بخش های حذف شده کنکور۱۴۰۰
-
خوب بچه ها خبر ممعتبره
چون داخل گروه فیزیک معلمای کشوری گذاشته شده -
Mohammad Afshar در بخش های حذف شده کنکور۱۴۰۰ گفته است:
از کتاب دهم تجربی
فصل اول:
بخش چگالی به طور کامل به همراه مسله ها و پرسش های آنفصل دوم :
قسمت نیروی بین ملکولی و هم چسبی و دگر چسبی و کشش سطحی و خاصیت مویینگی همه مطالعه آزاد شدن + قسمت آخر فصل اصل برنولی و آهنگ شارش حجمی و معادله پیوستگی و هر آنچه سوال پرسش مرتبط با این قسمت ها استفصل سوم :
فقط بازده و مسله های آنفصل چهارم:
از انبساط ها فقط انبساط طولی هست بقیه اعم از سطحی و حجمی و انبساط غیر عادی آب و مسائل و پرسش های مربوط به آن + انتهای فصل چهار قسمت روش های انتقال گرما ....همرفت و تابش و رسانشبرای کتاب دهم ریاضی چهار فصل مشترک آن با تجربی حذفیات آن هم مانند کتاب تجربی است
ولی فصل ترمودینامیک :
معرفی ماشین های گرمایی هست و به دو دسته تقسیم می شوند هم حذف نشده ولی توضیحات هر قسمت کلا حذف هستند یعنی توضیح درون سوز و برون سوز + قسمت آخر کتاب قانون دوم ترمودینامیک به بیان یخچالی هم مطالعه آزاد شدهبرای کتاب یازدهم تجربی هم موارد زیر حذف شده است
فصل ۱:
بخش توزیع بار الکتریکی در اجسام رسانا
که شامل آزمایش فارادی و میدان درون جسم رسانای منزوی و تراکم بار در نقاط نوک تیز می شود + از بحث خازن ها هم قسمت انرژی خازن ها به همراه مسائل و پرسش های آن مطالعه آزاد شده استفصل دوم:
از فصل دو یازدهم تجربی عوامل موثر بر مقاومت الکتریکی و تمام موارد مربوط به مقاومت ویژه ...نیم رساناها ...ابر رسانایی...رئوستا...و انواع مقاومت هم که از قبل مطالعه آزاد بودفصل سوم :
قسمت ویژگی های مغناطیسی مواد
یعنی مواد پارمغناطیس ....دیامغناطیس....فرو مغناطیس....مطالعه آزاد شدند + قسمت القاگر ها و ضریب القاوری ...و خودالقاوری ....و انرژی ذخیره شده در القاگر ....تا اول جریان متناوب مطالعه آزاد شدهبرای کتاب یازدهم ریاضی هم
فصل اول :
تمام موارد مربوط به چگالی سطحی بار الکتریکی رسانا ..اعم از تعریف و فرمول و مسله + مباحث مربوط به انرژی خازن مطالعه آزاد شدهفصل دوم :
از اول صفحه ۵۲ مربوط به اثر دما بر مقاومت مطالعه آزاد شده یعنی مواردی همچون نیم رساناها و فرمول های مربوط به آن و مسائل و پرسش ها تا اول بحث نیروی محرکه الکتریکی و مدارهافصل سوم:
فقط ویژگی های مواد مغناطیس مطالعه آزاد شده
فصل چهارم :
القاگر ها ...اعم از خودالقاوری ...و ضریب القاوری به همراه فرمول و مسله ها و...القای متقابل.....و انرژی ذخیره شده در القاگرکتاب دوازدهم تجربی
فصل ۱:
