشنهاد میکنم تحقیق کنی دربارش ولی فرض رو بر این بذار که تو اختیار داری. بعد برو دنبالش ببین میتونی امتحانش کنی؟ من فلسفه یا منطق بلد نیستم ولی این چیز ها رو با قلبت بهتر میتونی درک کنی. وقتی دقت کنی به زندگی و چیز های جدید تجربه کنی اونوقت اون برات از منطق و فلسفه هم حقیقی و واقعی تر میشه.
پس در آخر پیشنهاد میکنم تجربش کنی تا اینکه دربارش فکرکنی. چون گیج میشی. و به اندازه هر آدمی روی زمین دنیایی هست واسه اونا.جویندش باش. قطعا یابندش هم میشی
نوشتهشده در ۷ آذر ۱۳۹۹، ۵:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dedsec قبل تجربه باید عقل حرکت کنه
-
Fateme Sh 0
با سلام به شما
چون به قول یکی از مطهرین
یکیش هم مومنان جاهل(البته منظور بی احترامی ندارم)چون این افراد با جواب هایی که میخوان بدن و اکثرا اشتباه است باعث گمراهی مردم میشهنوشتهشده در ۷ آذر ۱۳۹۹، ۶:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir اگه دنبال جواب سوالاتت می گردی .. اصلا لازم نیست اینجا مطرحش کنی .. غالب کسایی که اینجا هستن دانش آموزای دبیرستانی مثل خودتن و عالم به این مباحث نیستن .. اگه قصد و مرضی نداری (که فکر نمی کنم داشته باشی) بهتره بری از سایت های معتبر مذهبی دنبال جواب بگردی .. افرادی که اینجا هستن خودشون هنوز به درجه ای از عقل و خرد نرسیدن که بتونن با دلایل صحیح فرد مقابل رو قانع کنن .. پس امیدوارم در درجه اول به خاطر آینده خودتون و بعد به خاطر بقیه از مطرح کردن این حاشیه ها خودداری کنید .. (اول اومدید از اختیار پرسیدید و رفته رفته به بحث شاخ و برگ دادید و تو دو صفحه می بینم که چندین سوال مختلف پرسیده شده .. احمقانست)
-
ramses kabir این که بگیم پیامبر زنا زاده وجود نداره که شما مگه داستان تولد همه پیامبرا رو میدونی؟
بعدشم با استناد به یه حدیث بحارالانوار نمیشه همچین حرفی زد بحارالانوار بی ادبی هم توش هست چرا به خود قرآن استناد نمیکنی که میگه بهترین مردم با تقواترینه حالا اگه یه بچه از طریق زنا به دنیا بیاد تقصیر خودش چیه؟ راجع ب نژاد پیامبر خوب بنی اسرائیل هم از نژاد حضرت ابراهیم بودند و ..... یا بنی عباس و بنی امیه ربطی به نژاد ندارهاین آیه ای هم که درمورد اهل بیت نازل شده که اگه اینجوری بخوای تفسیر کنی پس خدا نمیخواد بقیه بندگانش تقوا داشته باشن که خودش بحث های تازه ای باز میکنه
نوشتهشده در ۷ آذر ۱۳۹۹، ۲۱:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیر زنگویی در آیا ما انسان ها قدرت اختیار داریم یا نه!؟ گفته است:
ramses kabir این که بگیم پیامبر زنا زاده وجود نداره که شما مگه داستان تولد همه پیامبرا رو میدونی؟
بعدشم با استناد به یه حدیث بحارالانوار نمیشه همچین حرفی زد بحارالانوار بی ادبی هم توش هست چرا به خود قرآن استناد نمیکنی که میگه بهترین مردم با تقواترینه حالا اگه یه بچه از طریق زنا به دنیا بیاد تقصیر خودش چیه؟ راجع ب نژاد پیامبر خوب بنی اسرائیل هم از نژاد حضرت ابراهیم بودند و ..... یا بنی عباس و بنی امیه ربطی به نژاد ندارهاین آیه ای هم که درمورد اهل بیت نازل شده که اگه اینجوری بخوای تفسیر کنی پس خدا نمیخواد بقیه بندگانش تقوا داشته باشن که خودش بحث های تازه ای باز میکنه
این حرفی که دوستمون زد کاملا. درسته. و باید بگم هیچ زنا زاده ای به خاطر نحوه تولدش به جهنم نمیره. اون مثالی که زدی اصلا درست نیست ....منظورم با اون کسی هست که سوال اصلی رو پرسیده.... توی قران هم گفته که هیچ کسی بار گناه دیگری رو به دوش نمیکشه.
-
امیر زنگویی در آیا ما انسان ها قدرت اختیار داریم یا نه!؟ گفته است:
این حرفی که دوستمون زد کاملا. درسته. و باید بگم هیچ زنا زاده ای به خاطر نحوه تولدش به جهنم نمیره. اون مثالی که زدی اصلا درست نیست ....منظورم با اون کسی هست که سوال اصلی رو پرسیده.... توی قران هم گفته که هیچ کسی بار گناه دیگری رو به دوش نمیکشه.
نوشتهشده در ۷ آذر ۱۳۹۹، ۲۲:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sina-r پس میتونیم نتیجه بگیریم که احادیث در این باره جعلن و کسی نباید مصداقشون بده؟؟
چون تو همین بحارالانوار جاهای متعددی گفته که زنا زادگان از اخلاق خوبی برخوردار نیستن
و یا اینکه تو قرآن میخونیم
که شیطان در نطفه ی فرزندان افرادی که زنا میکنن شریکه و کدوم نطفه ی شیطانی توانایی پذیرش دین خدا رو خواهد داشت؟؟
و آیا در دست خود اون شخص بوده که نطفه ی فردی زنا کار بشه یا نه؟؟