بخش حرکت با شتاب ثابت یعنی تمام فرمول های مکان....سرعت ....مستقل از زمان ....نمودارهای سهمی مکان زمان .....سطح زیر نمودار سرعت زمان و.....خلاصه همه اون موارد که بچه ها مشکل داشتند خدارو شکر شده مطالعه آزادفصل ۲
در فصل دوم قانون های نیوتن و معرفی انواع نیرو ها هستند ولی دیگه مابقی فصل که شامل تکانه و نیروی گرانش هست تماما مطالعه آزاد شده به همراه مسائل مربوط به آنهافصل ۳
از انتهای صفحه ۷۳ یعنی از پایان تراز شدت صوت به بعد....مباحثی همچون ادراک شنوایی و....اثر دوپلر همگی مطالعه آزاد شده تا اول بازتاب موج +و بعد از قانون شکست اسنل از صفحه ۸۶ مواردی همچون سراب ....و پاشندگی مطالعه آزاد شدهفصل چهارم:
کل بحث لیزر مطالعه آزاد شده
کتاب دوازدهم ریاضی
فصل یک :
بحث سقوط آزاد به طور کامل ....اعم از فرمول ها و مسله های آن مطالعه آزاد شدهفصل دو:
قوانین نیوتن و معرفی انواع نیرو ها هست ولی بخش تکانه و قانون دوم نیوتن به طور تمام اعم از تعریف و مسله مطالعه آزاد شده اما حرکت دایره و نیروی گرانش و ماهواره ها هست
فصل سوم :
بعد از تراز شدت صوت مباحث مربوط به ادراک شنوایی و اثر دوپلر تا آخر فصل مطالعه آزاد شدهفصل چهارم:
بعد از قانون شکست اسنل مباحث سراب و پاشندگی تا اول پراش موج مطالعه آزاد شده + صفحه ۱۰۸ مبحث موج ایستاده و تشدید در لوله های صوتی و تشدید هلمهولتز...خلاصه تا آخر فصل مطالعه آزاد شده
فصل پنجم:
از فصل پنجم هم فقط بحث لیزر مطالعه آزاد شده
فصل ششم :از صفحه ۱۴۸ به بعد مطالعه آزاد شده تا آخر یعنی شکافت هسته ای و....واکنش زنجیره ای و....غنی سازی اورانیوم و.....گداخت و...
Mohammad Afsharسلام واقعا اینا حذف شدن؟
منبع مورد اعتماد بوده؟
با این حساب هیچی نمیمونه که@M-an حذفیات اعلام بشه تو راه ابریشم لحاظ میشه؟
اینطور که گفتن حجم خیلی کم میشهابوالفضل ریسی فکر نکنم اعمال کنن
چون راه ابریشم فقط واسه امسال که نیست
سال های بعدم نیاز دارن،سال های بعد که قرار نیس حذف کنن -
آخرین خبری که من خوندم این بود که فعلا در حال نوشتن بخشای حذف شده هستن و فعلا چیزی منتشر نشده
اون یدونه عکسیو هم دوستمون فرستادن نمیدونم منبعش کجا بوده ولی فک کنم صحت داره -
Mohammad Afshar ولش کن ما درسمونو بخونیم بیاد میزنیم نیاد یه چیزی از زندگی فهمیدیم
@haniehno زندگی خیلیا رو هموین کنکور نابدو شده. 7 سال عمومی بخون بشی پزشک عمومی بعدش باز بخون اون قدر بخون تا بشی 50 ساله دیگه زندگی برات نمیمونه.
-
Mohammad Afshar اگه اینطوری بشه چیزی نمیمونه که !
-
سلام دوستان
دیدم تو تو دلی درمورد این موضوع بحث زیاده و بعضیا هم که پیگیرن عقب میمونن از بحث گفتم این تاپیکو بزنم که راحتتر همدیگرو باخبر کنیم از اخبار و...
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@المپیادیا@behnaz-hajizadeh وااااااااااااااااای قربون دستت .....بیام اینجاشماها رو بفریبم ک خودمون برای خودمون مبحث حذفی بزار
-
از کتاب دهم تجربی
فصل اول:
قسمت نیروی بین ملکولی و هم چسبی و دگر چسبی و کشش سطحی و خاصیت مویینگی همه مطالعه آزاد شدن + قسمت آخر فصل اصل برنولی و آهنگ شارش حجمی و معادله پیوستگی و هر آنچه سوال پرسش مرتبط با این قسمت ها استفصل سوم :
از انبساط ها فقط انبساط طولی هست بقیه اعم از سطحی و حجمی و انبساط غیر عادی آب و مسائل و پرسش های مربوط به آن + انتهای فصل چهار قسمت روش های انتقال گرما ....همرفت و تابش و رسانشبرای کتاب دهم ریاضی چهار فصل مشترک آن با تجربی حذفیات آن هم مانند کتاب تجربی است
ولی فصل ترمودینامیک :
معرفی ماشین های گرمایی هست و به دو دسته تقسیم می شوند هم حذف نشده ولی توضیحات هر قسمت کلا حذف هستند یعنی توضیح درون سوز و برون سوز + قسمت آخر کتاب قانون دوم ترمودینامیک به بیان یخچالی هم مطالعه آزاد شدهبرای کتاب یازدهم تجربی هم موارد زیر حذف شده است
فصل ۱:
که شامل آزمایش فارادی و میدان درون جسم رسانای منزوی و تراکم بار در نقاط نوک تیز می شود + از بحث خازن ها هم قسمت انرژی خازن ها به همراه مسائل و پرسش های آن مطالعه آزاد شده استفصل دوم:
از فصل دو یازدهم تجربی عوامل موثر بر مقاومت الکتریکی و تمام موارد مربوط به مقاومت ویژه ...نیم رساناها ...ابر رسانایی...رئوستا...و انواع مقاومت هم که از قبل مطالعه آزاد بودفصل سوم :
یعنی مواد پارمغناطیس ....دیامغناطیس....فرو مغناطیس....مطالعه آزاد شدند + قسمت القاگر ها و ضریب القاوری ...و خودالقاوری ....و انرژی ذخیره شده در القاگر ....تا اول جریان متناوب مطالعه آزاد شدهبرای کتاب یازدهم ریاضی هم
فصل اول :
تمام موارد مربوط به چگالی سطحی بار الکتریکی رسانا ..اعم از تعریف و فرمول و مسله + مباحث مربوط به انرژی خازن مطالعه آزاد شدهفصل دوم :
از اول صفحه ۵۲ مربوط به اثر دما بر مقاومت مطالعه آزاد شده یعنی مواردی همچون نیم رساناها و فرمول های مربوط به آن و مسائل و پرسش ها تا اول بحث نیروی محرکه الکتریکی و مدارهافصل سوم:
فصل چهارم :
القاگر ها ...اعم از خودالقاوری ...و ضریب القاوری به همراه فرمول و مسله ها و...القای متقابل.....و انرژی ذخیره شده در القاگرکتاب دوازدهم تجربی
فصل ۱:
بخش حرکت با شتاب ثابت یعنی تمام فرمول های مکان....سرعت ....مستقل از زمان ....نمودارهای سهمی مکان زمان .....سطح زیر نمودار سرعت زمان و.....خلاصه همه اون موارد که بچه ها مشکل داشتند خدارو شکر شده مطالعه آزادفصل ۲
در فصل دوم قانون های نیوتن و معرفی انواع نیرو ها هستند ولی دیگه مابقی فصل که شامل تکانه و نیروی گرانش هست تماما مطالعه آزاد شده به همراه مسائل مربوط به آنهافصل ۳
از انتهای صفحه ۷۳ یعنی از پایان تراز شدت صوت به بعد....مباحثی همچون ادراک شنوایی و....اثر دوپلر همگی مطالعه آزاد شده تا اول بازتاب موج +و بعد از قانون شکست اسنل از صفحه ۸۶ مواردی همچون سراب ....و پاشندگی مطالعه آزاد شدهفصل چهارم:
کتاب دوازدهم ریاضی
فصل یک :
بحث سقوط آزاد به طور کامل ....اعم از فرمول ها و مسله های آن مطالعه آزاد شدهفصل دو:
قوانین نیوتن و معرفی انواع نیرو ها هست ولی بخش تکانه و قانون دوم نیوتن به طور تمام اعم از تعریف و مسله مطالعه آزاد شده اما حرکت دایره و نیروی گرانش و ماهواره ها هست
فصل سوم :
بعد از تراز شدت صوت مباحث مربوط به ادراک شنوایی و اثر دوپلر تا آخر فصل مطالعه آزاد شدهفصل چهارم:
بعد از قانون شکست اسنل مباحث سراب و پاشندگی تا اول پراش موج مطالعه آزاد شده + صفحه ۱۰۸ مبحث موج ایستاده و تشدید در لوله های صوتی و تشدید هلمهولتز...خلاصه تا آخر فصل مطالعه آزاد شده
فصل پنجم:
فصل ششم :از صفحه ۱۴۸ به بعد مطالعه آزاد شده تا آخر یعنی شکافت هسته ای و....واکنش زنجیره ای و....غنی سازی اورانیوم و.....گداخت و...
Mohammad Afshar داداش قربون دستت والا فرق فیزیک ریاضی و تجربی خیلی نیست برای ریاضی ها رو هم میگفتی.....
-
Mohammad Afshar داداش قربون دستت والا فرق فیزیک ریاضی و تجربی خیلی نیست برای ریاضی ها رو هم میگفتی.....
zeinab dehghani رشتت ریاضیه؟
-
zeinab dehghani رشتت ریاضیه؟
chichak am آره
-
خبر معتبر و قطعیه دوستان؟
-
zeinab dehghani در بخش های حذف شده کنکور۱۴۰۰ گفته است:
ابجی یکم دقیق بخون من خودمم ریاضیم بزا ریاضی هم نوشته
-
@nazi-salehi در بخش های حذف شده کنکور۱۴۰۰ گفته است:
مثله اینکه در کانال معلمای فیزیک کشوری گذاشتن
-
Mohammad Afshar در بخش های حذف شده کنکور۱۴۰۰ گفته است:
والا من از وقتی ک پارسال گفتن ب تعویق میندازیم وحتی اخبار اعلام کرد ولی یک روز بعدش تکذیب کردن میترسم
-
zeinab dehghani در بخش های حذف شده کنکور۱۴۰۰ گفته است:
ابجی یکم دقیق بخون من خودمم ریاضیم بزا ریاضی هم نوشته
Mohammad Afshar آغا واقعن شرمنده
من واقعن خیلیییییییی تند نیگا انداختم......
مامانم میگه تو بچه کوری ....من هی میگم نه من خیلییی هم عالی ام...
والا ک مامانم خوب بچشو میشناسه -
والا ک مامانم خوب بچشو میشناسه -
از کتاب دهم تجربی
فصل اول:
ولی فصل ترمودینامیک :
فصل ۱:
فصل اول :
فصل چهارم :
فصل ۱:
کتاب دوازدهم ریاضی
فصل یک :
فصل سوم :
فصل پنجم:
Mohammad Afshar فک کنم کل فیزیک مطالعه آزاد شده!
-
@behnaz-hajizadeh وااااااااااااااااای قربون دستت .....بیام اینجاشماها رو بفریبم ک خودمون برای خودمون مبحث حذفی بزار
zeinab dehghani باز تو اومدیییییی
-
والا ک مامانم خوب بچشو میشناسهzeinab dehghani خاکککککک
-
Mohammad Afshar فک کنم کل فیزیک مطالعه آزاد شده!
Sara aghamahamadi میشه بگی مطالعه آزاد ینی چی؟من نمیدونم اخه چیه؟!